[2020] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 23 październik 2019 - 20:01
... a kwestia odcienia bordo do odrębnego zastanowienia...
Uraz
Teraz kiedy przyjrzałem się projektowi ze strony Santini to, popraw mnie jeśli się mylę, ten schodkowy gradient jest nieregularny co Moim zdaniem jeszcze in plus dla tej propozycji. Czy byłoby to do zrobienia?
Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
- muzycom lubi to
Napisano 23 październik 2019 - 22:28
A może połączyć te dwa pomysły i spróbować zrobić coś własnego np:
- uraz, SebSeb, renton i 1 inna osoba lubią to
Follow me on STRAVA
Napisano 24 październik 2019 - 10:14
A może połączyć te dwa pomysły i spróbować zrobić coś własnego [...]
Można trochę dodać inwencji twórczej ale ja bym jednak sugerował nieco więcej symetrii.
A jeszcze jedna kontrowersyjna sprawa - spodenki. Całe czarne czy np. damy końcówki nogawek w kolorze góry koszulki? Żeby to komplet był, a nie jakiś miks
Serce podpowiada żeby zrobić dopasowane spodenki ale rozum całe czarne. Właśnie dostałem wersję "premium" z Raso także postaram się zdać relację wieczorem.
[...] Nie wiem na ile ekran oddaje założone kolory, a jak to będzie wyglądało już na szmacie, ale mam nadzieję, że ten skrajnie jasny nie będzie wpadał aż w różowy.
Jeśli zrobimy klon zwycięskiego projektu to na moje oko górny kolor jest ciemno różowy, przynajmniej w pełnym słońcu
- Siecky lubi to
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 24 październik 2019 - 13:26
Ogólnie to są te same spodenki więc jak się udało w pół roku przetrzeć zeszłoroczne to i z nowymi nie powinno być problemu. Co prawda moje od 2 lat są całe ale to może zasługa śliskiego carbonowego siodełka. Ewentualnie mniej jeżdżę.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 24 październik 2019 - 15:00
Zamawiałem grupowo i przy ok. 50 osobach wyszło 300 zł za set. Koszulka Pro + spodenki Race Pro. W porównaniu do Vitesse ULTIMATE jest ok.A który model zamawiałeś i z jaką wkładką? Co w praktyce oznacza niszczenie konkurencji - ile kosztuje komplet w wersji super premium full opcja?