Ciebie chyba jakaś puściła kantem, co kolego? Bo emanujesz jakąś taką dziką nienawiścią i jawisz mi się jako toczący pianę z ust furiat.Możesz podać przykłady? Bo oprócz urodzenia dziecka nie potrafię nic znaleźć w czym są lepsze, a dla faceta jest to nieosiągalne :/
Hide Park- Wpisy Poza Głównym Wątkiem Pierwotnego Tematu I Różne Pierdoły Nie Na Temat - Dyskutujesz Na Własne Ryzyko I Odpowiedzialność!
#421 Gosc_BikeBang_*
Napisano 10 grudzień 2019 - 16:56
- Prozor i Argi lubią to
#422 Gosc_BikeBang_*
Napisano 10 grudzień 2019 - 17:00
Albo nie, źle napisałam, za ostro! Przepraszam. No... To kolejna rzecz, która kobiety potrafią lepiej od facetów. Potrafią przyznać się do błędu a nawet przeprosić 😁ha! Jeden zero dla mnie 😁Ciebie chyba jakaś puściła kantem, co kolego? Bo emanujesz jakąś taką dziką nienawiścią i jawisz mi się jako toczący pianę z ust furiat.
- roadturysta lubi to
Napisano 10 grudzień 2019 - 20:15
Podaj sensowne argumenty, a nie jakieś wyświechtane banały "czymże byłby świat bez kobiet"
Byłby światem bez mężczyzn.
Można zapłodnić kobietę bez udziału mężczyzny. I będzie z tego dziecko.
Ale bez kobiety nie będzie niczego.
W procesie przedłużenia gatunku są nadal bezwarunkowo niezbędne a mężczyźni bardzo warunkowo potrzebni.
Napisano 11 grudzień 2019 - 14:07
Albo nie, źle napisałam, za ostro! Przepraszam. No... To kolejna rzecz, która kobiety potrafią lepiej od facetów. Potrafią przyznać się do błędu a nawet przeprosić 😁ha! Jeden zero dla mnie 😁
To akurat jest oznaka dorosłości. Niestety, zbyt wielu ludzi do tego nie dorasta. Wielu mężczyzn i kobiet przyznanie się do błędu i przeprosiny traktuje (błędnie!) jako oznakę słabości czy przegranie w rywalizacji.
- Yar_Tur lubi to
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
#434 Gosc_BikeBang_*
Napisano 11 grudzień 2019 - 18:32
Oczywiście masz rację. To co napisałam, to przecież żart. Ogólnie mężczyźni dla mnie to zjawisko. Fascynujący na wielu płaszczyznach. Wcale nie przeszkadza mi, że w wielu rzeczach są lepsi ode mnie. Wręcz przeciwnie. To to decyduje o tej ich wyjątkowości. Szanuję, podziwiam i uwielbiam🙂Jak jeszcze uprawiają kolarstwo to echhh... szkoda gadać 😁To akurat jest oznaka dorosłości. Niestety, zbyt wielu ludzi do tego nie dorasta. Wielu mężczyzn i kobiet przyznanie się do błędu i przeprosiny traktuje (błędnie!) jako oznakę słabości czy przegranie w rywalizacji.
#436 Gosc_BikeBang_*
Napisano 11 grudzień 2019 - 18:48
Dla mnie jest. Mowa o mężczyznach a nie skończonych złamasach, których też nie brakuje.Faktycznie jak czegoś jest prawie 4 miliardy w tym przypadku połowa ogółu populacji to jest "wyjątkowe" i jest "zjawiskiem". Bardzo logiczne.
- Prozor lubi to