A co byś chciał wiedzieć ? :-) Masz być w Grabowie nad Pilicą w piątek najpóźniej wieczorem :-)Miały być jakieś szczegóły, a tu puki co - lipa
Ambra maraton 865km/24h Warka
Started By
krzy1976
, 05 Jul 2010 14:41
268 replies to this topic
Posted 24 August 2011 - 07:37
Mistrzu, ja wiem, że większość ludzi może sobie pozwolić na wyjazd i nie obchodzą go zbytnio wszelkie płatności itp. Ja jednak jestem studentem i ważne są dla mnie takie rzeczy jak ile płacimy za nocleg (jeśli płacimy), jedzenie we własnym zakresie(na miejscu i w czasie maratonu)?
Posted 24 August 2011 - 19:07
Dzisiaj byliśmy u sołtysa w Grabowie, nocleg załatwiony, nikt nie płaci za nocleg, trzeba mieć karimatę i śpiwór. Runda ostatecznie jest taka:
http://www.bikemap.net/route/574107 a więc runda ma 45km
na całej długości jest idealny asfalt, są niewielkie pofałdowania terenu ale ogólnie jest płasko.
Startujemy o godzinie 8:00 a więc zapraszam do Grabowa na piątek najpóźniej wieczorem.
http://www.bikemap.net/route/574107 a więc runda ma 45km
na całej długości jest idealny asfalt, są niewielkie pofałdowania terenu ale ogólnie jest płasko.
Startujemy o godzinie 8:00 a więc zapraszam do Grabowa na piątek najpóźniej wieczorem.
Posted 24 August 2011 - 20:37
Jestem w trakcie ustawiania pomocników, generalnie mamy tak:
1. Wiosło+Paweł M. 2-3 rundy x 45km
2. Olsh Team: Paweł + Baltazar 3 rundy x 45km
3. Ośka Warszawa: Adam + Adam 3 rundy x 45km
4. MiSzA+ Kowalski_vp - jak się zgodzi pojechać tak późno
2-3 rundy x 45km
wysłałem jeszcze maile/wiadomości do paru osób z pytaniem o pomoc na maratonie
1. Wiosło+Paweł M. 2-3 rundy x 45km
2. Olsh Team: Paweł + Baltazar 3 rundy x 45km
3. Ośka Warszawa: Adam + Adam 3 rundy x 45km
4. MiSzA+ Kowalski_vp - jak się zgodzi pojechać tak późno
wysłałem jeszcze maile/wiadomości do paru osób z pytaniem o pomoc na maratonie
Posted 24 August 2011 - 21:26
Potrzebuję potencjalnego zmiennika na 3 rundę - 2 pierwsze pojadę sam - nie ma problemu.
Mam nadzieję, że i na 3cią wystarczy - ale nie gwarantuje - bo chce dobrze pojechać czasówkę w Makowie w południe.
Tak więc równie dobrze możemy zrobić tak, że Kowalski_vp pojedzie jedną sam - a ja wejdę na dwie kolejne - i zacznie wcześniej, a summa summarum wyjdziemy na to samo - 3 rundy - ja mogę jechać później.
Mam nadzieję, że i na 3cią wystarczy - ale nie gwarantuje - bo chce dobrze pojechać czasówkę w Makowie w południe.
Tak więc równie dobrze możemy zrobić tak, że Kowalski_vp pojedzie jedną sam - a ja wejdę na dwie kolejne - i zacznie wcześniej, a summa summarum wyjdziemy na to samo - 3 rundy - ja mogę jechać później.
Posted 02 September 2011 - 10:32
w grę wchodzi 24 wrzesień, bo wcześniej najmocniejsi pomocnicy (Sutek, Perki i MiSzA) mają pozajmowane weekendy. Zobaczymy jak będzie z pogodą, u mnie forma jest, czuję się na siłach żeby przejechać to 865km ale z odpowiednimi pomocnikami. Zaletą wrześniowego terminu jest to że każdy ma już w nogach sporo kilometrów w tym sezonie.Ja również jestem chętny tylko potrzebowałbym znać termin jakiś tydzień wcześniej.