Trzeba uważać i mieć w dodatku sporo szczęścia :-) nie było żadnej ucieczki która dojechała do mety, były jakieś ale pod kontrolą peletonu ;-)Na rondzie, w stronę mostu na Dębe miałem kolizję z jednym kolarzem. Chciał przeciąć rondo pod prąd i zahaczył o moje koło. Po sprawdzeniu, czy wszystko jest ok, dogoniłem grupę przed wjazdem na most. Niestety kosztowało mnie to dużo sił Przy Nasielsku skręciłem na Marki. Mam nadzieję,ze następnym razem będę miał więcej szczęścia. A czy komuś udało się oderwać od grupy zasadniczej?
RB jak Rondo Babka
Started By
krzy1976
, 22 wrz 2010 16:25
1389 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18 kwiecień 2011 - 09:23
Napisano 18 kwiecień 2011 - 10:37
Wysoko, to chyba nie, ale moze zalapalem się do pierwszej10 i to mnie ciekawi...Ceranek robił zdjęcia a pewnie też ktoś nagrywał, Sylwek chyba ma mało czasu i nie ma kiedy uaktualnić stronki. Jak poszło, byłeś gdzieś wysoko na finiszu ?Ktoś nagrywał i/lub fotografował niedzielny finisz? Bedzie coś na www Babki?
Napisano 19 kwiecień 2011 - 00:47
Byłeś 6 :-) Napisz do Sylwka podając imię i nazwisko na: [email protected]Wysoko, to chyba nie, ale moze zalapalem się do pierwszej10 i to mnie ciekawi...
Napisano 19 kwiecień 2011 - 12:20
Zasługujesz na te punkty bo był moment że ciągnąłeś całą grupę. Poza tym nikomu nie chciało się jechać, nieraz prędkość spadała do 25km/h, to rondo to naprawdę zeszło na psy w tym sezonie...6 miejsce;-) Cieszy mnie to, bo to są moje pierwsze punkty na rondzie, od kiedy przyjeżdzam, czyli od sierpnia ubieglego roku.
Napisano 22 kwiecień 2011 - 11:41
Nie znam twojego poziomu więc trudno powiedzieć, przyjedź to zobaczysz. Tutaj jest trasa świąteczna punktowana przez Nasielsk, w razie czego zapamiętaj: http://www.bikemap.net/route/726981