Wydaje mi sie, ze zawodowcy maja SRMy
Pudło :-P ;-)
Grasz dalej ?? ;-)
Napisano 06 luty 2015 - 22:07
Omega Pharma używała Quark-a o ile mnie pamięć nie myli i do tego Garmin-y z naklejką Quark-a lub/i zaklejonym logo. Domyślam się że w Etixx jest podobnie. Co do Cavendish-a to może jemu bardziej przeszkadza aerodynamika niż masa bo na kamery narzekał i powiedział że nie da sobie takiej zamontować na rowerze.
Napisano 07 luty 2015 - 11:18
Widać, że zawodowcom 60 gram więcej nie przeszkadza :-P ;-)
Jednym przeszkadza, drugim nie
Akurat zawodowcy, jak wspomniał mikroos, najczęściej zakładają do roweru to, czego sobie sponsor zażyczy.
Funkcja nawigacji, faktycznie jest dla prosów niezbędna, szczególnie na wyścigach
Czekam z niecierpliwością aż wprowadzą liczniki - centra dowodzenia, wielkości sporego tableta.
Jestem przekonany, że wielu już zaciera ręce.
Potem jeszcze zainstalują ABS i może nawet ESP, do niezbędnych przecież dla prosa tarczówek, wspomaganie kierownicy i będzie gitara
Napisano 07 luty 2015 - 12:02
......................................Funkcja nawigacji, faktycznie jest dla prosów niezbędna, szczególnie na wyścigach
...................................................................
Sporo jest kolarzy, którzy ...... podczas wyścigu nawigują :-P
W peletonie - ponad 200 chłopa - łatwo jest zgubić drogę do swoich kolegów z drużyny :-P ;-) :-D
Pozdrawiam !!
ZORBA pozdrawia !!
Napisano 08 luty 2015 - 20:52
Pewnie Connect znowu leży i kwiczy (nie można wgrywać nowych aktywności). Poniżej strona podająca w jakim stanie rozkładu jest ich serwis
http://connect.garmin.com/en-US/status
Napisano 09 luty 2015 - 08:11
Zawsze możesz użyć starszej metody komunikacji z connect - czyli użycie starszej wersji serwisu i synchronizacji albo za pomocą wtyczki (nie polecam, przy większej ilości aktywności za długo to trwa), albo po prostu przesyłać ręcznie dane do serwisu (polecam - szybko i sprawnie).
connect.garmin.com/transfer/upload
Z tej metody korzystałem jak używałem e500, przy e810 przesyłam przez BT.
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 09 luty 2015 - 21:19
Panowie i oczywiście Panie mam do Was pytanie.
Jestem coraz bliżej zdobycia swojego pierwszego Garmina.
Chcę się dowiedzieć jak wgrywa się dodatkowe mapy na kartę?
Rozszerzę pytanie. Mam na myśli:
- jak plik musi się nazywać?
- czy Garmin widzi dowolną ilość map / plików?
- czy muszę zapisywać w katalogu? jednym? każdy plik w osobnym katalogu?
pytanie raczej dotyczy wersji Edge 800/810.