Skocz do zawartości

Zdjęcie

Tour De Pologne Amatorów 2011

376 odpowiedzi w tym temacie

#281 xubix

xubix
  • Użytkownik
  • 1552 postów
  • SkądKrotoszyn

Napisano 06 sierpień 2011 - 21:58

hmmm te założenie bylo troche na wyrost, skoro Wiki miał czas 1:58 to nie bylo bata bym ja miał nawet 2:10, Xubix miał 2:17, wiec siłą rzeczy i natury mój czas 2:27 czyli tylko 10min gorszy od Xubixa jest dla mnie wielkiem sukcesem :)
Gdybym nia miał postojów sercowych, a w rowerze kasete 27-28 to myśle, że Gliczarów by się jakos przejechało, a czas byłby o jakieś 5-10min lepszy :)

nie mam zbytnio dostepu do internetu ,ale chce aby sprostowac ,ze moj czas to 2h 07min ! ;)

#282 Virenque

Virenque
  • Moderator
  • 1536 postów
  • SkądPoznań

Napisano 06 sierpień 2011 - 22:00

Jak coś to można poczytać moją relację :)
pzdr

#283 LoveBeer

LoveBeer

Piwny Budda

• Użytkownik
  • 702 postów
  • Skądz podium

Napisano 07 sierpień 2011 - 07:37

pzdr

na jednym z nich spada mi łańcuch :/ Muszę się zatrzymać i tracę kontakt z „moją” mocną grupą.

to w takim razie byles chyba w grupce z szamanvikingiem ktora doszedlem przed czerwiennem, bo pamietam wlasnie jak bodaj gdzies w okolicach zjazdu na budz w czerwiennem (tam gdzie droga tak jakby sie rozdwajala, my jechalismy w prawo) komus wlasnie spadl lancuch... szkoda wielka.

#284 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 07 sierpień 2011 - 09:01

Deadi, Ty dzwońcu :mrgreen: ja ci dam "wolny strzelec"... :mrgreen: Kolarska Drużyna Szpiku i to z dumą! :mrgreen:

#285 szamanviking

szamanviking
  • Użytkownik
  • 1199 postów
  • SkądWadowice

Napisano 07 sierpień 2011 - 14:41

pzdr

na jednym z nich spada mi łańcuch :/ Muszę się zatrzymać i tracę kontakt z „moją” mocną grupą.

to w takim razie byles chyba w grupce z szamanvikingiem ktora doszedlem przed czerwiennem, bo pamietam wlasnie jak bodaj gdzies w okolicach zjazdu na budz w czerwiennem (tam gdzie droga tak jakby sie rozdwajala, my jechalismy w prawo) komus wlasnie spadl lancuch... szkoda wielka.

spostowanie,w tym miejscu z jakimś kolesiem goniłem po zmianach ucieczkę ktora rozdawała karty,jednak bezskutecznie,i potem za to m.in tez zapłaciłem

#286 Gosc_eryk4312_*

Gosc_eryk4312_*
  • Gość

Napisano 07 sierpień 2011 - 14:52

Czy ktoś się orientuje, gdzie można znaleźć zdjęcia z wyścigu?? Np. Deadhorse wstawił jakieś z podpisem naszosie.pl, jednak na stronie ich nie ma.

#287 LoveBeer

LoveBeer

Piwny Budda

• Użytkownik
  • 702 postów
  • Skądz podium

Napisano 07 sierpień 2011 - 15:37

spostowanie,w tym miejscu z jakimś kolesiem goniłem po zmianach ucieczkę ktora rozdawała karty,jednak bezskutecznie,i potem za to m.in tez zapłaciłem

nie wiem o czym mowisz, w tym miejscu jechalismy spokojnie w grupie z dwoma Podolskimi z rmfu =) my z cezarym gonilismy jakakolwiek grupe do ktorej mozna by sie podpiac wlasnie do momentu kiedy was zlapalismy, czyli przed czerwiennym wlasnie, tez wyprztykalismy sie przy tym, a przy okazji zdaje sie pociagnelismy do was te grupe ktora byla za wami (Sólnica wlasnie chyba tam byl). no chyba ze piszesz wlasnie o tym momencie, ale wtedy tym bardziej pomysl jak my gonilismy skoro dogonilismy cie mimo ze ty tez goniles :mrgreen:

#288 mikezielony

mikezielony
  • Użytkownik
  • 3 postów
  • SkądPolska

Napisano 07 sierpień 2011 - 16:08

Wrzuciłem kilka zdjęć które zrobiłem czekając na przejazd przez Biały Dunajec

#289 mkamaszewska

mkamaszewska
  • Użytkownik
  • 6 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 07 sierpień 2011 - 16:44

witam, jesli macie wiecej filmikow, to ja bardzo poprosze !!! :):)
robilam zdjecia na starcie i mecie, dopiero wrocilam do Warszawy wiec w ciagu godziny mysle ze udostepnie link z fb - byc moze ktos znajdzie siebie :)

czy tu naprawde wszyscy zmiescili sie w czasie ? moj ojciec jechal, mial 3:15 :( wiec zabraklo mu 10 min, przy czym na mecie po nim przejechalo zaledwie kilka osob.
ale i tak jak dla mnie to mistrzostwo, bo mial przygotowana szosowke, a na miejscu okazalo sie, ze brakuje mu przelozenia na gory i musialam przywiezc mu pociagiem gorala.. calkowicie nieprzygotowanego i 15kilogramowego :/

jak na pierwszy raz i przygotowywanie wylacznie na Agrykoli - wynik uwazam za bdb :) tym bardziej z takim obciazeniem.

#290 LoveBeer

LoveBeer

Piwny Budda

• Użytkownik
  • 702 postów
  • Skądz podium

Napisano 07 sierpień 2011 - 17:45

http://www.flickr.co...157627252587945

haha, ja z szamanem, wielkie dzieki ! :)

#291 mkamaszewska

mkamaszewska
  • Użytkownik
  • 6 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 07 sierpień 2011 - 17:55

b. prosze :
https://www.facebook...100001108404922
(dajcie znac, jesli nie dziala)

mam nadzieje, ze ktos sie znajdzie :)
niestety z mety skasowalam jakies 200 zdjec :oops: :oops:

#292 szamanviking

szamanviking
  • Użytkownik
  • 1199 postów
  • SkądWadowice

Napisano 07 sierpień 2011 - 18:15

http://www.flickr.com/photos/34784634@N08/6018223600/in/set-72157627252587945

haha, ja z szamanem, wielkie dzieki ! :)

ha ha, zajefajna fota,cenna baaaardzo,o czym wiemy tylko my z Lovebeerem :))

#293 travisb

travisb
  • Użytkownik
  • 1761 postów
  • Skąd54.351 �N 18.645 �E

Napisano 07 sierpień 2011 - 18:16

dajcie znac, jesli nie dziala

Daję znać ...

#294 mkamaszewska

mkamaszewska
  • Użytkownik
  • 6 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 07 sierpień 2011 - 18:24

rany, wiedzialam ze tak bedzie.
a https://www.facebook...&type=1 ?

po zalogowaniu na fb..

#295 mikezielony

mikezielony
  • Użytkownik
  • 3 postów
  • SkądPolska

Napisano 07 sierpień 2011 - 18:27

Może kogoś zainteresują również fotki z przejazdu wyścigu TDP przez Gliczarów :

pozdro

Mike

#296 mkamaszewska

mkamaszewska
  • Użytkownik
  • 6 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 07 sierpień 2011 - 18:30

jesli chodzi o samo TdP to tez mam tego troche, jesli ktos chce :)
z Bukowiny z 4.08 i kilka z 5.05

#297 Deadi

Deadi
  • Użytkownik
  • 2567 postów
  • SkądOpolskie

Napisano 07 sierpień 2011 - 19:19

No już w domu...
Niestety dziś podczas powrotu spotkała mnie bardzo nieciekawa sytuacja, a mianowicie na A4 za Krakowem jadę sobie spokojnie 140km/h lewym pasem, wyprzedzam wolniej jadące auta, nagle widzę we stecznym lustrze migającego długimi focusa, wrzucam prawy kierunek, powoli zmieniam pas, w prawym lusterku widzę mijane wolniej auto, patrzę we wsteczne, focus zaczął mi znikać, nie wiedziałem w prawo czy w lewo, najpierw pomyślałem, że w prawo i chce mnie wyprzedzić od prawej, nagle ujawnił się w lewej części wstecznego lusterka, a po chwilę potem poszedł lewą stroną, zachaczając mój lewy przód swoim prawym tylnym bokiem. Zjechałem na pas awaryjny, co ciekawe gość zrobił to samo (mógł przecież uciec), tato wysiada pierwszy, tekst na przywitanie brzmiał: "po****ło cie k***a? co ty k***a odp*****lasz" Zanim ja wyszedłem, gościu zmiękkł, próbował zganić na mnie, ale po chwili wziął wszystko na siebie, zaczął przepraszać, spisaliśmy oświadczenie i cała akcja zakończyła się w sumie szczęśliwie, bo skutki tej ocierki mogły być zdecydowanie tragiczniejsze, a przynajmniej mogła uszkodzić lewe przednie zawieszenie i powrót kończyłbym na lawecie. Poza tym za Katosami przeszła ulewa, że widoczność spadła do 5-10m, całe szczęście, ze nie miałem roweru na dachu :)

hmmm te założenie bylo troche na wyrost, skoro Wiki miał czas 1:58 to nie bylo bata bym ja miał nawet 2:10, Xubix miał 2:17, wiec siłą rzeczy i natury mój czas 2:27 czyli tylko 10min gorszy od Xubixa jest dla mnie wielkiem sukcesem :)
Gdybym nia miał postojów sercowych, a w rowerze kasete 27-28 to myśle, że Gliczarów by się jakos przejechało, a czas byłby o jakieś 5-10min lepszy :)

nie mam zbytnio dostepu do internetu ,ale chce aby sprostowac ,ze moj czas to 2h 07min ! ;)

Przepraszam :) ale strata 20 min to itak sukces :mrgreen:

Deadi, Ty dzwońcu :mrgreen: ja ci dam "wolny strzelec"... :mrgreen: Kolarska Drużyna Szpiku i to z dumą! :mrgreen:

Muszę w końcu się do Was zapisać, a wtedy będę się chwalił pełna gęba, żem jest z Drużyny Szpiku, bo teraz skromność mi nie pozwala ;)

Poza tym kopiuje juz foty i filmy z TDP, jak ogarnę to sie pochwalę :)

#298 mkamaszewska

mkamaszewska
  • Użytkownik
  • 6 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 07 sierpień 2011 - 19:23

http://emkama.blogspot.com/

prosim. dla nieposiadajacych fb.

#299 travisb

travisb
  • Użytkownik
  • 1761 postów
  • Skąd54.351 �N 18.645 �E

Napisano 07 sierpień 2011 - 19:33

mkamaszewska, no teraz ładzia elegancko ;-) Podziękował.

#300 mkamaszewska

mkamaszewska
  • Użytkownik
  • 6 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 07 sierpień 2011 - 19:35

sliwowica i jestesmy kwita :D

hmm sadzac po forum powinnam raczej napisac.. Powerade i jestesmy kwita :P

Dodaj odpowiedź