oczywiście stanowisko kościoła dziś już jest zgodne z nauką poza kreacjonistami czy innymi plaskoziemcami, ale wtedy muszą przyznać że Biblia kłamie w tak elementarnych kwestiach...
Ehh, Co To Sie Robi Na Tym Świecie...
Gosc_beskidbike600_*
Napisano 09 październik 2019 - 14:10
oczywiście stanowisko kościoła dziś już jest zgodne z nauką poza kreacjonistami czy innymi plaskoziemcami, ale wtedy muszą przyznać że Biblia kłamie w tak elementarnych kwestiach...
Gosc_grzesiek32_*
Napisano 09 październik 2019 - 19:48
Gosc_grzesiek32_*
Napisano 15 październik 2019 - 18:21
Wiesz co nas różni? Ja wszędzie widzę piękne kobiety. Ty wszedzie widzisz ekstremistów fanatyków z kałachami.
Ale on pisze o poważnych problemach a Ty? Zatem po kolei.To było tak. Najpierw za mundurem panny sznurem. Leciały na wojaków. Potem szczytem marzeń był mężczyzna z fiatem 126 P, potem telewizor kolorowy , teraz szczytem luksusu i męskości jest obcisła lajkra i full carbon. Ciopek śliwek nie wspominając, gdyż to dla elyty
Napisano 15 październik 2019 - 18:35
Ale on pisze o poważnych problemach [...]
Raczej wyimaginowanych. W jego wyobraźni.
a Ty? (znaczy Adaś)
O dupie Maryni. Chłopakowi hormony buzują i dobrze byłoby, żeby sobie panienkę znalazł, może się uspokoi.
teraz szczytem luksusu i męskości jest obcisła lajkra i full carbon. Ciopek śliwek nie wspominając, gdyż to dla elyty
Coś masz kompleksy na punkcie full carbonu? Niepotrzebnie, objedziesz składakiem większość posiadaczy full carbonów. Z drugiej strony, jeśli kogoś stać, to chyba lepiej, że pieniążki zamienia w full carbon, niż miałby przehulać/przepić, prawda? Kto bogatemu zabroni?
A tych "ciopek śliwek" to nie łapię, widocznie nie elyta jestem (a miałem nadzieję, że tak 😢)
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Gosc_grzesiek32_*
Napisano 15 październik 2019 - 18:57
Napisano 15 październik 2019 - 19:02
Aaaa.. już łapię. Sam znam takich, co objeżdżają tego typu imprezy byleby pozgarniać co burmistrz/wójt sponsoruje. Nawet tą czapkę śliwek. Ale są i tacy, którzy jeśli tą czapkę śliwek wygrają, to im to akurat lata, bo chcą po prostu się pościągać w gronie im podobnych.
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Gosc_beskidbike600_*
Napisano 15 październik 2019 - 19:17
- Prozor lubi to