[2018] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 14 listopad 2017 - 20:50
^Z mojej strony powiem tak:
- Vitesse solidne, wygodne i sprawdzone. Niezbyt podoba mi się ściągacz koszulki (ten dolny), często się podwija do góry. Vitesse to dla mnie takie jakby solidne treningówki. Są fajne ale ciężko mi je nazwać "pro" ciuchami. Słabo dopasowany krój nawet w koszulce najbardziej wyścigowej - Ultimate.
- Raso o wiele bardziej "pro", czyli lepiej dopasowany, aerodynamiczny krój. Przewiewne, lekkie materiały. Też solidne i też wygodne. Fajne szelki w spodenkach i super wykończenia rękawek i nogawek. Dla mnie super "wyścigowe" ciuchy mimo, że praktycznie w ogóle się nie ścigam ;P
Korzystam z obu. Subiektywnie wolę Raso - Lepiej leżą i zarąbiście wyglądają Ubolewam nad tym, że nie ma w tym roku Santini ale w tym wypadku to Raso jest bliżej nich niż Vitesse więc ja wybieram Raso.
- Krzysztof303 lubi to
Napisano 14 listopad 2017 - 21:10
Lepszy materiał i wkładka. Do tego nowy materiał w bluzach. Fajne rozwiązanie z wejściem na kabel słuchawek z koeszonki
Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
każdy dźwiga swoje brzemię
HongFu HF-FM039 - 6871,2g
Radon ZR Race - 8222,8g
Napisano 14 listopad 2017 - 22:10
A może ktoś by wrzucił fotkę (lub konkretny symbol) wkładki DrPad. Bo gatki Vitesse bardzo mi pasują od paru lat. Ale koszulki to już nie mistrzostwo świata. Chętnie spróbowałbym czegos nowego, ale jak to stary dziad człowiek ma juz pewne preferencje.
- biker1981 lubi to
Napisano 14 listopad 2017 - 22:15
A może ktoś by wrzucił fotkę (lub konkretny symbol) wkładki DrPad. Bo gatki Vitesse bardzo mi pasują od paru lat. Ale koszulki to już nie mistrzostwo świata. Chętnie spróbowałbym czegos nowego, ale jak to stary dziad człowiek ma juz pewne preferencje.
jeśli Vitesse uważasz za mistrzostwo świata to RASO są mistrzami galaktyki....Santini mistrzostwo wszechświata
- pimpf lubi to
Napisano 14 listopad 2017 - 22:23
Spodenki bez szelek są dla kobiet.
Zamówienie zdaje się dotyczy męskich kompletów.
Mylisz się
http://vitesse.pl/pl...-szelek-proline
Napisano 14 listopad 2017 - 22:34
Mylisz się
http://vitesse.pl/pl...-szelek-proline
przecież brak szelek to murowane obtarcie tyłka bo wkładka się przesuwa między tyłkiem a siodełkiem....ja w swoich spodenkach jak robią się bardziej zużyte i wyciągnięte skracam szelki żeby zawsze pampers dobrze do rowu przylegał
- wierzba lubi to
Napisano 14 listopad 2017 - 22:39
- wierzba lubi to
Napisano 14 listopad 2017 - 22:53
Wyniki live nie działają
Już powinno być ok.
Co do spodenek bez szelek to tak jak kiedyś pisałem - dowiem się zanim zacznę zbierać zamówienia. Ja jak większość polecam spodenki z szelkami ale co kto lubi. Jak będzie możliwość żeby zamówić 1 parę bez szelek to dam taką możliwość.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 14 listopad 2017 - 23:04
jeśli Vitesse uważasz za mistrzostwo świata to RASO są mistrzami galaktyki....Santini mistrzostwo wszechświata
Tyłki są różne. Po prostu w gatkach Vitesse bdb mi się jeździ. A Santini z zamówienia grupowego kompletnie nie przypasowały (tną na tych szwach, za to koszulka na ciepłe dni-ideał). A po latach człowiek ma już pewne preferencje co do wyglądu wkładki. A najważniejsza dla kolarza jest interakcja d.-siodełko ;-)