Cytat
alinoe
Wysłany: 2011-05-07, 21:12
... W grupie 500 będzie jechał min. płk. Michał Ziemnicki oraz Tomasz Lesicki ( niestety jeszcze nie było okazji nam się poznać, ale nie obce są mi jego osiągnięcia. PS. Czy aby w środę nie mijaliśmy się w drodze na Rudziniec? ) Początkującym maratończykom polecam korzystać z ich rad.
Dzięki za słowa uznania ;-). Aż tak doświadczony nie jestem .
Co do Rudzińca to pewnie mijaliśmy się ponieważ jestem tam tak mniej więcej 3,4 razy w tygodniu. Wracam tymi drogami z pracy by wyszło koło setki w danym dniu.
Jeżeli chodzi o drogi to była tylko luźna propozycja i nie chodziło mi o ten odcinek 100 metrowy tylko, o większość trasy w Lesie na odcinku Bierawa-Sośnicowice.
Asfalt jest lepszy w tym kierunku(mniej chropowaty).
Ale oczywiście że się podporządkujemy organizatorom :cry:
Ja mogę nawet po rondzie w Sośnicowicach
Co do ścigania się ja nie mam takiego zamiaru. jednak o ile ja i grupa da rade będę chciał jechać około 30 km/h ponieważ w nocy zwłaszcza po zmęczeniu jest ciężko i niebezpiecznie jechać powyżej 25km/h i tu akurat mam wielkie doświadczenie.
Tylko w nocy mam czas na jazdę ;-)
Pkt ten nie dotyczy tych na 700 bo to nie są normalni ludzie
Dla mniej doświadczonych ten "sudocrem"- pisany żartem, może faktycznie się przydać
jednak przed maratonem, w trakcie to już tylko coś na rany.
A jak już będziecie coś używać dla dzieci przeciw odparzeniom "Linomag" jest tańszy.
A i ważne nie zakładamy slipek pod pampersy. Gumki w majtkach robią bolesne rany. :-P