@up
Ty tak na poważnie?
Jak to jest że na stronie te ciuchy są 2x drożej a my mamy taniej?
[2021] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 11 luty 2021 - 17:45
Jak to jest ze na stronie Raso koszt wysyłki powyżej 300zł jest za darmo a my płacimy 23.37?
Co Cię powstrzymuje żeby zaoszczędzić na wysyłce i kupić ciuchy w sklepie Raso ?
- piotrkol, Tomo, SZYMSZEL i 2 innych osób lubią to
marvelo
Focus Izalco Race - rower nieelektryczny : Di2, Favero Assioma Duo, Garmin Edge 530, Varia RTL515, ION 200 RT
Napisano 11 luty 2021 - 17:49
Czy spodenki GRANATOWE maja ten bialy napis raso czy tak jak czarne bedzie on taki stonowany?
Jakiś napis albo logo będzie ale jeszcze nie wiem w jakiej formie. Postaram się żeby było mało inwazyjne.
A napisali coś więcej? Będzie może w 2022 opcja spodenek ocieplanych z wkładką EI?
To ja podjąłem taką decyzję. W ubiegłym roku były problemy z połączeniem spodenek race i wkładki elastic interface, a ocieplanych spodenek premium nie ma.
Dobre pytanie. Liczę, że nie będzie żadnych napisów jak w poprzednich latach.
Chyba jest taki wymóg że przy zamówieniach takich jak nasze jakieś logo musi zostać.
Uraz, czy w tych próbkach od Raso znalazła się tez bluza? Tzn. czy masz możliwość wrzucenia jakikolwiek wymiarów tej bluzy, np. dla L? Szerokość, długość po zamku?
Nie mam bluzy pod ręką ale z tego co pamiętam to najlepiej wziąć ten sam rozmiar co dla koszulki.
Jak to jest ze na stronie Raso koszt wysyłki powyżej 300zł jest za darmo a my płacimy 23.37?
To po części moja wina. Postanowiłem nie spędzać 10h życia na pakowaniu ubrań i nie brać na siebie odpowiedzialności za ewentualne pomyłki. W przeciwnym wypadku udało by się zejść z ceną wysyłki do 16.49 zł + koszt opakowania
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 11 luty 2021 - 17:58
To po części moja wina. Postanowiłem nie spędzać 10h życia na pakowaniu ubrań i nie brać na siebie odpowiedzialności za ewentualne pomyłki. W przeciwnym wypadku udało by się zejść z ceną wysyłki do 16.49 zł + koszt opakowania
Hola, hola. Powstrzymaj swoje konie Żadna wina. Już w tamtym roku WSZYSCY ustaliliśmy że nie będziesz się babrał i RASO zajmuje się logistyką
- piotrkol, vuc i sirkozi lubią to
marvelo
Focus Izalco Race - rower nieelektryczny : Di2, Favero Assioma Duo, Garmin Edge 530, Varia RTL515, ION 200 RT
Napisano 11 luty 2021 - 19:43
Bluza sprzedana. Szybko poszło.
Jeżeli chodzi o zamówienie tegoroczne, to szczerze polecam zamówić spodenki ocieplane. Świetna sprawa na chłodniejsze dni.
Pozdrawiam
W sumie zastanawiam się nad czymś takim, tylko słabo, że nie mają ochrony na kolana. Wszyscy mają wiatroszczelne kolana, że Raso nie praktykuje spodenek 3/4?
Napisano 11 luty 2021 - 19:51
Dzięki! Chciałbym, żeby nogawka była do kolana, będzie?
To zależy Jakie długie uda
Przy 179 standardowa nogawka L kończy się w sam raz przed kolanem
- tessio lubi to
marvelo
Napisano 11 luty 2021 - 20:10
W sumie zastanawiam się nad czymś takim, tylko słabo, że nie mają ochrony na kolana. Wszyscy mają wiatroszczelne kolana, że Raso nie praktykuje spodenek 3/4?
spodenki 3/4 to jest produkt super niepraktyczny, bo niekażdy takie chce, a jak ktoś chce, to do zwykłych krótkich spodenek dokupuje sobie ochraniacze 3/4 na kolana.
I z ochraniaczami jednym produktem załatwiasz potrzeby obu grup.
Dodatkowo, osobne ochraniacze, nogawki, itp. są o tyle lepsze, że zużywają się w różnym tempie, bo inaczej pracują poszczególne stawy, inaczej jest materiał rozciągany, itp., też pierze się rzadziej niż spodenki.
Napisano 11 luty 2021 - 20:20
To ja podjąłem taką decyzję. W ubiegłym roku były problemy z połączeniem spodenek race i wkładki elastic interface, a ocieplanych spodenek premium nie ma.
A z bożą pomocją i w promocji jakby się zebrało z 10ciu chętnych na takie ocieplane na EI, to dali by radę?
Aczkolwiek mnie nie licz, bo się jeszcze zastanawiam.
Niemniej myślę, że kto jeździł, to mu się przypodobała wkładka EI.
Napisano 11 luty 2021 - 20:31
Ja przy wzroście 191 wziąłem w tym roku XL, skrócone. Mam zeszłoroczne w normalnej długości i są wysoce na styk, wręcz jak stoję to zachodzą na kolano delitkanke.
Napisano 11 luty 2021 - 20:34
179 cm i 71 kg. Brać M czy L? Wszystkie ciuchy mam w rozmiarze M. Chyba, że Raso ma mocno zaniżoną rozmiarówkę. Według ich tabeli rozmiarów powinno być M. Ktoś ma podobne parametry i kupował w Raso?
mam 183/71 i spodenki L, bluza M. Kiedyś w Raso miałem bluzy L, ale w zeszłorocznym zamówieniu była sporo za duża. Udało mi się zamienić ze znajomym na M i jest ok.
- drza lubi to