No ale...jak widać niektórym się wydaje, że to nic nienormalnego kupić np. rower czasowy czy triathlonowy do jazdy po parku i wstawić mostek tak / bo "tak mi się podoba i mnie stać"
A w mojej opinii fakt, że ktoś ma ochotę jeździć po parku na rowerze tri to prywatna sprawa osoby, która kupuje ów rower a nie twoja.
Ludzie! Nie po to powstaje jakaś kultura i moda, żeby jakiś dzban wyskakiwał z reklamówką z Biedronki w sandałach i białych skarpetach twierdząc że jest zajebisty :/
A czemu ty znowu innym mówisz jak mają żyć?
Tak się składa, że kolega @adazz wypowiadał się swego czasu bardzo merytorycznie
No w odwracaniu kota ogonem to Ty jesteś dobry, natomiast bardzo się cieszę, że adazz "wypowiadał się swego czasu bardzo merytorycznie" zanim pojawiłem się na forum, tj. musiał najwyraźniej w okolicy 2016 roku się wypowiadać merytorycznie bo wtedy rozpocząłem przygodę z szosą. Dalsze ad personum pozwolę sobie pominąć, bo nawet się nie znamy, natomiast albo ów kolega ewidentnie zgłupiał na starość albo to Ty "merytoryką i wiedzą" nazywasz smutne ciśnięcie na prawo i lewo wszystkim wkoło, którzy nie widzą problemu z hamulcami tarczowymi.
Twoje dalsze argumenty już kompletnie nie mają sensu, nie są z niczym powiązane i służą jak rozumiem jedynie zamgleniu i odejściu od tematu, więc wszelkie zabawne docinki typu:
"swoją wiedzą nie dorastasz mu do pięt"
"Niestety teraz na forach jest pełno takich jak ty, wszystko wiedzących "fachowcóf""
pozostawię bez komentarza, bo te wstawki nie odniosły się do absolutnie niczego o czym pisaliśmy.
Jeszcze raz powtórzę, aby ktoś nie zrozumiał źle:
1. Niech każdy kupuje na co ma ochotę.
2. Niech każdy kupuje co mu się podoba, jeżeli ma ochotę kupić coś, co mu się podoba a niech kupuje coś, co może być bardziej odpowiednie jeżeli ma ochotę kupić coś co jest bardziej odpowiednie.
3. Jeżeli ktoś inny ma problem z twoją rzeczą, dyskryminuje cię z uwagi na nią bądź szydzi czy wyśmiewa tak jak niejednokrotnie tutaj to jest chorym człowiekiem i prawdopodobnie sam nie ma pojęcia jak daleko zaawansowany jest problem.