mnie też ;D to nigdy nie staje się łatwiejsze. Na metę w Szklarskiej Porębie dojechałem blady. W tym roku chcę się sprawdzić na Tatra Road Race. Oby wypaliło.
Nasze zakupy
Napisano 20 marzec 2021 - 15:29
To raczej kwestia wagi.
Ale czekaj, czekaj, niech sobie przypomnę kto kogo zostawił na finałowym podjeździe w Złotoryi
Nie wiem jak to się stało szczerze mówiąc
No waga jednak też się liczy, bo co by nie było, to te 8 kg do Jacka trudno mi będzie nadrobić
Napisano 22 marzec 2021 - 19:01
Napisano 23 marzec 2021 - 15:31
Campagnolo Record - hamulec szczękowy, dual pivot front, mono pivot tył
Campagnolo Veloce - przerzutka tylna 10s SS
Jak widać nowsza produkcja już poza Italią. Wszystkie starsze fanty od Campy miałem zawsze "made in Italy".
Załączone pliki
- Marcin321, EmPe i artho lubią to
Napisano 23 marzec 2021 - 16:39
Campagnolo Record - hamulec szczękowy, dual pivot front, mono pivot tył
Campagnolo Veloce - przerzutka tylna 10s SS
Jak widać nowsza produkcja już poza Italią. Wszystkie starsze fanty od Campy miałem zawsze "made in Italy".
To to samo... Połowa Rumunów wyjechało do pracy do Italii kilka lat temu.
A żeby cygana spotkać w Rumunii, to trzeba solidnie poszukać.😂
- piotrsk i lupus lubią to
Napisano 23 marzec 2021 - 21:04
Tragicznie wygląda kombinacja tego mostka z podkładkami.
- marb, Marcin321, lupus i 1 inna osoba lubią to
Napisano 23 marzec 2021 - 21:22
Tragicznie wygląda kombinacja tego mostka z podkładkami.
W sumie na żywo dużo lepiej jak na zdjęciach, podobnie zresztą jak te gigantyczne klamki Ultegry.
To i tak tylko przejściowo bo będzie zmiana kokpitu i napędu (jak już je zaczną sprzedawać).
Czyli anulowałeś zamówienie na Aeroada i padło na Emondę?
Piękny rower
Emonda trafiła się okazyjnie a doszedłem do wniosku, że nie będę czekał na rower rok.
Przy okazji - Ty też masz taką? Szukam jakiejś kierownicy ale te Bontragerowskie, zintegrowane mają za długi zasięg (100 i 93 mm) - mnie by pasował jakiś kompakt,
Napisano 23 marzec 2021 - 21:34
Tak, mam SL6. Jak masz jakieś szczegółowe konkretne pytania, wątpliwości, przemyślenia to zapraszam między innymi do wątku:
https://szosa.org/to...ek-émonda-2021/
zawsze każdy wpis przyda się przyszłym użytkownikom więc warto no albo na PW, chyba z każdym posiadaczem nowej Emondy mam już wątek na w prywatnej rozmowie, bo tutaj na forum zaraz nas zjedzą hejterzy .
Ja kiery na razie nie ruszałem, dopiero fitting w planie wiosennym.