Niestety w niedzielę nie mogę przyjechać, chciałem tę traskę zrobić w sobotę, ale skoro tylu zacnych kolegów rusza do Pruszkowa na trening...nie można przegapić okazji, poza tym rejony Tarczyna są bardzo sympatyczne.Myślałem, że jedziesz tę trase w niedzielę, bo w sobotę to faktycznie jestem w Pruszkowie
RB jak Rondo Babka
Napisano 15 kwiecień 2011 - 18:16
#362 Gosc_ziemo_*
Napisano 16 kwiecień 2011 - 19:38
Znalazłem taki zapis przejazdu: http://connect.garmi...player/78376858
z 10 kwietnia - czy to jest przejazd kogoś jadącego z tyłu?
Pytam bo w sumie mam blisko a trasa biegnie niedaleko mojej stałej trasy i się zastanawiam czy jak się wybiorę to zaraz zostanę sam jadąc te swoje nędzne 30 km/h czy jednak ktoś będzie "do towarzystwa"?
Napisano 16 kwiecień 2011 - 20:00
Napisano 17 kwiecień 2011 - 18:17
Średnio... robiłem co mogłem żeby odjechać w jakiejś ucieczce ale grupa trzymała się dzielnie i nie dawała nikomu odjechać. Finisz z peletonu czyli to czego najbardziej nie lubię, ale udało się wjechać na metę na 5 miejscu.Jak udała się dzisiejsza Babka?
krzy1976, Ile punktów wpadło?
frixfrot jak forma po wczorajszym treningu pruszkowskim?
Napisano 17 kwiecień 2011 - 21:14
"średnio" :mrgreen:Średnio... robiłem co mogłem żeby odjechać w jakiejś ucieczce ale grupa trzymała się dzielnie i nie dawała nikomu odjechać. Finisz z peletonu czyli to czego najbardziej nie lubię, ale udało się wjechać na metę na 5 miejscu.
no nie zawsze się wygrywa
Napisano 17 kwiecień 2011 - 22:12
hmm czy szkoda, ja będę i w niedzielę i w poniedziałek, przecież nie mogę stracić tylu punktów ;-) w sobotę do pruszkowaGrupa się pewnie obraziła za poprzednie ucieczki i wzięli się do roboty
I dobrze - będzie trudniej i ciekawiej. Szkoda że niedziela teraz wypada "świąteczna"
Napisano 17 kwiecień 2011 - 22:17
Napisano 17 kwiecień 2011 - 22:22
W każdy dzień czerwonej kartki w kalendarzu jest punktowany trening (bardziej chyba lokalny wyścig niższej kategorii) więc w poniedziałek też będzie trasa przez Nasielsk. Przyjedź Michał w sobotę do Pruszkowa to uzgodnimy plan działania na poniedziałek na RB.A w poniedziałek jeżdżą? Bo wczoraj sobie uświadomiłem, że mam od poniedziałku (za tydzień) wolne te parę dni do maja Nie będzie mnie tylko w niedzielę, więc może i na Pruszków bym się załapał... Czytałem że znowu "prostowaliście łańcuch' żeby 'rozprostować nogę' i się grupa rozjechała?
#380 Gosc_kluseczka85_*
Napisano 18 kwiecień 2011 - 09:16
kluseczka85 jak poszło dzisiaj na rondzie ?
Na rondzie, w stronę mostu na Dębe miałem kolizję z jednym kolarzem. Chciał przeciąć rondo pod prąd i zahaczył o moje koło. Po sprawdzeniu, czy wszystko jest ok, dogoniłem grupę przed wjazdem na most. Niestety kosztowało mnie to dużo sił Przy Nasielsku skręciłem na Marki. Mam nadzieję,ze następnym razem będę miał więcej szczęścia. A czy komuś udało się oderwać od grupy zasadniczej?