Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hide Park- Wpisy Poza Głównym Wątkiem Pierwotnego Tematu I Różne Pierdoły Nie Na Temat - Dyskutujesz Na Własne Ryzyko I Odpowiedzialność!

1268 odpowiedzi w tym temacie

#841 Gosc_grzesiek32_*

Gosc_grzesiek32_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2020 - 10:41

W Decathlonie z kartą klienta zwrot jest bezterminowy :P

No to tymbardziej. Niech sie prywata uczy co to prawa klienta :P
Nic tylko cieszyć się że klient chciał tylko zwrotu zaliczki a nie przyszedł za 5 lat z kiecką do zwrotu

#842 Gosc_BikeBang_*

Gosc_BikeBang_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2020 - 10:46

I o to właśnie chodzi: przy zadatku nie można się rozmyślić, bo tak.

Aaaaa ha! Zadatek no zadatek! No przecież o tym mówię 😅

#843 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2020 - 10:49

Przypominam tylko że forum nazywa się szosa.org. nie trenażery.org ani NFZ.org XD
Lepiej pokłóćcie się merytorycznie, w dziale trening z pomiarem mocy czy treningowe dylematy amatora, albo pochwalcie się dzisiejsza 12 godzinną jazda w mój dzisiejszy trening który również świeci pustkami.

#844 Gosc_BikeBang_*

Gosc_BikeBang_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2020 - 10:51

No to tymbardziej. Niech sie prywata uczy co to prawa klienta :P

Prywata się uczy co to prawa klienta! Szkoda, że mało kto dostrzega, że jest jeszcze coś takiego jak prawa sprzedającego. I że ten sprzedający to też człowiek.
  • mikroos lubi to

#845 Gosc_BikeBang_*

Gosc_BikeBang_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2020 - 10:52

Przypominam tylko że forum nazywa się szosa.org. nie trenażery.org ani NFZ.org XD
Lepiej pokłóćcie się merytorycznie, w dziale trening z pomiarem mocy czy treningowe dylematy amatora, albo pochwalcie się dzisiejsza 12 godzinną jazda w mój dzisiejszy trening który również świeci pustkami.

Nie przeszkadzaj, cicho być. Dorośli rozmawiają o życiu. Idź pobaw się rowerkiem ;)

#846 Gosc_BikeBang_*

Gosc_BikeBang_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2020 - 10:54

😂😂😂Przepraszam Adaś, nie mogłam się powstrzymać 😅😅
  • Yar_Tur lubi to

#847 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2020 - 10:54

Ale forum jest właśnie rowerowe a niedługo będzie zakaz pisania o rowerach 😀😱

#848 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2020 - 10:56

Ja też sobie robię jaja ale będzie ban chyba XD
Chociaż dział offtopic jest

#849 Gosc_BikeBang_*

Gosc_BikeBang_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2020 - 10:56

Ale forum jest właśnie rowerowe a niedługo będzie zakaz pisania o rowerach 😀😱

Spokojnie! Ja zacznę dyskutować w innych wątkach bardzo merytorycznie ale najpierw muszę się nauczyć samodzielnie zmieniać dętki... 😁💪😂😅 I liczę, że potem to już będzie z górki...

#850 Gosc_grzesiek32_*

Gosc_grzesiek32_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2020 - 10:57

Prywata się uczy co to prawa klienta! Szkoda, że mało kto dostrzega, że jest jeszcze coś takiego jak prawa sprzedającego. I że ten sprzedający to też człowiek.

oczywiście. Żarty sobie robię w tym przypadku. Wiadomo że deca jest wielki, są producentem, sprzedawcą asortymentu dziesiątek dyscyplin itd i mogą sobie pozwolić na specjalne przywileje dla klientów, ale prawda też jest taka że w jakim rowerowym nie byłem to na temat decathlonu, wszystkim skacze gul :) chyba nie za bardzo ich lubią i nie ma co się w sumie dziwić. Za 8 tys mieli ostatnio promo na full carbon, łącznie z kołami

#851 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2020 - 11:02

Bo do Decathlonu nie śmiałbyś wysylać e-maili że średnia sumaryczna z miesiąca Ci spadła, przez inne opony które sam zresztą wybrałeś XDD

#852 Gosc_grzesiek32_*

Gosc_grzesiek32_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2020 - 11:18

Jak już to był email że opony mi się rozwaliły, któryś raz z rzędu. Chłopaki nie wiedzą co to praca na zmiany gdzie trzeba jechać rowerem, to też mogło ich zdziwić że ktoś potrzebuje szybko gdzieś dojechać,bez przygód po drodze :P

#853 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2020 - 11:20

Mi mówiono że narzekałeś, że średnia prędkość z okresu miesiąca spadła z 32 na 31.9 bo mają syfiaste opony XD

#854 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 02 marzec 2020 - 11:27

Chłopaki nie wiedzą co to praca na zmiany gdzie trzeba jechać rowerem,

Adaś też nie wie, także nie pogadasz :D

#855 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2020 - 11:30

XD

#856 Gosc_grzesiek32_*

Gosc_grzesiek32_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2020 - 11:31

Mi mówiono że narzekałeś, że średnia prędkość z okresu miesiąca spadła z 32 na 31.9 bo mają syfiaste opony XD

Z 33 na 31 co do średniej po górach jak już . I co w tym dziwnego albo wstydlliwego ? szybka jazda nie jest zarezerwowana do zawodów o czapkę śliwek,albo do gapienia się w pomiar mocy :)

#857 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2020 - 11:33

I masz o to pretensje do sklepu rowerowego który sprzedał Ci opony... A nie do swoich nóg...
Jest zarezerwowana do jazdy po DDR gdzie chodzą matki z dziećmi, ludzie z psami, nastolatki na rolkach... Biegaczki... Wtedy ,55 kmh z wiatrem pół leżąc na kierownicy to takie optimum XD jak to czyniłeś XD

#858 Gosc_grzesiek32_*

Gosc_grzesiek32_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2020 - 11:38

Pretensje była o pękajacy oplot któryś raz z rzędu a nie o średnia, która nomen omen nawet oni mogą tylko pomarzyć :)

#859 Gosc_Koteł_*

Gosc_Koteł_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2020 - 11:41

Myślę że nikt nie marzy o tak bezsensownym rodzaju treningu, w dodatku srednie osiągnięte leżeniem na kierownicy nawet na DDR między nastolateczkami XD i paniami z psami, a pierwsza górka pierwszy zaciąg i jak to mówi staropolskie powiedzenie fikasz kozaku fikasz pierwszy zaciąg i od razu znikasz XDD

#860 Gosc_grzesiek32_*

Gosc_grzesiek32_*
  • Gość

Napisano 02 marzec 2020 - 11:47

To nie jest DDR tylko prywatny teren RZGW Gliwice

Dodaj odpowiedź