ok dzięki , ale to jakaś zewnętrzna aplikacja (choć widać mocno rozbudowana)
Wcześniej przed zmianami , była możliwość odświeżenia ręcznego.
Napisano 31 sierpień 2021 - 16:41
Dalej nie wiem skąd wziąłeś max nachylenie segmentu, bo Strava tego nie podaje. W każdym razie sprawdzenie jest analogiczne jak przy prędkości. Klikasz na segment i masz wtedy wykres nachylenia. Moim zdaniem jest on taki sobie i szukałbym po prostu profilu w internecie jak np. stronki altimetr.pl albo cyclingcols.com.
Napisano 03 październik 2021 - 09:31
właśnie się zorientowałem, że strava dała możliwość wrzucenia trasy z GPX cool, parę lat im to zajęło
https://support.stra...ing-Route-Files
Napisano 03 październik 2021 - 20:09
Funkcjonalność teoretycznie była. Udało wam się kiedykolwiek wrzucić w ten sposób trasę? U mnie ani razu, zawsze jakiś błąd wyskakiwał.
Ja nie miałem problemów, ale też nie korzystałem z tego mocno, ot parę razy coś wrzucałem. Od kiedy mam Garmina to tworzę trasy wyłącznie na GC/Komoot, a na Strava tylko robię duplikaty tras przejechane przez znajomych.
Napisano 12 listopad 2021 - 18:41
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 12 listopad 2021 - 19:01
Flyby - dalej jest, problem w tym, że każdy kto chce tego używać, musi świadomie to włączyć w opcjach. Domyślnie jest No One (z uwagi na ochronę prywatności), należy przełączyć na Everyone jeśli chce się udostępniać innym swoją pozycję (szczegóły: https://support.stra...cles/216919377). A jak Ty masz ustawione?
Napisano 12 listopad 2021 - 19:22
Odnośnik padł...
No nic:
Where are these privacy controls located?
Problem w tym, że przeciętny użytkownik jest też tak samo świadomy i nie wie, że warto jednak przestawić tą opcję na udostępnienie swojej pozycji. I tak strefy prywatności są respektowane, więc jeśli ktoś się przed zazdrosnymi żonami nie ukrywa... No
Odzież i akcesoria →
Inne →
Stravit.app - Rywalizacje I Raporty Zintegrowane Ze StravaNapisany przez wojtek123 , 21 kwi 2021 strava, stravit i 2 więcej |
|
||
Giełda →
Sprzedam / Oddam / Zamienię →
[Komputerek] Bryton Rider 310Napisany przez fzski , 08 lut 2021 GPS, komputerek, licznik, bryton i 1 więcej |
|
||
Trening, zdrowie i wszystko co z tym związane →
Trening i zdrowie →
Strava - Koniec Obsługi Czujników Ant + Oraz Strava Kończy Obsługę Czujników Bluetooth I Ant+Napisany przez Gregory92 , 17 paź 2019 strava, trening, ant+, Bluetooth |
|
||
Odzież i akcesoria →
Liczniki - pulsometry - gps - oświetlenie →
Eliminowanie Flagujących Na StravieNapisany przez Born Ready , 15 paź 2018 Strava |
|
||
Odzież i akcesoria →
Liczniki - pulsometry - gps - oświetlenie →
Strava - Usunięcie Oflagowanej Jazdy Z LeaderboardówNapisany przez Born Ready , 02 cze 2018 Strava |
|