Choc nie będe słyszał jak pedałuje :shock: :mrgreen:
Obym w nocy nie zasnął przez brak trzasków i szmerów

Napisano 02 grudzień 2011 - 17:06
Cytat
POLAĆ MU !termin już nie ma dla mnie znaczenia, byle by przed śniegami listopadowymi :mrgreen:
ustalić i sie go trzymac a nie przekładać
Napisano 04 grudzień 2011 - 08:24
Napisano 04 grudzień 2011 - 13:28
Napisano 07 luty 2012 - 11:55
Cytat
Panowie - taka drobna sugestia: jezeli bierzecie pomocnikow, to poczekajcie z miesiac az bedzie juz klepniety kalendarz Masters 2012. Niektorym z nas bedzie latwiej zadeklarowac sie na jakis termin
ROad Maraton tez pewnie juz bedzie bardziej okrzeply 'terminowo' (spekuluje, nie wiem, ale jak by nie bylo na tymnforum siedza 'umyslni'). W ten sposob mozna przynajmniej trafic lepiej w jakies okienka miedzy zawodami (MP, ME...)
Napisano 07 luty 2012 - 13:49
Napisano 09 luty 2012 - 12:47
Cytat
Tradycyjnie najlepszy byłby pierwszy weekend lipca. Chyba nie ma co się spodziewać że będziemy mieli do dyspozycji wszystkich pomocników o których myślę. Ustalamy termin maratonu na 7-8 lipiec i jak ktoś będzie mógł przyjechać to super a jak nie to i tak jedziemy. Runda taka jaka miała być w zeszłym roku: http://www.bikemap.net/route/574107Ja nie mam napiętego planu.. Pewniaki to Radlin (16-17.06); Gliwickie 550km (4-5.08) i ponowny start w tym w czym wszyscy startujemy
(końcówka sierpnia).
Wy się tam lepiej orientujecie, kiedy są najlepsze terminy, jeśli chodzi o pogodę.. Wychodzi na to że Lipiec mam wolny(natomiast pewnie jeśli będę miał czas to pojadę na jakieś krótsze maratony)