Tak wysoko nie mierzyłem . Wybierałem między 520 a 810.
Jak zmienić godzinę w 810? I czy da się coś zrobić by segmenty strava działały podczas korzystania z nawigacji? Teraz działają ale tylko kiedy nawigacja jest wyłączona.
Napisano 04 styczeń 2016 - 20:23
Synchronizuje czas z satelitów lub podczas synchronizacji z komputerem/smartfonem/tabletem.
Albo nawigacja, albo kurs, albo segmenty. Niestety, brak możliwości połączenia segmentów z dwoma poprzednimi.
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 04 styczeń 2016 - 20:34
Napisano 04 styczeń 2016 - 21:39
Od jakiegoś czasu również poluję na czujnik prędkości i kadencji z Decathlonu. Niestety problem jest taki, że został on wycofany ze sprzedaży (potwierdzone przez BOK) - nie byli w stanie odpowiedzieć na pytanie, czy w jego miejsce pojawi się coś nowego.
Niestety potwierdzone dziś jeszcze raz. Nic nie wiedzą czy coś się jeszcze pojawi. Czy jako zamiennik próbował ktoś sparować czujniki od SIGMA ROX 10.0 http://www.cyklomani...03,id6783.html
Czujnik kadencji i prędkości w tej samej cenie. Mam 310xt i zastanawiam się czy to by nie zadziałało.
Napisano 04 styczeń 2016 - 22:59
Czujnik prędkości/kadencji sigma - tak, spokojnie będzie działać.
Strava premium nie rozwiąże problemu. Tak czy siak problemem jest sposób obsługi segmentów, działają jak krótkie kursy, niestety nie mogą się nakładać. Rozwiązanie? Teoretyczne. Stworzyć kurs ze zintegrowanymi segmentami.
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 05 styczeń 2016 - 13:50
i to jest też wada bo jak np. synchronizowałeś wczoraj a dziś go ktoś poprawił to Garmin tego nie wie
więc ta cała synchronizacja z płatną stravą to popierdółka ... LD
zwykłe wysyłanie w zupełności wystarcza jak ktoś chce się pobawić segmentami i nie ma sensu wg mnie za to płacić abo stravie
lepiej tą kasę wykorzystać na lepsze systemy analityczne treningowe
Napisano 05 styczeń 2016 - 13:54
Napisano 05 styczeń 2016 - 15:26
Napisano 05 styczeń 2016 - 18:18
Chyba pasuje tu, wszak to nic innego jak rozwinięcie serii Edge...
Garmin zaprezentował właśnie nakładkę typu HUD na okulary:
http://velonews.comp...a-vision_392136
Daleko mi do jarania się tym, ale odnotować warto
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?