Stuptuty niby do chodzenia, ale na rower do pracy w sam raz.
Napisano 11 wrzesień 2015 - 16:25
Na takie sytuacje napewno
Napisano 17 wrzesień 2015 - 14:03
Opona na trenażer z decathlonu, dwa magnesy na szprychę (w tych garminowskich peka plastik).
Napisano 17 wrzesień 2015 - 14:32
Trochę jesiennej odzieży. Wybór padł na Attiq:
Bluza. Nie miałem okazji jeszcze wytestować (30 stopni w połowie września!) ale na "sucho" sprawia znakomite wrażenie. Przyjemny materiał, dobrze uszyta i wygodna. Zobaczymy jak będzie w trasie. Rozmiarówka lekko zła - z wymiarów wyszło mi L ale L'ka była ogromna i wymieniłem na M. M'ka pasuje świetnie.
Oraz kurtka ultralight. Znakomita, właśnie tego mi brakowało. Mieści się do kieszonki i jest lekka (mój egzemplarz ma 120g). Miałem okazję przetestować. Spisała się znakomicie. Wydłużony tył chroni plecy, dobrze skrojona, nie jest to oczywiście "skinsuit" ale też nie trzepocze na wietrze jak żagiel. No i ten kolor
Napisano 18 wrzesień 2015 - 12:47
Napisano 18 wrzesień 2015 - 13:04
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 18 wrzesień 2015 - 13:22
Widzę, że szybko się wziąłeś za montaż Dzięki za bardzo sprawną współpracę. Oby części nigdy nie zawiodły!
Jak tylko wróciłem do domu z paczką . Szkoda tylko, że Bikestacja jest dosyć niekompetentna jeśli chodzi o wysyłki. Za oponki zapłaciłem we środe, dziś dostałem maila(sam oczywiście napisałem co z moim zamówieniem), że wyjdą dziś albo najpóźniej w poniedziałek.
Oby nie zawiodły, dokładnie!