Niestety w niedzielę nie mogę przyjechać, chciałem tę traskę zrobić w sobotę, ale skoro tylu zacnych kolegów rusza do Pruszkowa na trening...nie można przegapić okazji, poza tym rejony Tarczyna są bardzo sympatyczne.Myślałem, że jedziesz tę trase w niedzielę, bo w sobotę to faktycznie jestem w Pruszkowie
RB jak Rondo Babka
Posted 15 April 2011 - 18:16
Gosc_ziemo_*
Posted 16 April 2011 - 19:38
Znalazłem taki zapis przejazdu: http://connect.garmi...player/78376858
z 10 kwietnia - czy to jest przejazd kogoś jadącego z tyłu?
Pytam bo w sumie mam blisko a trasa biegnie niedaleko mojej stałej trasy i się zastanawiam czy jak się wybiorę to zaraz zostanę sam jadąc te swoje nędzne 30 km/h czy jednak ktoś będzie "do towarzystwa"?
Posted 16 April 2011 - 20:00
Posted 17 April 2011 - 18:17
Średnio... robiłem co mogłem żeby odjechać w jakiejś ucieczce ale grupa trzymała się dzielnie i nie dawała nikomu odjechać. Finisz z peletonu czyli to czego najbardziej nie lubię, ale udało się wjechać na metę na 5 miejscu.Jak udała się dzisiejsza Babka?
krzy1976, Ile punktów wpadło?
frixfrot jak forma po wczorajszym treningu pruszkowskim?
Posted 17 April 2011 - 21:14
"średnio" :mrgreen:Średnio... robiłem co mogłem żeby odjechać w jakiejś ucieczce ale grupa trzymała się dzielnie i nie dawała nikomu odjechać. Finisz z peletonu czyli to czego najbardziej nie lubię, ale udało się wjechać na metę na 5 miejscu.
no nie zawsze się wygrywa
Posted 17 April 2011 - 22:12
hmm czy szkoda, ja będę i w niedzielę i w poniedziałek, przecież nie mogę stracić tylu punktów ;-) w sobotę do pruszkowaGrupa się pewnie obraziła za poprzednie ucieczki i wzięli się do roboty
I dobrze - będzie trudniej i ciekawiej. Szkoda że niedziela teraz wypada "świąteczna"
Posted 17 April 2011 - 22:17
Posted 17 April 2011 - 22:22
W każdy dzień czerwonej kartki w kalendarzu jest punktowany trening (bardziej chyba lokalny wyścig niższej kategorii) więc w poniedziałek też będzie trasa przez Nasielsk. Przyjedź Michał w sobotę do Pruszkowa to uzgodnimy plan działania na poniedziałek na RB.A w poniedziałek jeżdżą? Bo wczoraj sobie uświadomiłem, że mam od poniedziałku (za tydzień) wolne te parę dni do maja
Nie będzie mnie tylko w niedzielę, więc może i na Pruszków bym się załapał... Czytałem że znowu "prostowaliście łańcuch' żeby 'rozprostować nogę' i się grupa rozjechała?
Gosc_kluseczka85_*
Posted 18 April 2011 - 09:16
kluseczka85 jak poszło dzisiaj na rondzie ?
Na rondzie, w stronę mostu na Dębe miałem kolizję z jednym kolarzem. Chciał przeciąć rondo pod prąd i zahaczył o moje koło. Po sprawdzeniu, czy wszystko jest ok, dogoniłem grupę przed wjazdem na most. Niestety kosztowało mnie to dużo sił