Jesienią i w zimie pewnie dobry, ale tego lata termometr na rowerze pokazywał mi czasami 43 stopnie - przy wentylacji w tym kasku pot ciekł by pewnie ciurkiem po twarzy.
Nasze zakupy
Napisano 16 grudzień 2020 - 22:14
Leje się ze mnie jak z wiadra a o dziwo całe lato przejeździłem w kasku Ekoi Aero i nie było źle. Nie czułem żeby coś się pod kaskiem gotowało a przy upałach i w Whisperze musiałem bandane zakładać tak i tu i jeździło się komfortowo.Jesienią i w zimie pewnie dobry, ale tego lata termometr na rowerze pokazywał mi czasami 43 stopnie - przy wentylacji w tym kasku pot ciekł by pewnie ciurkiem po twarzy.
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
- Prozor i artho lubią to
Napisano 16 grudzień 2020 - 22:45
Leje się ze mnie jak z wiadra a o dziwo całe lato przejeździłem w kasku Ekoi Aero i nie było źle. Nie czułem żeby coś się pod kaskiem gotowało a przy upałach i w Whisperze musiałem bandane zakładać tak i tu i jeździło się komfortowo.
Pewnie mimo małej ilości otworów po prostu też raczej jasne kolory? Pytam bo pewnie 2021 to też będzie czas na zmianę kasku i jeszcze nie wiem w co celować
Napisano 16 grudzień 2020 - 23:28
projektowanie wnętrz www.wlodarski.org aranżacje rezydencji i apartamentów
Napisano 17 grudzień 2020 - 07:07
Kolor czarny i dla mnie różnicy nie ma. Oczywiście im szybciej tym lepiej działa i chłodzi.Pewnie mimo małej ilości otworów po prostu też raczej jasne kolory? Pytam bo pewnie 2021 to też będzie czas na zmianę kasku i jeszcze nie wiem w co celować
Napisano 17 grudzień 2020 - 19:03
Fdx legginsy, moje pierwsze ever. Fajne wygodne ciepłe, ale z kiepska wkładką. Przeżyję bo i tak w zimę nie jezdze dużo.
Napisano 17 grudzień 2020 - 20:34
Będzie fajne masowanko i roller pójdzie chyba w odstawkę
Wysłane z Ultra dużego Note 20 ...
Rozmawiałem ze swoim fizjo na temat tej zabawki i stwierdził, że doraźnie jak najbardziej, ale na dłuższa metę nie pomoże. Przy powięziowych rozluźnieniach roller będzie o niebo lepszy.
Napisano 22 grudzień 2020 - 09:25
- Robert74 lubi to
Napisano 22 grudzień 2020 - 14:20
Jak wyglądają kółeczka w przerzutce 11s kazdy wie. Wrzuciłem nowe 12T i 14T i mam pewne obawy co do tego czy łańcuch powinien sie stykac z dwoma kołkami naraz?
Kółeczka sa na lozyskach maszynowych i chodzą lepiej niz ceramiszne stokowe.
Zastanawiałem się jak szybko anoda bedzie schodzić i juz widzę że są ubytki.
Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka
Napisano 22 grudzień 2020 - 14:47
Wrzuciłem nowe 12T i 14T i mam pewne obawy co do tego czy łańcuch powinien sie stykac z dwoma kołkami naraz?
No niby w specyfikacji napisali, że obsługują zarówno długie jak i krótkie wózki, ale faktycznie dziwnie to wygląda. Ciekaw jestem zdania ekspertów typu @Tobo etc. ... Co to za przerzutka??
Napisano 22 grudzień 2020 - 15:20
- Prozor, stryjek, renton i 4 innych osób lubią to
Napisano 23 grudzień 2020 - 08:53
A nie mówiłem, że prędzej czy później i tak na tym wentylatorze się skończy?
Ps. Dyskusja o kółkach przerzutki przeniesiona do: https://szosa.org/to...-pigułce/page-3
- Bzyk lubi to
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 23 grudzień 2020 - 13:12
W życiu bym nie kupił. A jednak 😂
W życiu to Ty nie oddasz i nie odpalisz więcej Zwifta bez tego
Do kompletu do Varii za 160 złociszy. Holder do schowania lampidła pod licznikiem bo aero jest wszystkim
- Prozor, Bzyk i artho lubią to
marvelo
Focus Izalco Race - rower nieelektryczny : Di2, Favero Assioma Duo, Garmin Edge 530, Varia RTL515, ION 200 RT