Michał jest w tym momencie dużo lepszy od większości ludzi którzy jeżdżą na RB w sensie wytrzymałości ale może się dużo nauczyć jeżeli chodzi o jazdę w grupie i o tworzenie ucieczek. Mieć takiego zawodnika w ucieczce - bezcennne.Fakt jazda z lepszymi od siebie przyczyni się do podwyższenia swojego poziomu.
RB jak Rondo Babka
Napisano 11 kwiecień 2011 - 15:10
Napisano 11 kwiecień 2011 - 20:13
A od jutra (jak zdążę z Koszalina) zaczynam ćwiczyć mocniejsze interwały - 5ęciominutówki - idealne na ucieczki w małych grupach na oderwanie się od grupy [żartuje - na oderwanie to poniżej minuty i każdy pracuje ]
Napisano 12 kwiecień 2011 - 22:18
Napisano 13 kwiecień 2011 - 08:50
frixfrot - rozpracowałem Cię po Twoim opisie z niedzieli i wzroście ;-) Odpadliśmy od pierwszej grupy mniej więcej w tym samym momencie, czyli w rejonie lotniska przed Nasielskiem. Mi udało się utrzymać ze 2-3 km dłużej w grupie, aż mnie po prostu urwali. Nie dałem radę utrzymać koła, kiedy po tych dziurach centralnie szliśmy pod wiatr. Doszliście mnie na zakręcie w lewo, tuż przed wjazdem do Nasielska. Później była dobra praca w grupie "na podwójnym" a w rejonie mostka skoczyło trzech takich, co nic nie pracowali, ale poszli w małą ucieczkę,,,
hehe, siema no właśnie, te dziury i wiatr były dobijające, właściwie każdy mały błąd powodował zwiększenie luki.
praca była zajefajna, świetnie się jechało, to lubię, no i Ty byłeś jednym z jej motorów
a co do kolegów opierdalaczy-ucieczkowiczów - cóż, dość wyraźnie określiłem opinię o nich po ich odjeździe
to co - do niedzieli?
pozdro i dzięki za jazdę
Napisano 13 kwiecień 2011 - 10:14
A następna grupka była daleko za Wami czy gonili Was ?frixfrot - rozpracowałem Cię po Twoim opisie z niedzieli i wzroście ;-) Odpadliśmy od pierwszej grupy mniej więcej w tym samym momencie, czyli w rejonie lotniska przed Nasielskiem. Mi udało się utrzymać ze 2-3 km dłużej w grupie, aż mnie po prostu urwali. Nie dałem radę utrzymać koła, kiedy po tych dziurach centralnie szliśmy pod wiatr. Doszliście mnie na zakręcie w lewo, tuż przed wjazdem do Nasielska. Później była dobra praca w grupie "na podwójnym" a w rejonie mostka skoczyło trzech takich, co nic nie pracowali, ale poszli w małą ucieczkę
Napisano 13 kwiecień 2011 - 11:52
hehe, będziemy tak przeżywali niedzielę aż do następnej niedzieli :-)
a tutaj jesteśmy na zdjęciach: http://www.rondobabka.info/
Napisano 13 kwiecień 2011 - 12:09
Dfrixfrot - rozpracowałem Cię po Twoim opisie z niedzieli i wzroście ;-) Odpadliśmy od pierwszej grupy mniej więcej w tym samym momencie, czyli w rejonie lotniska przed Nasielskiem. Mi udało się utrzymać ze 2-3 km dłużej w grupie, aż mnie po prostu urwali. Nie dałem radę utrzymać koła, kiedy po tych dziurach centralnie szliśmy pod wiatr. Doszliście mnie na zakręcie w lewo, tuż przed wjazdem do Nasielska. Później była dobra praca w grupie "na podwójnym" a w rejonie mostka skoczyło trzech takich, co nic nie pracowali, ale poszli w małą ucieczkę,,,
hehe, siema no właśnie, te dziury i wiatr były dobijające, właściwie każdy mały błąd powodował zwię≡kszenie luki.
praca była zajefajna, świetnie się jechało, to lubię, no i Ty byłeś jednym z jej motorów
a co do kolegów opierdalaczy-ucieczkowiczów - cóż, dość wyraźnie określiłem opinię o nich po ich odjeździe
to co - do niedzieli?
pozdro i dzięki za jazdę
Dzięki także dla Ciebie za wspólna jazdę. Mi również sie podobało. To jest fajna zabawa. Trzymaj sie i do zobaczenia w niedziele.
P.S. Pomarańczowa rama Orłowski; biały kask selev matrix, koszulka biało-czerwono-czarna.
Napisano 13 kwiecień 2011 - 13:44
czyli: http://www.rondobabk.../09012011_4.jpgP.S. Pomarańczowa rama Orłowski; biały kask selev matrix, koszulka biało-czerwono-czarna.
ja, qqx i Bucz
Napisano 15 kwiecień 2011 - 09:51
Jedzie ktoś z Piaseczna/Konstancina na Babkę?
W końcu chcę zrobić dłuższą trasę spokojnym tempem, więc za Nowym Dworem odbijam na Leszno, potem Błonie, Milanówek, Podkowa Leśna, Nadarzyn, jak starczy sił to Tarczyn i Góra Kalwaria.
od NDM do Błonia mogę Ci potowarzyszyć