To jest mój profil https://www.strava.c...thletes/7296560 W ustawieniach mam że wszyscy mogą komentować i nie bardzo wiem gdzie by była zakładka o której piszesz.
Strawa-prywatność.jpg 197.27KB
29 downloads
Posted 11 August 2020 - 05:19
To jest mój profil https://www.strava.c...thletes/7296560 W ustawieniach mam że wszyscy mogą komentować i nie bardzo wiem gdzie by była zakładka o której piszesz.
Strawa-prywatność.jpg 197.27KB
29 downloads
Posted 11 August 2020 - 06:27
Otwarty na świat jesteś ale daj link do przykładowej aktywności, zawierającej segment która powinna być na top10 - może akurat tamte aktywności miały ograniczenia?
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Posted 11 August 2020 - 08:55
Od Knajpy na Domański? Masz 11:37 tj. 41 wynik w tabeli. Za wolno na top10.
ALE przecież jesteś z innym przejazdem, swoim PR na 7 miejscu:
Posted 11 August 2020 - 09:10
Przy tej jeździe co podlinkowałeś tak, ale przy tej: https://www.strava.c...487715595058686 miałeś 7 czas i on jest wyświetlany na top10
Posted 11 August 2020 - 09:24
Top10 nigdy nie kwalifikuje do bycia premium. Po prostu jeśli zmieścisz się w 10 to widzisz siebie i czas w tabeli top10. Jeśli czas poniżej 10, to żeby go zobaczyć trzeba mieć wykupioną subskrypcję.
Jak rozpoznać KOM na którym warto powalczyć? Jeśli widzisz czas przejazdu mieszczący się w okolicach top10 to być może warto .
Posted 11 August 2020 - 09:28
Oczywiście źle zrozumiałem :-) Wydawało mi się że każdy kto jest w jakimkolwiek TOP 10 jest z automatu w PREMIUM. A to czy mnie widać czy nie widać to nie dbam o to. Ale coraz bardziej skłaniam się do zakupu urządzenie (pewnie garmin) który podczas jazdy na bieżąco pokazywał by mi początek i koniec KOMa tak abym mógł w miarę sił powalczyć na tym odcinku. A już taki wirtualny partnet to byłby czad gdyż jestem samotnikiem i nie jeżdżę z nikim ;-)
Posted 11 August 2020 - 09:59
No niestety, tak dobrze nie ma, żeby po awansie do top10 otrzymać gratis premium. Wyobraź sobie, że każdy zrobiłby sobie własny segment, żeby tylko mieć premium
A jeśli chodzi o urządzenia treningowe z segmentami to też będzie niezbędna subskrypcja do wykorzystania tej funkcji. Wyjątkiem byłby garmin, a i tak po przeniesieniu danych segmentu do segmentów garmina (opisałem co i jak to zrobić w wątku garmina). Ewentualnie sam punkt startu/końca segmentu można mieć w jakimś urządzeniu nawigacyjnym, choć bez możliwości kontroli czy PR/(KOM) poprawia się, czy nie.
Posted 11 August 2020 - 11:03
Kombinowanie nie wchodzi w grę tu chcę opłacić premium i najnormalniej korzystać ze stravy i jej segmentów. I do tego potrzebuję urządzenie które wyświetli mi początek i koniec segmentu jak i nawigację. Teraz własnie w stravie wydzielam segmenty przenoszę do Movescount Sunnto i zaznaczam punkty. Ale jest to meczące zwłaszcza gdy zaprojektuję sobie trasę w Komoot i nie wiem gdzie kiedy i jak zaczyna się segment. Czy taki Garmin 530 na początek to chyba dobry pomysł?
Posted 11 August 2020 - 11:08
Jeżeli używałbyś tras wyznaczonych w Strava, to tak. Przy Komoot już nie, bo segmentów nie będzie. Garmin obsługuje segmenty tylko wtedy, gdy ma o nich informację w samym kursie, a to generuje Strava, czy alternatywnie gdy są to segmenty garminowskie (tudzież przeniesione ze strava do garmina) i kurs wyznaczony jest w connect.
Jeśli chcesz używać segmentów Strava na kursach Komoot itp. to raczej pomyśl o urządzeniach Wahoo, tam dość dobrze to się integruje.
Posted 11 August 2020 - 16:59
--
Marcin Trzaska
Posted 15 August 2020 - 17:02
Ja po 60 dniach (upływa 18.08) anulowałem subskrypcję - praktycznie nie widzę różnicy, to po co przepłacać
Odzież i akcesoria →
Inne →
Stravit.app - Rywalizacje I Raporty Zintegrowane Ze StravaStarted by wojtek123 , 21 Apr 2021 strava, stravit and 2 more... |
|
||
Giełda →
Sprzedam / Oddam / Zamienię →
[Komputerek] Bryton Rider 310Started by fzski , 08 Feb 2021 GPS, komputerek, licznik, bryton and 1 more... |
|
||
Trening, zdrowie i wszystko co z tym związane →
Trening i zdrowie →
Strava - Koniec Obsługi Czujników Ant + Oraz Strava Kończy Obsługę Czujników Bluetooth I Ant+Started by Gregory92 , 17 Oct 2019 strava, trening, ant+, Bluetooth |
|
||
Odzież i akcesoria →
Liczniki - pulsometry - gps - oświetlenie →
Eliminowanie Flagujących Na StravieStarted by Born Ready , 15 Oct 2018 Strava |
|
||
Odzież i akcesoria →
Liczniki - pulsometry - gps - oświetlenie →
Strava - Usunięcie Oflagowanej Jazdy Z LeaderboardówStarted by Born Ready , 02 Jun 2018 Strava |
|