Ja na swoją też nie narzekam.
Jasne, proszę, będzie na Tobie leżeć jak ulał.
Maska idealnie pasująca do pozycji z tego roweru:
Napisano 11 czerwiec 2021 - 09:58
Ja na swoją też nie narzekam.
Jasne, proszę, będzie na Tobie leżeć jak ulał.
Maska idealnie pasująca do pozycji z tego roweru:
Napisano 11 czerwiec 2021 - 10:16
Ciachoorsky i dmxzor - weźcie proszę coś na uspokojenie. Mogą być w/w leki, może być porządny trening, ale przestańcie zaśmiecać wątek Waszą szermierką słowną, bo posypią się kary porządkowe.
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 11 czerwiec 2021 - 11:06
Bo mój to ten, więc raczej nie pasuje
Super ta Madonka chociaż ciągle jakoś zapamiętałem, że to miał być czarny mat. Ale taka też jest super a może nawet ładniejsza?
za wiele to nie zmienili. Jeżeli rama jest cokolwiek lepsza to stracą to na klamkach .
Wydaje mi się, że zmian jest nieco więcej w konstrukcji ramy, bo poprzedni Speed Concept był chyba jedynie na hamulce szczękowe a tutaj mamy tarcze. Linie nieco wygładzili w sumie, trochę mniej kwadratowy i nieco bardziej Madonkowy się też zrobił takie mam wrażenie.
Ale na stronie Treka na razie cisza.
Napisano 11 czerwiec 2021 - 13:35
Jeden rower mam na sramie, drugi na szimano. Nie rozumiem argumentu, że trzeba się uczyć zmiany biegówCzyli kolejne stereotypowe pie*****nie kogoś kto zapewne nigdy na SRAMie nawet nie jeździł o tym jaki sram gówniany nie jest. - TEMAT RZEKA
Napisano 11 czerwiec 2021 - 13:54
I właśnie w ten sposób marnujesz okazję do zbudowania mitu o tym, że robi się tak ciemno przed oczami, że zapominasz jak się zmienia biegi
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 11 czerwiec 2021 - 14:26
I właśnie w ten sposób marnujesz okazję do zbudowania mitu o tym, że robi się tak ciemno przed oczami, że zapominasz jak się zmienia biegi
Mit to chyba ma polegać na tym że jak ktoś ma ciemno przed oczyma to jeszcze myśli o zmienianiu biegu. Ja w takiej sytuacji to tylko mocno chwyciłem kierownicę korby zatrzymalem i główa w dół żeby obraz odzyskać, tym bardziej że za metą zawsze stoją ludzie.
Ale jak jedziesz i cukier poleci w dół, to różne błędy się zdarzają. Sam już myliłem prawą manetkę z lewą, może dlatego że jestem oburęczny.
Napisano 11 czerwiec 2021 - 15:50
Ale jak jedziesz i cukier poleci w dół, to różne błędy się zdarzają. Sam już myliłem prawą manetkę z lewą, może dlatego że jestem oburęczny.
Napisano 11 czerwiec 2021 - 17:08
Albo pewnie inaczej: młody jesteś, nic jeszcze nie wiesz o życiu!
Przy bieganiu to wiadomo, pot zalewa oczy to się ciemno robi... ale, że na rowerze??
Może już czas raz powiedzieć sobie to nic że boli i pojechać w trupa.
Napisano 11 czerwiec 2021 - 18:51
Może już czas raz powiedzieć sobie to nic że boli i pojechać w trupa.
Podjąć wyzwanie! Zrobić to choć ten jeden raz a nie śmieszkowanie w drugiej i trzeciej strefie...
Mam hrmax 204 i wszystko widzę xd
Gratuluję takiego HRMax-a, ja mimo jeszcze jak na forum młodego wieku to dwójki z przodu tętna nigdy nie zobaczyłem - i pewnie już nie zobaczę .
Napisano 12 czerwiec 2021 - 00:26
Podjąć wyzwanie! Zrobić to choć ten jeden raz a nie śmieszkowanie w drugiej i trzeciej strefie...
Pomogę Ci, jak się zdrowo podjedziesz to i trzecia strefa wystarczy. Choć jak pamiętam te triatlonistki z znanego filmu to one pewnie w pierwszej byly.
Napisano 13 czerwiec 2021 - 10:54
Wygląda na to, że mamy pierwsze zdjęcia Dura ace r9200. https://www.bikerada...dura-ace-r9200/
Jest... inaczej
projektowanie wnętrz www.wlodarski.org aranżacje rezydencji i apartamentów