Nasze zakupy
Napisano 27 luty 2024 - 21:27
Wpadło kilka ciuszków na nowy sezon.
1. Koszulka z dł. rękawem Santini Ecosleek. Koszulka prawie idealna. Chyba najepiej leżaca na mnie rzecz jaką przymierzałem. Coś, czego brakuje w mojej rowerowej garderobie. Niestety ma jeden znaczący minus- brak osłonki na suwak pod szyją, który niestety uwiera i będę musiał ją zwrócić.
2. Quest Racing Aero- dla mnie fatalna. Ten sam rozmiar i krój co Defeqt i kilka innych od Questa jakie mam a leży bardzo źle. Za długa, za obszerna, rękawki niby aero a za krótkie i niedopasowane, suwak mało elastyczny, koszulka ogólnie bardzo ciężka. Pierwszy zawód u Questa a mam sporo ich ubrań. Do zwrrotu.
3. Quest Defeqt. Jest ok, dobry stosunek jakość/cena jaki znam z innych ciuchów od tego poducenta.
4. Northwave Fahrenhait. Krój dość mocno dopasowany ale dzięki temu, że jest z bardzo elastycznego i rozciągliwego materiału jest bardzo wygodna. Praktycznie nie czuć, że ma się ją na sobie. Spodziewałem się, że będzie tochę cieńsza ale mimo to bardzo przypadła mi do gustu.
- artho lubi to
Napisano 05 marzec 2024 - 09:00
Wysłane z mojego G8441 przy użyciu Tapatalka
Napisano 08 marzec 2024 - 23:04
Coś popsuło zdjęcie. Garmin Montana 700i. To taka uniwersalna cegła wielkości standardowego iPhonea ale na grubość podchodząca pod 3cm. W tej wersji (7xx) jest to urządzenie trochę z pogranicza serii turystycznych takich jak GPSMAP, eTrex czy popularnego Oregona oraz nawigacji samochodowych, motocyklowych czy nawet morskich. Do tego wyposażona w inReach, który w przeciwieństwie do wymienionego jabłka działa też w Polsce i w razie konieczności wzywa helikoptery; ewentualnie pozwala na kontakt z bliskimi. W skrócie: wygodna i uniwersalna (głównie dzięki 5-calowemu wyświetlaczowi dotykowemu) ale raczej ciężka mapa turystyczna oraz motoryzacyjna w jednym.
- bonobo lubi to
Napisano 11 marzec 2024 - 18:00
Wysłużony Bolt zamieniony na Bolt'a v2. Wjechał też pomiar mocy z Inpeak i już po pierwszym tygodniu jestem pod wrażeniem jak inna jest jazda, gdy nie patrzy się na prędkość.
- blackrain, impa, Born Ready i 5 innych osób lubią to
Napisano 11 marzec 2024 - 20:43
^Dzięki Bardzo solidny sprzęt, natrzaskałem na nim nieco ponad 55000km w 5 lat jeżdżąc dosłownie w każdych warunkach łącznie z polską zimą Przeżył też upadek na asfalt na zjeździe przy 65km/h (urwał się drukowany w 3d uchwyt po najechaniu na dziurę), więc jest sprawdzony w boju hehe