Skocz do zawartości

Zdjęcie

[2021] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich

1165 odpowiedzi w tym temacie

#581 Tomo

Tomo
  • Użytkownik
  • 316 postów

Napisano 11 luty 2021 - 20:44

spodenki 3/4 to jest produkt super niepraktyczny, bo niekażdy takie chce, a jak ktoś chce, to do zwykłych krótkich spodenek dokupuje sobie ochraniacze 3/4 na kolana.

I z ochraniaczami jednym produktem załatwiasz potrzeby obu grup.

Dodatkowo, osobne ochraniacze, nogawki, itp. są o tyle lepsze, że zużywają się w różnym tempie, bo inaczej pracują poszczególne stawy, inaczej jest materiał rozciągany, itp., też pierze się rzadziej niż spodenki.

Termika takich spodenek jest porównywalna do termiki cienkich spodni? Jeśli tak to faktycznie spodenki 3/4 są niepraktyczne. 

#582 pawelp7

pawelp7
  • Użytkownik
  • 116 postów

Napisano 11 luty 2021 - 21:44

179 cm i 71 kg. Brać M czy L? Wszystkie ciuchy mam w rozmiarze M. Chyba, że Raso ma mocno zaniżoną rozmiarówkę. Według ich tabeli rozmiarów powinno być M. Ktoś ma podobne parametry i kupował w Raso? :)  

Ja mam 178 i rok temu miałem ~70 kg, wziąłem tylko spodenki z Raso. Idealnie pasują

• drza lubi to

#583 drza

drza
  • Użytkownik
  • 74 postów

Napisano 11 luty 2021 - 22:30

Ja mam 178 i rok temu miałem ~70 kg, wziąłem tylko spodenki z Raso. Idealnie pasują

Rozumiem, że kupiłeś rozmiar M?

#584 pawelp7

pawelp7
  • Użytkownik
  • 116 postów

Napisano 11 luty 2021 - 22:31

Rozumiem, że kupiłeś rozmiar M?

oczywiście :). M.

• drza lubi to

#585 bonobo

bonobo
  • Użytkownik
  • 1981 postów
  • SkądWrocław

Napisano 12 luty 2021 - 08:35

kilka osób pytało tutaj o bluzę w kolorze czarnym - będę taką zamawiał w ramach mojego małego zamówienia grupowego, więc zapraszam do kontaktu. 

#586 bymben

bymben
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 12 luty 2021 - 08:48

Może głupie pytanie, ale jaka nazwę mam wpisać w odbiorcy przelewu? Pierwszy raz zamawiam w ten sposób.

Dzięki.

#587 dywyn

dywyn
  • Użytkownik
  • 708 postów

Napisano 12 luty 2021 - 09:01

Mogę zamówić same spodenki z pominięciem koszulki?

#588 jijx

jijx
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 12 luty 2021 - 09:04

Możesz.

#589 Grzesinek

Grzesinek
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 12 luty 2021 - 09:11

Może głupie pytanie, ale jaka nazwę mam wpisać w odbiorcy przelewu? Pierwszy raz zamawiam w ten sposób.
Dzięki.

W mailu po zamówieniu dostałeś informację.

Proszę użyć numeru zamówienia jako tytułu płatności. Po zaksięgowaniu wpłaty otrzymasz wiadomość e-mail z potwierdzeniem.

Wpisz cokolwiek...Cycling Order
  • uraz lubi to

#590 bymben

bymben
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 12 luty 2021 - 09:17

W mailu po zamówieniu dostałeś informację.

Proszę użyć numeru zamówienia jako tytułu płatności. Po zaksięgowaniu wpłaty otrzymasz wiadomość e-mail z potwierdzeniem.

Wpisz cokolwiek...Cycling Order

OK dzięki

#591 uraz

uraz
  • Użytkownik
  • 1730 postów
  • SkądLublin

Napisano 12 luty 2021 - 10:14

W polu odbiorca można wpisać cokolwiek; "Cycling Order" będzie dobre, a jeżeli ktoś chce wpisać moje dane to zapraszam do kontaktu na priv. 

Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll

#592 lupus

lupus
  • Użytkownik
  • 352 postów

Napisano 12 luty 2021 - 10:21

Jakiś napis albo logo będzie ale jeszcze nie wiem w jakiej formie. Postaram się żeby było mało inwazyjne. 

A kiedy to bedzie wiadome?

Bo w zasadzie zostaje tylko dzis, w weekend nie pracuja.

W projekcie granatowym napis jest biały i badzo widoczny. Jesli tak bedzie jak w raso na stronie to granat u mnie odpada. Z tak widocznym napisem moge jezdzic, ale z Rapha  :P

W czarnym projekcie napis jest mniej widoczny, kolor i napis producenta sie tak nie rzuca w oczy.

Wiec jak moa zostac jak jest sklaniam sie znowu ku czarnemu.

PS I pytanie co maja spodenki rano

https://rasowear.pl/...ssic-biale.html

To model regular czy nogawki +3.

Wolalbym miec do kolan jak teraz jest standardem .

#593 bonobo

bonobo
  • Użytkownik
  • 1981 postów
  • SkądWrocław

Napisano 12 luty 2021 - 10:27

To też moja bolączka. Mam 176 cm wzrostu, waga 66 kg i długa noga - 87,5 cm. W Raso polecają dla mnie S i +3 cm (a nawet +5, ale u nas tej opcji nie ma), jeżeli chcę mieć taką długość jak na fotkach ma Tomek Marczyński. 

Czy jest tu osoba, która ma modelowe proporcje (jak w rozmiarówce Raso) i mogłaby pokazać jak wygląda nogawka w opcji standard - bez wydłużenia?

#594 rafall

rafall
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 12 luty 2021 - 10:29

W projekcie granatowym napis jest biały i badzo widoczny. Jesli tak bedzie jak w raso na stronie to granat u mnie odpada.  (...)

Najlepiej gdyby było jak rok temu - tylko logo. Jeśli dziś nie da się tego ustalić, to wnioskuję, żeby sklep był czynny, aż się dowiemy jaki będzie finalny wygląd granatowych spodenek.

#595 uraz

uraz
  • Użytkownik
  • 1730 postów
  • SkądLublin

Napisano 12 luty 2021 - 10:40

W projekcie granatowym napis jest biały i badzo widoczny. Jesli tak bedzie jak w raso na stronie to granat u mnie odpada. Z tak widocznym napisem moge jezdzic, ale z Rapha  :P

Jakie będzie logo i w którym miejscu dowiem się dopiero jak dostanę projekt do zatwierdzenia czyli dopiero za jakiś czas. Dużego białego napisu "RASO" nie będzie.

• lupus i rafall lubią to

#596 uraz

uraz
  • Użytkownik
  • 1730 postów
  • SkądLublin

Napisano 12 luty 2021 - 10:43

Właśnie zauważyłem, że po aktualizacji sklepu email-e z potwierdzeniem wpłaty są po angielsku. Jeżeli ktoś takiego dostał to przepraszam ale jednocześnie uspokajam, że wszystko jest w porządku i jest to w pełni wartościowe potwierdzenie :)

#597 renton

renton
  • Użytkownik
  • 441 postów

Napisano 12 luty 2021 - 11:01

Czy szelki spodenek Race to w standardzie są taśmy takie jak na foto strony Raso?
Czy zwykła "siatka"?
Może ktoś wrzuci foto szelek "premium" lub podzieli się opinią, czy warto do nich dopłacić?

#598 Siapsiap

Siapsiap
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 12 luty 2021 - 11:29

Czy jest tu ktoś z Warszawy lub okolic i miałby dziś wieczorem do przymiarki spodenki XL?

#599 drza

drza
  • Użytkownik
  • 74 postów

Napisano 12 luty 2021 - 11:43

Może ktoś wie jaki rozmiar na poszczególnych zdjęciach ma Tomasz Marczyński? Ma podobne parametry do mnie i mogę sobie porównać długości.

#600 HarveyDent

HarveyDent
  • Użytkownik
  • 1105 postów
  • Skądwe mnie tyle piękna

Napisano 12 luty 2021 - 12:25

W polu odbiorca można wpisać cokolwiek; "Cycling Order" będzie dobre, a jeżeli ktoś chce wpisać moje dane to zapraszam do kontaktu na priv. 

Wpisałem Uraz. Widać panie w banku znają bo przeszło ;) :P

• jijx lubi to
To jest Forum Fanatyków
marvelo

Focus Izalco Race - rower nieelektryczny : Di2, Favero Assioma Duo, Garmin Edge 530, Varia RTL515, ION 200 RT

Dodaj odpowiedź