wlaśnie, impreza miała też na celu propagowanie CX, jak ktos ma tylko mtb a chciałby sie zmierzyc to czemu nie
Codzienny Komentarz Wyścigów Uci
Napisano 28 styczeń 2021 - 14:35
Przypominam, że to nie był festyn o puchar sołtysa, tylko Mistrzostwa Polski.
- Born Ready i artho lubią to
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 28 styczeń 2021 - 15:39
To byli amatorzy na MTB. W amatorach zwykle jest dopuszczane wszystko - bo nie obowiązują tam reguły UCI.
Elita musi być UCI legal.
Ok, ale to nie był wyścig o puchar Myszki Miki, tylko MP.
Osobiście wkurwiłbym się, gdybym miał na łukach przeciskać się między kolesiami z szerokimi kierownicami lub jakiś gość z kierą >70 cm przeciska się do przodu między zawodnikami. Słabe to. Pomijam już, że po coś ten limit opony jest.
W dodatku później idzie w świat filmik z kolesiem w błocie do pasa, a zza niego wyskakuje typ na mtb.
#606 Gosc_Kuba__H_*
Napisano 28 styczeń 2021 - 19:26
Na szczescie nie startujesz wiec sie nienmusiales wkurwiac i przeciskacOk, ale to nie był wyścig o puchar Myszki Miki, tylko MP.
Osobiście wkurwiłbym się, gdybym miał na łukach przeciskać się między kolesiami z szerokimi kierownicami lub jakiś gość z kierą >70 cm przeciska się do przodu między zawodnikami. Słabe to. Pomijam już, że po coś ten limit opony jest.
W dodatku później idzie w świat filmik z kolesiem w błocie do pasa, a zza niego wyskakuje typ na mtb.
Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
#607 Gosc_Kuba__H_*
Napisano 28 styczeń 2021 - 19:51
Na GIT w Nałęczowie tez puscili rekreacje razem z ITT na trase. Zimno bylo, lało, widocznosc przez to zero, i nagle wyrasta przed toba gosc na damce z koszykiem z przodu, gdy ty lecisz z łbem w dol jakies 20kmh szybciej od niego..
Nie potrzeba widoczności 0, w Osieku na triathlonie byłem sędzią, pomykałem sobie z ostatnią zawodniczką na trasie, dziewczyna wystraszone, pierwsy tri, pierwszy raz na nowej szosie ... jedzie sobie 20 km/h pić z bidonu na rowerze nie umie, więc się zatrzymje, ja sie zatrzymuję za nią. Wielki ze mnie chłop 191 cm, odblaskowa kamizelka nagle jeb .... jechał pociąg cały zaparkował we mnie ... bo chłop sie zagapił ... no ja pierdolę.
- lupus, cauchy i samuraj_84 lubią to
Napisano 28 styczeń 2021 - 22:00
Przecież jak nie chcesz ścigać się z gościem na MTB to można startować w Mastersach
Canyon Aeroad CF SLX
Specialized Amira 2014 - sprzedany
#613 Gosc_Kuba__H_*
Napisano 29 styczeń 2021 - 12:37
Dobrze że bedom szczenki, bedziemy sie mogli wykłócać dalej co lepsze
- mikroos, lupus, artho i 2 innych osób lubią to
Napisano 29 styczeń 2021 - 23:54
Jak przyjdzie etap w górach gdzie ważniejsze będzie zwycięstwo niż zadowolenie sponsora, to znowu zobaczymy rowery na szczękach. A gdyby ruszyć limit wagowy to dopiero by się podziało .
- piotrkol lubi to