Dzięki. Próbuję to ogarnąć, wgrałem swój trening, ale nie pokazuje mi w ogóle nikogo innego prócz mnie. Coś tam trzeba jeszcze włączyć?
Napisano 13 czerwiec 2020 - 16:04
Wrzuć linka do swojej jazdy,zobaczymy czy wyświetla kogoś poza tobą .
Napisano 13 czerwiec 2020 - 16:33
Faktycznie nie ma nikogo ,widocznie nikt nie jechał na Stravie
- Bzyk lubi to
Napisano 13 czerwiec 2020 - 16:57
Bez Stravy nie ma życia
- Bzyk lubi to
Napisano 13 czerwiec 2020 - 17:54
Faktycznie nie ma nikogo ,widocznie nikt nie jechał na Stravie
Chyba Strava coś dziś szwankuje, ja też nie mam nikogo na flyby. A może dają to od dziś za pieniążki?
Teraz widzę, że na dwóch innych dzisiejszych jazdach miejskich są flajbajsy, widocznie chwilowe kłopoty były.
Napisano 27 czerwiec 2020 - 14:47
Już druga jazda gdzie po zapisaniu aktywności na e1030 i przesłaniu na strave jest brak aktualnych czasów.
Przykład na zdjęciach.
Mój poprzedni czas na danym segmencie to 2:16 a po dzisiejszej jeździe poprawiłem na 2:09, lecz w wynikach nadal mam 2:16.
Ktoś może doradzi co się zepsuło?
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Napisano 27 czerwiec 2020 - 17:29
https://support.stra...obile_site=true
Pozdrawiam
Napisano 07 lipiec 2020 - 16:31
Niestety subskrypcja ustawiona jest jako roczna. Da się to jakoś zmienić? Żeby odnawialna była co miesiąc? Nie potrzebuję na zimę.
Może jedyna metoda to rezygnacja i ponowna subskrypcja miesięczna?
Ani przez www ani przez appk na androida nie ma opcji zmiany subskrypcji.
Napisano 30 lipiec 2020 - 08:30
Jak to jest z tymi Segmentami Garminowskimi...działa to czy już zrezygnowali.
Tylko coś takiego udało mi się znaleźć .....ale opcji Segment jak na filmie ( 33 sekunda) jakoś na moim laptopie ( czy nawet Tablecie) . nie widać. Ten film z 2018....może nie aktualne to
https://www.youtube....9&v=2pOtoooVLGk
EDIT: chyba że do 1.37 min tego filmu ...tj. zmienic ustawienia o ile sie w ogóle da, ale miałem to zafajkowane
Pytam bo skończyły się 2 miesiące darmowej Stravy, a nie bardzo mi się uśmiecha płacić za coś czego nie wykorzystuje.
Tak to zrobiłbym sobie segmenty w Garminie i porónywał swoje wypociny, w sumie nic więcej mi nie potrzeba.Większosć interesujących mnie danych/wskaźników jest na Garmin Connect. W ''darmowej'' Stravie wyskakuje czas lidera Segmentu a swoich wyników już nie idzie znaleźć ( no chyba żeby po kalendarzu drążyć,ale to za dużo ciapkania)
Dodaj odpowiedź
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: strava
Odzież i akcesoria →
Inne →
Stravit.app - Rywalizacje I Raporty Zintegrowane Ze StravaNapisany przez wojtek123 , 21 kwi 2021 strava, stravit i 2 więcej |
|
||
Giełda →
Sprzedam / Oddam / Zamienię →
[Komputerek] Bryton Rider 310Napisany przez fzski , 08 lut 2021 GPS, komputerek, licznik, bryton i 1 więcej |
|
||
Trening, zdrowie i wszystko co z tym związane →
Trening i zdrowie →
Strava - Koniec Obsługi Czujników Ant + Oraz Strava Kończy Obsługę Czujników Bluetooth I Ant+Napisany przez Gregory92 , 17 paź 2019 strava, trening, ant+, Bluetooth |
|
||
Odzież i akcesoria →
Liczniki - pulsometry - gps - oświetlenie →
Eliminowanie Flagujących Na StravieNapisany przez Born Ready , 15 paź 2018 Strava |
|
||
Odzież i akcesoria →
Liczniki - pulsometry - gps - oświetlenie →
Strava - Usunięcie Oflagowanej Jazdy Z LeaderboardówNapisany przez Born Ready , 02 cze 2018 Strava |
|