Zgodnie z Twoją logiką istnienie policji to dodatkowa komplikacja, bo ściganie przestępców jest kosztowne i kłopotliwe.
Hide Park- Wpisy Poza Głównym Wątkiem Pierwotnego Tematu I Różne Pierdoły Nie Na Temat - Dyskutujesz Na Własne Ryzyko I Odpowiedzialność!
Napisano 02 marzec 2020 - 08:21
Ale kiedy Ty okradasz innych z prawa do leczenia i opóźniasz ich leczenie, to wszystko jest ok?
- Yar_Tur lubi to
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
#826 Gosc_grzesiek32_*
Napisano 02 marzec 2020 - 08:39
#832 Gosc_BikeBang_*
Napisano 02 marzec 2020 - 09:24
Przypominasz mi moje klientki, które napalają się na jakiś ciuch, zostawiają zaliczkę i idą w piz*u a potem po 3miesiacach przychodzą z pretensjami, że one nie chcą już tego i żądają zwrotu zaliczki. Mam im wtedy ochotę powiedzieć, że chyba je popier*olilo. I wali ich szczerze, że w ten sposób wciskają mnie na minę bo przecież po sezonie sukienki nikt mi już nie kupi. Sytuacja identyczna z tą u lekarza. Ludzie nie szanują innych. Są pieprzonymi samolubnymi egoistycznymi dupkami bez honoru.
#835 Gosc_Koteł_*
Napisano 02 marzec 2020 - 09:49
U mnie na stravie się uaktywnił sugerując że kolarstwo to sport niewymagający wysiłku, nawet mięśni nie trzeba tylko narządy wewnętrzne jak sam zaznaczył, i po kilku miesiącach bez treningu ma się identyczna formę XD
- Yar_Tur lubi to
Napisano 02 marzec 2020 - 10:28
Przypominasz mi moje klientki, które napalają się na jakiś ciuch, zostawiają zaliczkę i idą w piz*u a potem po 3miesiacach przychodzą z pretensjami, że one nie chcą już tego i żądają zwrotu zaliczki.
Pobieraj zadatki, problem z głowy
#838 Gosc_BikeBang_*
Napisano 02 marzec 2020 - 10:32
No tak, tylko one później przychodzą i chcą zwrotu zaliczki. Bo im się odwidziało i czują się pokrzywdzone. Dobrze, że na wyposażeniu sklepu nie mam paralizatora względnie broni palnej bo już dawno bym siedziałaPobieraj zadatki, problem z głowy
Napisano 02 marzec 2020 - 10:37
I o to właśnie chodzi: przy zadatku nie można się rozmyślić, bo tak.No tak, tylko one później przychodzą i chcą zwrotu zaliczki. Bo im się odwidziało i czują się pokrzywdzone. Dobrze, że na wyposażeniu sklepu nie mam paralizatora względnie broni palnej bo już dawno bym siedziała