Nasze zakupy
Napisano 27 luty 2020 - 23:03
Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
- Prozor, Bzyk, Ulepekin i 1 inna osoba lubią to
Napisano 27 luty 2020 - 23:20
Ogarniacz kabli
Można też taki ogarniacz
#Aliexpress £0.97 27%OFF | 10Pcs Rotatable MTB Brake Line S Style Buckle Bike Brake Derailleur Shift Cable Line Tube Pipeline Storage Device Ring Clasp
https://a.aliexpress.com/_d7vDS0n
Założyłem w swoich i dwóch cudzych.
Napisano 28 luty 2020 - 05:59
Tobo, dzieki, znajomy tez mi podrzucił ten co Ty cena identyczna w porównaniu do tego co użyłem więc na szczęście żalu nie maMożna też taki ogarniacz
#Aliexpress £0.97 27%OFF | 10Pcs Rotatable MTB Brake Line S Style Buckle Bike Brake Derailleur Shift Cable Line Tube Pipeline Storage Device Ring Clasp
https://a.aliexpress.com/_d7vDS0n
Założyłem w swoich i dwóch cudzych.
Napisano 28 luty 2020 - 08:58
Dobrze to wygląda a m skoro już jesteśmy przy MTB, to możesz jakąs folię polecić na oklejenie ramy od badziewi i kamieni ?
Kupiłem 12 lat temu BikeShield. Okleilem wtedy ramę roweru którym jeżdżę do dziś. Folia nadal jest przyklejona, nadal się trzyma i nadal się nie przetarła. Żadnego podwijania się albo odchodzenia na brzegach, żadnego wychodzenia kleju. Świetny produkt.
Napisano 28 luty 2020 - 08:59
Bezrękawnik Northwave. Bardzo fajny tylko pod szyją trochę luźny. Leciutki
https://www.bikester...iay-550325.html
Napisano 28 luty 2020 - 09:05
Oprócz już posiadanych: klucza do suportów zewnętrznych Shimano, do klasycznych wewnętrznych z wielowypustem oraz hakowego do starego typu (których używałem wiele lat), dokupiłem jeszcze dwa do nowych zewnętrznych Shimano, oraz trzy do innych zewnętrznych: praxis, dub, fsa 😁 i pewnie przy kolejnym serwisowanym bajku pojawi się kolejny "standard".
Napisano 28 luty 2020 - 12:13
Przypominam temat: Nasze zakupy.
Usuwam wszystkie wpisy poza tematem wątku. Trzymać się tematów, bo będą leciały ostrzeżenia.
- Senninho i JohnDoePL lubią to
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 28 luty 2020 - 13:31
Dobrze to wygląda a m skoro już jesteśmy przy MTB, to możesz jakąs folię polecić na oklejenie ramy od badziewi i kamieni ?
ja niestety nic nie polece bo nie używam, ale szybki google mówi, że wybór duży
żeby nie było, w temacie:
kupiłem jeszcze kasetę eagle GX, łańcuch SRAM X01 i Blat Sramowski do tego. Te owijki na kable, łożyska supportu, opony conti race king, kółka przerzutki, uszczelki amora przedniego, śrubkę dociskową linki blokady skoku widelca, pancerz i linke przerzutki i manetki od zawieszenia
Napisano 28 luty 2020 - 14:57
"Zawodowo" polecę folię Orafol z serii Oraguard. Nie widzę sensu przepłacania za Bikeshield. Być może nawet jest to to samo
Ja stosuję w MTB i jestem zadowolony. Od solidnego przywalenia kamieniem i tak musi być osłona gumowa/plastik/carbon.
Te ostatnie, fajne i na wymiar robi Bodek z Bielska
Napisano 28 luty 2020 - 18:11
Wygląda teraz z tymi ogarniętymi kablami jak piękna kobieta prosto od fryzjera sporo tych Sparków w okolicy, tak raz na tydzień jak jadę gdzieś to widzę przynajmniej jednego, może sam se kupię zajebiście mi się podobają te szerszenie
a czemu RaceKingi, Maxxisy nie dobre? ile tam teraz jest, 2.0?
Napisano 29 luty 2020 - 09:32
Jeżeli ktoś ma trochę chęci
Fajny przepis, wypróbuję na pewno osobiście dodałbym tam jeszcze ze 100gr płatków owsianych ale nie wiem jak to wpłynie na ich konsystencję czy nie będą zbyt miałkie...poeksperymentujemy . Do tej pory kupowałem w Decu podobne batony po 20pln za 5 sztuk, także nawet cenowo to fajna alternatywa.
Dzięki za linka
Napisano 29 luty 2020 - 16:48
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- impa, Marcin321, stryjek i 2 innych osób lubią to
Napisano 29 luty 2020 - 21:09
Fajny przepis, wypróbuję na pewno osobiście dodałbym tam jeszcze ze 100gr płatków owsianych ale nie wiem jak to wpłynie na ich konsystencję czy nie będą zbyt miałkie...poeksperymentujemy . Do tej pory kupowałem w Decu podobne batony po 20pln za 5 sztuk, także nawet cenowo to fajna alternatywa.
Dzięki za linka
Przepis na batony ale z ryżem preparowanym podaje Zielony F16 na swoim kanale YT
- EmPe lubi to