Skocz do zawartości

Zdjęcie

[2021] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich

1165 odpowiedzi w tym temacie

#601 grzes85

grzes85
  • Użytkownik
  • 316 postów

Napisano 12 luty 2021 - 15:33

Koledzy nie obrazicie się jak zadam pytanie? Bo na serio nie jestem już od jakiegoś czasu w temacie... sprawy zawodowe. Jaki w końcu będzie kolor zestawu...?

#602 Bzyk

Bzyk
  • Użytkownik
  • 2570 postów

Napisano 12 luty 2021 - 15:35

Jak wejdziesz w link do zakupów, to przy danym produkcie masz link do projektu. 

• wierzba lubi to

#603 drza

drza
  • Użytkownik
  • 74 postów

Napisano 12 luty 2021 - 16:53

Jak to jest z potwierdzeniem płatności? Wczoraj wieczorem zapłaciłem z PKO i jeszcze nie dostałem potwierdzenia. Na moim koncie pokazuje że pieniądze zostały pobrane. Wszyscy już dostali potwierdzenie płatności?

#604 uraz

uraz
  • Użytkownik
  • 1730 postów
  • SkądLublin

Napisano 12 luty 2021 - 17:04

Czy szelki spodenek Race to w standardzie są taśmy takie jak na foto strony Raso? Czy zwykła "siatka"?
Może ktoś wrzuci foto szelek "premium" lub podzieli się opinią, czy warto do nich dopłacić?

Race mają w standardzie szelki z siatki.

Czy warto dopłacać? Raczej nie. Nie bardzo wiem co rozumiesz przez "warto". Jedne i drugie spełniają swoją rolę znakomicie. 

Wpisałem Uraz. Widać panie w banku znają bo przeszło ;) :P

Tak też może być. 

Jak to jest z potwierdzeniem płatności? Wczoraj wieczorem zapłaciłem z PKO i jeszcze nie dostałem potwierdzenia. Na moim koncie pokazuje że pieniądze zostały pobrane. Wszyscy już dostali potwierdzenie płatności?

Dostali Ci których przelewy były zaksięgowane dzisiaj przed 10 rano. Twój pewnie nie był więc jeszcze nie dostałeś.

• drza lubi to

Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll

#605 bonobo

bonobo
  • Użytkownik
  • 1981 postów
  • SkądWrocław

Napisano 12 luty 2021 - 17:12

Race mają w standardzie szelki z siatki.

Chooolercia, a myślałem, że standard to takie jak na fotce. Chyba bym dopłacił do taśm, bo zdecydowanie wolę. A zamówienie już poszło. 

Może ktoś wrzucić foto jak wyglądają te szelki standard z siatki? 

#606 sirkozi

sirkozi
  • Użytkownik
  • 2297 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 12 luty 2021 - 17:35

Chciałbym się tylko upewnić - czy spodenki granatowe są w całości wykonane z lycry niesublimowanej?

Szelki z siatki - takie same jak w każdych innych spodenkach z szelkami z siateczki. ;) Któryś konkretnie fragment szelek cię interesuje?

#607 uraz

uraz
  • Użytkownik
  • 1730 postów
  • SkądLublin

Napisano 12 luty 2021 - 17:37

Nie, są z lycry barwionej tak samo jak czarne spodenki. 

#608 berski

berski
  • Użytkownik
  • 583 postów
  • SkądMałopolska

Napisano 12 luty 2021 - 17:39

Jaka jest długość rękawka standard od pachy w rozm. M/L ?

#609 bonobo

bonobo
  • Użytkownik
  • 1981 postów
  • SkądWrocław

Napisano 12 luty 2021 - 18:02

Chciałbym się tylko upewnić - czy spodenki granatowe są w całości wykonane z lycry niesublimowanej?

Szelki z siatki - takie same jak w każdych innych spodenkach z szelkami z siateczki. ;) Któryś konkretnie fragment szelek cię interesuje?

No ja nie mam spodenek z siatkami, mam tylko takie z taśmami. Ok, jedne spodnie z siatkami mam, ale to są jakieś stare jak świat gacie z ali, katuję je tylko na trenażerze, ale zakładam (liczę), że siatki w tych z Raso to zupełnie coś innego, niż w tej chińskiej lipie :) więc generalnie interesuje mnie foto tych siat w Raso.

#610 sirkozi

sirkozi
  • Użytkownik
  • 2297 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 12 luty 2021 - 18:11

Nie, są z lycry barwionej tak samo jak czarne spodenki. 

To może inaczej, bo myślę, że mówimy o tym samym. Od wewnątrz materiał też jest granatowy, analogicznie jak czarne są z obu stron czarne?

@bonobo, mam spodenki tańsze i droższe i w każdych szelki są podobne. Obawiam się więc, że siatka w twoich z ali to jest to czego możesz oczekiwać w spodenkach Race. Zdjęcie spodenek z siatką masz w rozmiarówce zamówienia: https://cyclingorder.pl/rozmiary/

#611 bonobo

bonobo
  • Użytkownik
  • 1981 postów
  • SkądWrocław

Napisano 12 luty 2021 - 18:21

@bonobo, mam spodenki tańsze i droższe i w każdych szelki są podobne. Obawiam się więc, że siatka w twoich z ali to jest to czego możesz oczekiwać w spodenkach Race. Zdjęcie spodenek z siatką masz w rozmiarówce zamówienia: https://cyclingorder.pl/rozmiary/

Dziękuje! Faktycznie fotka jest, nie zwróciłem uwagi.

#612 Siapsiap

Siapsiap
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 12 luty 2021 - 19:38

Jeśli się zamowi spodenki w standardowym wykonaniu, czy będzie możliwość zmiany rozmiaru?

#613 uraz

uraz
  • Użytkownik
  • 1730 postów
  • SkądLublin

Napisano 12 luty 2021 - 20:50

Jaka jest długość rękawka standard od pachy w rozm. M/L ?

Nie zmierzyłem ale jest mniej więcej taki jak wydłużony rękawek z ubiegłego roku. 

To może inaczej, bo myślę, że mówimy o tym samym. Od wewnątrz materiał też jest granatowy, analogicznie jak czarne są z obu stron czarne?

Jest granatowy z każdej strony oraz wewnątrz.

Materiał sublimowany jest natomiast biały, a kolor ma jedynie nadrukowany od zewnątrz. Po rozciągnięciu staje się jaśniejszy. 

Jeśli się zamowi spodenki w standardowym wykonaniu, czy będzie możliwość zmiany rozmiaru?

Nie ma takiej opcji, chyba że ktoś z forum będzie się chciał zamienić. 

#614 superfrog

superfrog
  • Użytkownik
  • 143 postów

Napisano 13 luty 2021 - 13:52

Może ktoś się wypowiedzieć o różnicach w rozmiarach Martombike i Raso?
Szczypior 176cm, 63kg. Martombike S lezy dobrze. Raso wydaje się trochę szersze, według rozmiarówki.

#615 Jarek.b

Jarek.b
  • Użytkownik
  • 88 postów
  • SkądTrójmiasto

Napisano 13 luty 2021 - 13:55

Może ktoś się wypowiedzieć o różnicach w rozmiarach Martombike i Raso?
Szczypior 176cm, 63kg. Martombike S lezy dobrze. Raso wydaje się trochę szersze, według rozmiarówki.

U mnie Raso=Martombike, Raso wydaje się minimalnie bardziej dopasowane chociaż to raczej kwestia bardziej kompresyjnego materiału chyba. Martombike po 1 roku się lekko "rozwlekło" jakby w porównaniu z R.

• superfrog lubi to

#616 shiler

shiler
  • Użytkownik
  • 86 postów

Napisano 13 luty 2021 - 15:26

A ktoś może zna różnice między Raso a Atak Sport? 188 cm, 86 kg, w Atak mam spodenki i koszulkę L.

#617 shiler

shiler
  • Użytkownik
  • 86 postów

Napisano 13 luty 2021 - 15:26

A ktoś może zna różnice między Raso a Atak Sport? 188 cm, 86 kg, w Atak mam spodenki i koszulkę L.

#618 sirkozi

sirkozi
  • Użytkownik
  • 2297 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 13 luty 2021 - 15:39

Wg mnie co najmniej XL.

#619 Tomo

Tomo
  • Użytkownik
  • 316 postów

Napisano 13 luty 2021 - 15:43

Na moim przykładzie mogę powiedzieć, że Atak ma zaniżone. U nich mam koszulkę S i spodenki M, natomiast w Raso M i M - 177 cm i 64 kg. 

#620 drza

drza
  • Użytkownik
  • 74 postów

Napisano 13 luty 2021 - 16:27

Na moim przykładzie mogę powiedzieć, że Atak ma zaniżone. U nich mam koszulkę S i spodenki M, natomiast w Raso M i M - 177 cm i 64 kg.

Zaczynam się martwić czy nie za małe zamówiłem. Mam 179cm i 71kg i kupiłem M. Spodeki, koszulkę, biurze. Prosiłbym żeby ktoś o podobnych wymiarach jeszcze napisał.

Dodaj odpowiedź