Dokładnie tę samą myśl chciałem wyrazić w swoim poście powyżej. Stąd trochę nie rozumiem sensu prowadzenia na forum rozmów o odcieniu. Nawet jak na ekranie będzie się zgadzało, to przecież na żywo na 90% będzie cos innego. Chyba, że ktoś myśli, że serio dostanie coś wyglądającego dokładnie tak jak na ekranie. Ogólnie mniej lub bardziej wróżenie z fusów, ale trzymam kciuki.
[2021] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 22 marzec 2021 - 13:08
Koszulka jest gotowa.
Wiem, że na moim zdjęciu wygląda inaczej niż na projekcie ale niestety nie umiem odwzorować rzeczywistych kolorów. Będziecie musieli mi zaufać, że jest dobrze.
Pomarańczowy jest pomarańczowy i jest jaśniejszy niż to co widać poniżej.
- hubertgal, pimpf, beskidbike i 7 innych osób lubią to
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 22 marzec 2021 - 13:33
Czyli jednak zamek nie będzie kryty?
Jakaś zmiana musi być, nie może się wszystko zgadzać Ja wciąż jestem ciekawy, jaka będzie bluza, czy taka jak była na projekcie, z kieszonką z przodu i krytym patką zamkiem(do takiej był link w zamówieniu), czy taka "zwykła" jak np. w tamtym roku ?
Napisano 22 marzec 2021 - 13:59
Jest szansa domówić koszulkę?
Szansa zawsze jest, pod warunkiem, że ktoś nie trafi z rozmiarem
Czyli jednak zamek nie będzie kryty?
Też to zauważyłem. Postaram się wyjaśnić. Z tego co pamiętam to jaki będzie zamek jest jedynie kwestią decyzji więc nie powinno być problemu.
- Grzesinek lubi to
Napisano 24 marzec 2021 - 09:00
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Napisano 27 marzec 2021 - 20:52
Nadal czekam na odpowiedź z konkretną datą, natomiast zostałem zapewniony, że nasze zamówienie jest wpisane w kalendarz. Osobiście liczę na to, że wysyłka odbędzie się nie później w dniach 5-9 kwietnia.
- Tomo, Bzyk i wierzba lubią to
Napisano 28 marzec 2021 - 09:27
A wiadomo już jak będzie wyglądała bluza?
Po cichu liczę na nowy wzór :-)
Pozdrawiam
- beskidbike lubi to
Napisano 30 marzec 2021 - 18:58
Sprawy wyglądają następująco:
- Przez awarię jednej z maszyn produkcja jest lekko opóźniona; wysyłki odbędą się w 2 transzach. Pierwsza do 9 kwietnia i druga do 16 kwietnia. Nie jestem w stanie powiedzieć kto dostanie ubrania w jakim terminie, odbędzie się to losowo.
- Z Włoch nie dotarły granatowe ściągacze premium, a co za tym idzie będę się kontaktował indywidualnie z każdym kto zamówił takie spodenki w celu ustalenia co robimy. Istnieje możliwość rezygnacji, zamiany na czarne spodenki premium lub granatowe spodenki race.
- Ponoć kryte zamki są problematyczne i czasami przycinają materiał stąd sugestia żeby zrobić zamki odkryte. Wstępnie się zgodziłem natomiast jeżeli mocno chcecie to mogę jeszcze poprosić o wariant kryty.
- Z tego wszystkiego o bluzy zapomniałem zapytać, jak się w międzyczasie dowiem to napiszę
- pimpf, JHartman, Tomo i 7 innych osób lubią to