Tour De Pologne Amatorów 2011
Napisano 31 lipiec 2011 - 18:25
pzdr
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 31 lipiec 2011 - 18:27
tak,od dobrej strony jechałem,bo oglądałem chmury na niebie,zamiast normalnie drzewa
:mrgreen: a zjazd w Leszczyny miodzio kamikadze,zwłaszcza jak ci jakis dureń jadąć z dołu samochodem ścina zakręt na bezczelnego...
Napisano 31 lipiec 2011 - 18:33
ps: tak sie zastanawialem, jakby ktos chcial atakowac nawet samotnie to mysle ze na zab nie ma sensu bo peleton go skubnie w bystrem, ale juz na czerwienne jak najbardziej, potem jest taki zjazd (leszczyny) ze peleton nic nie da, potem gliczarow, rusinski itd, tu juz wszedzie wlasciwie imho mozna jechac solo z powodzeniem
Napisano 31 lipiec 2011 - 18:40
Ja też dziś chciałem objechać trasę ale jak wjechałem na Ząb zaczęło lać i stwierdziłem że nie ma sensu.
W jakich godzinach robicie rekonesans (o ile będzie to jutro) ?
pzdr
Napisano 31 lipiec 2011 - 18:41
obskoczyłem sobie dzis sam petelkę TDP 2 razy z czego 1 raz pogubiłem trasę trochę ,zreszta nawet z mapą ciężko tam płynnie pierwszy raz pojechać,10-11 st C i kapusniak niemal non stop , w/g mnie najcięższy Ząb i Czerwienne od połowy+Sierockie na dokładke zaraz po nim, Gliczarów przereklamowany,jedynie te 2 stopnie,ale pewnie po 50 km wyścigu bedzie już to czuć,udało mi sie za drugim razem podjechać te stopnie 39X21,przełączyłem w głowie coś i poszło,chociaz chwilowo snaekiem.Nie jestem pewien czy dobrze końcówke jechałem do Bukowiny,siara z ta mapą....
to Ty tytanowy jestes
W tv dziś mitologizowanie Gliczarowa przez dziennikarzyny rozbawiało mnie
Napisano 31 lipiec 2011 - 18:43
jak wieje w plery....,świadkowie są,widzieli:)to na wyscig rozumiem w ramach doskonalenia przepychania zakladasz jeszcze mniejsza kasete ?
swoja droga dobrze ze malo plaskich kawalkow jest, bo na nich mnie generalnie denerwujesz z tymi swoimi 60kmh :mrgreen:
Napisano 31 lipiec 2011 - 18:46
W jakich godzinach robicie rekonesans (o ile będzie to jutro) ?
pzdr
popoludniu, moja cora od poniedzialku ma przerwe w przedszkolu wiec jestem uziemiony do 15-16 codziennie teraz
jak wieje w plery....,świadkowie są,widzieli:)
alez ja ci wierze, dlatego mnie to tak denerwuje :mrgreen:
Napisano 01 sierpień 2011 - 20:38
A podjazd rondo-rondo jest OK, szkoda że najstromiej jest na początku, a potem długie wypłaszczenie, do mety będą iście sprinterskie pojedynki.
pzdr
Napisano 01 sierpień 2011 - 22:10
ps: bloto i kamyczki na calej trasie w zasadzie, ja dzis jechalem od sierockiego przez leszczyny, gliczarow do bukowiny i caly bylem w blocie ;/ jutro o 16.15 wyjezdzamy na objazd calej trasy, w bukowinie bedziemy pewno kolo 17 jakby co.
Napisano 02 sierpień 2011 - 16:13
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru