Gdzie Ty masz znajomości
Z ciekawości ile wyszło za całość?
Dostalem cynk ze jest 1set dostepny i kupilem
Niestety przy tym kursie euro 15k trzeba liczyc, ale po sprzedaniu korby i obecnej grupy 2/3 wroci
Napisano 24 listopad 2021 - 23:17
Marcin, mi 240 po serwisie w szosie wali tak że chyba ogłuchnę
muszę nawalić smaru
a w MTB piasta im cichsza tym lepiej, nie cierpię jak na łonie natury coś mi z tyłu trajkocze
tak więc zazdroszczę
KMQ pochwal się jak zlożysz to do kupy i jak tam wrażenia
Napisano 25 listopad 2021 - 07:54
Kupiłem pomiar w ramieniu od Inpeaka korzystając z blackweekowej promki -15%.
Canyon Aeroad CF SLX
Specialized Amira 2014 - sprzedany
Napisano 25 listopad 2021 - 09:42
Napisano 25 listopad 2021 - 12:12
Gdzie Ty masz znajomości
Z ciekawości ile wyszło za całość?
Chcesz cały zestaw? Cenowo koło 13-15k
A żeby nie było, to przycebuliłem dla testów i kupiłem oprawki (tytanowe 7g) + szkła korekcyjne na aliexpress.
Co prawda nie ma napisu TREK, ani innego Armaniego, czy Gucciego, ale jest git!
10 dni oczekiwania, szkła według przesłanej im recepty.
Przesyłka kolejne 10 dni. Po 20 dniach doszły.
Od razu poleciałem do optyka, żeby sprawdzić moce i bajery które wybrałem i powiem wam, że się wszystko zgadza.
-2,25 na każde oko, -0,25 cylinderek, kąty się zgadzają, rozstaw dla źrenic też, szkła z antyrefleksem dwustronnym, ochroną przed promieniowaniem niebieskim do kompa i przeciwko rozproszeniu światła podczas jazdy furą w nocy.
Optyk w szoku jak mu cenę podałem
Koszt za wszystko: 320 plnów
U lokalnego optyka to samo koszt: 1240 pln.
Jestem bardziej niż zadowolony. Dziś po pracy teścik jak spisuje się to anti-glare =)
Zamówię jeszcze przeciwsłoneczne z korekcją i polaryzacją, co by mieć na wakacje.
Napisano 25 listopad 2021 - 14:32
Chcesz cały zestaw? Cenowo koło 13-15k
A żeby nie było, to przycebuliłem dla testów i kupiłem oprawki (tytanowe 7g) + szkła korekcyjne na aliexpress.
Co prawda nie ma napisu TREK, ani innego Armaniego, czy Gucciego, ale jest git!
10 dni oczekiwania, szkła według przesłanej im recepty.
Przesyłka kolejne 10 dni. Po 20 dniach doszły.
Od razu poleciałem do optyka, żeby sprawdzić moce i bajery które wybrałem i powiem wam, że się wszystko zgadza.
-2,25 na każde oko, -0,25 cylinderek, kąty się zgadzają, rozstaw dla źrenic też, szkła z antyrefleksem dwustronnym, ochroną przed promieniowaniem niebieskim do kompa i przeciwko rozproszeniu światła podczas jazdy furą w nocy.
Optyk w szoku jak mu cenę podałem
Koszt za wszystko: 320 plnów
U lokalnego optyka to samo koszt: 1240 pln.
Jestem bardziej niż zadowolony. Dziś po pracy teścik jak spisuje się to anti-glare =)
Zamówię jeszcze przeciwsłoneczne z korekcją i polaryzacją, co by mieć na wakacje.
Proszę o link.
Napisano 25 listopad 2021 - 14:52
Proszę o link.
Podrzucam link do sklepu:
https://yimaruili.al....67d34c4dRG4PoQ
Wybierasz osobno oprawki, osobno rodzaj szkieł i piszesz do sprzedawcy z info jaką masz wadę i Ci dokładnie rozpisze co masz kliknąć i jaki rodzaj i ile potrwa itd.
Napisano 25 listopad 2021 - 16:01
Przyszła dzisiaj sztyca do gravela/dojazdowca - Elita One (https://pl.aliexpres...2814024528.html) 27.2/400mm - 150 g.
Z roweru zdjąłem jakaś alu Cube 350mm - 300g.
Nie zależało mi na oszczędzaniu wagi - bardziej na komforcie, ale jakby nie patrzeć to chyba najtaniej zaoszczędzone 150g.
Szaleństwo.
Napisano 25 listopad 2021 - 16:35
Przyszła dzisiaj sztyca do gravela/dojazdowca - Elita One (https://pl.aliexpres...2814024528.html) 27.2/400mm - 150 g.
Z roweru zdjąłem jakaś alu Cube 350mm - 300g.
Nie zależało mi na oszczędzaniu wagi - bardziej na komforcie, ale jakby nie patrzeć to chyba najtaniej zaoszczędzone 150g.
Szaleństwo.
Daj znać jak strzeli ten wynalazek.