Nasze zakupy
Napisano 21 sierpień 2024 - 11:41
Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
- blackrain, JHartman, impa i 7 innych osób lubią to
Napisano 23 sierpień 2024 - 20:35
Za komplet mniej niż cena detaliczna samej ramy - całkiem niezłe rabaty nawet bez negocjacji.
Kurde dobra cena jak ze zestaw z kotem.
- berski lubi to
Canyon Aeroad CF SLX
Specialized Amira 2014 - sprzedany
Napisano 19 wrzesień 2024 - 21:16
No i wjechał
- slaweko, JHartman, Marcin321 i 2 innych osób lubią to
Napisano 27 wrzesień 2024 - 10:32
Magicshine evo1700 do gravela, montowany pod garminem.
Plusy: duuużo światła, dobre odcięcie, wygodny pilot, możliwość konfiguracji trybów.
Minusy: wąski strumień, wbudowany akumulator.
Lezyne e800 do emtb żony, montowane na koronę widelca bo na kierownicy jeździ spora torba i miejsca brak.
Plusy: sporo światła, odcięcie, wygodny pilot do zmiany długie/mijania
Lezyne też do emtb, po wydrukowaniu uchwytu ładnie sziedzi pod siodłem:
Dodatkowy wniosek: nigdy więcej bosh-a - muszę podjechać do autoryzowanego serwisu żeby mi „odblokowali” oświetlenie … jak się uda. A jak nie to czeka mnie rzeźba z dodatkowym aku na 12V.
Kilka zestawów sygalizacyjnych z ali, chociaż w warunkach miejskich po zmroku też dają radę:
Plusy: usb-c, sensowne tryby z pamięcią, przyzwoite wykonanie, cena ($5 sztuka)
Wady: brak profilu dla czerwonej, jest równolegle do sztycy
- JHartman lubi to
Napisano 27 wrzesień 2024 - 11:22
Testuję EVO1700 od poniedziałku.
Zajebista lampa, ale z gravelem słabo trafiłeś - wszędzie piszą, że to typowo szosowa lampa, właśnie z uwagi na odcięcia i "wąskie" pole świecenia. I przyznaję, że na szosie sprawdza się genialnie. Oświetla tyle ile trzeba, dobra bateria, fajne programowanie, super pilot.
Na gravela wolałbym coś, co świeci szaroko, oświetli krzaczory, jakieś rozmaite przeszkody.
Napisano 30 wrzesień 2024 - 17:33
ta lampka dwa razy mi się już ułamała. Może pech, a może lipa jakościowo.Testuję EVO1700 od poniedziałku.
Zajebista lampa, ale z gravelem słabo trafiłeś - wszędzie piszą, że to typowo szosowa lampa, właśnie z uwagi na odcięcia i "wąskie" pole świecenia. I przyznaję, że na szosie sprawdza się genialnie. Oświetla tyle ile trzeba, dobra bateria, fajne programowanie, super pilot.
Na gravela wolałbym coś, co świeci szaroko, oświetli krzaczory, jakieś rozmaite przeszkody.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Napisano 01 październik 2024 - 04:29
https://bikemia.com/...-kask-000--2895
Ja kupiłem taki kask, zainspirowały mnie tabelki z testami
- artho i ernorator lubią to
Napisano 01 październik 2024 - 06:38
https://bikemia.com/...-kask-000--2895
Ja kupiłem taki kask, zainspirowały mnie tabelki z testami
Super kolory, czy tylko ja widzę w nich nawiązanie do innej epoki?
Napisano 01 październik 2024 - 11:34
Mnie też zainspirowała tabelka i przeleciałem Van Rysela CFR, Speca Evade 3, Scotta Cadence Plus. Wyglądam w nich jak stormtroperzy z kosmicznych jaj
wiec teraz jest Abus Gamechanger 2, może nie jest najlepszy auero ale wyglądam jakoś i w crashtestach jest całkiem dobry. A moja żona jak MVP, wolała Gamechangera v1.
- lupus lubi to
Napisano 17 październik 2024 - 07:39
Słuchawki z przewodnictwem kostnym POLVCDG X7 32GB z Ali za 95 zł.
https://pl.aliexpres...ayAdapt=glo2pol
Wielokrotnie czytałem a tym rodzaju słuchawek. Opinie co do jakości dźwięku są nadal podzielone a nie chciałem ryzykować wywalenia środków na jakieś shokz.
Przyszły wczoraj i ... fajne to. Dźwięk jest całkowicie zadowalający. Wiadomo, że szczegółowością nie zbliżą się do Sony wf1000xm5 czy nausznych Fidelio L3 ale nie o to tu chodzi. Jest bardzo ok.
"MAMIL"