Siecky - Rok temu było to samo, dwa lata temu też miałem problemy z kontaktem. Wymówka "Awaria systemu pocztowego", jak się okazuje dość częsta. Żadne respiratory i pogrzeby. Sodówa uderzyła i olewają klienta i tyle. Biorąc pod uwagę zgodne opinie o pogorszeniu się jakości produktów to ja bym się z tego wycofał. Na szczęście od początku założyłem, że jak padnie na raso to nie biorę udziału więc teraz mam komfort obserwacji z boku. Fascynuje mnie jak szybko ta firma stoczyła się z całkiem niezłej do jednej z najgorszych w kraju.
[2021] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 14 kwiecień 2021 - 20:24
1. Rezygnacja z Raso licząc się z konsekwencją braku grupowca w tym roku
2. Cierpliwe oczekiwanie aż Raso pójdzie po rozum do głowy jednocześnie mając na uwadze ryzyko, że zamówienie nie dojdzie do skutku
jakieś jeszcze propozycje ?
Napisano 14 kwiecień 2021 - 20:25
... a może ktoś nie odbiera telefonu... bo leży pod respiratorem... albo zachodzi w głowę jak ogarnąć pogrzeb matki... hmmm nie... pewnie "olewa klienta"... więc pokażmy mu kto tu rządzi !!!...
Nie biorę udziału w zakupie, ale z tego co widzę, to koszulki od Jana Piątkiewicza i jego Bikeshow.cc juź trafiają do zamawiających a akcja była zdecydowanie później uruchamiana, pomijając to co pokazuje u siebie na YT i nowe produkty RASO.
- beskidbike, Ulepekin, lupus i 1 inna osoba lubią to
Napisano 14 kwiecień 2021 - 20:40
- beskidbike i drza lubią to
Napisano 14 kwiecień 2021 - 21:18
[mention]uraz [/mention] to ja mam pomysł z ankietą dla tych co zamówili:
1. Rezygnacja z Raso licząc się z konsekwencją braku grupowca w tym roku
2. Cierpliwe oczekiwanie aż Raso pójdzie po rozum do głowy jednocześnie mając na uwadze ryzyko, że zamówienie nie dojdzie do skutku
jakieś jeszcze propozycje ?
A po co ankieta? Jeśli Raso się ogarnie to ciuchy będą, jeśli nie to nie. Nie wiem co tu jest do ustalania.
- Siecky lubi to
Napisano 14 kwiecień 2021 - 21:41
Nie biorę udziału w zakupie, ale z tego co widzę, to koszulki od Jana Piątkiewicza i jego Bikeshow.cc juź trafiają do zamawiających a akcja była zdecydowanie później uruchamiana, pomijając to co pokazuje u siebie na YT i nowe produkty RASO.
Piątkiewicz to kolega Marczyńskiego który ma udziały w Raso. A razem robią biznes pod tytułem Bikeshow.
Więc wiesz......
marvelo
Focus Izalco Race - rower nieelektryczny : Di2, Favero Assioma Duo, Garmin Edge 530, Varia RTL515, ION 200 RT
Napisano 14 kwiecień 2021 - 21:43
Ta niebieska koszulka z gradientem od bikeshow wygląda jakoś znajomo. Widzę, że wyznaczamy trendy w polskim kolarstwie
- piotrkol, Tomo, sirkozi i 2 innych osób lubią to
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 14 kwiecień 2021 - 21:55
Piątkiewicz to kolega Marczyńskiego który ma udziały w Raso. A razem robią biznes pod tytułem Bikeshow.
Więc wiesz......
To ja w pełni rozumiem, pewnie jeszcze dogląda sprawy na miejscu w firmie, co nie zmienia faktu by tak traktować innych klientów. Z tego co widzę z nie małym zamówieniem. Sam się chciałem dopisać na czarne spodenki bo cena była korzystna, ale chyba dobrze zrobiłem, że się zawahałem. Mam nadzieję, że to się mimo wszystko dobrze skończy.
Napisano 15 kwiecień 2021 - 10:01
A po co ankieta? Jeśli Raso się ogarnie to ciuchy będą, jeśli nie to nie. Nie wiem co tu jest do ustalania.
Wiesz, Ci którzy mają całą szafę ciuchów, mają w czym jeździć, nie zależy im na czasie i pewnie się kiedyś doczekają na kolejny zestaw ubrań do kolekcji. Są jednak i tacy którzy mają jeden lub dwa komplety i teraz dylemat: czekać na realizację zamówienia z RASO czy zabrać swoje zabawki i kupić gdzie indziej. Tych też trzeba trochę zrozumieć.
Faktycznie fajnie jest przyglądać się tej dyskusji z boku, projekt mi się podobał, ale podobnie jak piotrkol91 w momencie gdy wybór padł na RASO odstąpiłem i wcale nie dlatego że zależy mi na czasie i wiedziałem czym to pachnie, po prostu uważam że firma RASO jest pod każdym względem przeceniona, nawet jeśli w zamówieniu grupowym można kupić u nich ciuchy w miarę tanio.
- beskidbike i piotrkol lubią to
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Napisano 15 kwiecień 2021 - 18:32
Żeby nie było - jest postęp, wczoraj dostałem fakturę bez błędów. Czekam teraz na określenie realnego terminu realizacji i jak już się doczekam to zadecyduję czy zamawiamy.
- pimpf, piotrkol, Tomo i 3 innych osób lubią to
Napisano 16 kwiecień 2021 - 10:39
Nowy termin realizacji to "pierwszy tydzień maja, najpóźniej". Czy w związku z tym ktoś chciałby się wypisać czy może mimo wszystko mam zrobić przelew i czekamy?
- JHartman, Tomo, maad11 i 2 innych osób lubią to