Skocz do zawartości


Zdjęcie

Garmin Iq Connect - Aplikacje, Pola, Widżety...


92 odpowiedzi w tym temacie

#41 Ulepekin

Ulepekin
  • Użytkownik
  • 286 postów
  • SkądMeseritz

Napisano 05 lipiec 2022 - 22:38

To do tej przedniej lampki ta konfiguracja , bo już mi te nazywa się mieszają:

Przednia lampka rowerowa Bontrager Ion 200 RT | Trek Bikes (PL)



#42 Prozor

Prozor
  • Moderator
  • 8515 postów
  • SkądSulęcin

Napisano 06 lipiec 2022 - 07:04

Tak, dokładnie do tej.

 

 

 

 

Fakt nie mam filtra globalnego. Później sprawdzę czy to faktycznie to. Dzięki

 

 

 

Miałem to zrobione tak.

 

#4587520,196641#3,3!Day:1:63:0:0H=3!Stop:1:0:0:0H=1!:1:0:0:0D=1#6291461,1409482753#3,3!Day:1:8:0:0H=3!Stop:1:0:0:0H[1!:1:0:0:0D=1#6:Ion 200 RT!Off:0!High:1!Medium:2!Low:5!Day Flash:63!Night Flash:62##0::#1:1#B3121#2#1#0#0

 

 

Zgadza się - to zasługa braku "wyłącznika" zdefiniowanego w filtrze globalnym, ale filtr globalny stosuje się przy więcej niż jednej lampce, czyli dotyczy całej grupy świateł. W przypadku jednej lampki nie ma potrzeby konfiguracji dodatkowego filtra, tylko trzeba to zdefiniować prawidłowo. I tu masz błąd w definicji wyłącznika.
Zdefiniowałeś wyłączenie światła:
0888696811b86af4a829f4d180cce53f.jpg
czyli światło jest wyłączone gdy stan stopera jest niższy niż... stan nagrywania zatrzymany. A lower than recording stopped to tylko jedna opcja: not recording. Czyli tylko wtedy, gdy nie nagrywa, a więc po zakończeniu i zapisaniu aktywności ten filtr powinien być aktywny.

 

Powyższy filtr w ogóle nie jest potrzebny, bo sprawę załatwia filtr nadrzędny, czyli uruchamiający lampkę tylko wtedy gdy aktywność jest nagrywana. Pauza/zatrzymanie/wyłączenie wyłączy lampkę. Jeśli tak, to wystarczy zostawić tylko ten jeden filtr, czyli lampka ma się świecić tylko wtedy, gdy aktywność jest nagrywana (ewentualnie jeszcze zapauzowana, o ile używasz pazy automatycznej/ręcznej) i drugi filtr wyłączający lampkę potrzebny nie będzie. I to dla obu lampek.

Czyli jeśli obie lampki mają świecić się w trybie dziennym błyskającym po włączeniu nagrywania (po pauzie/zatrzymaniu mają się wyłączyć) to wystarczy takie coś:
#4587520,196641#2,2!Day:1:63:0:0H=3!:1:0:0:0D=1#6291461,1409482753#2,2!Day:1:8:0:0H=3!:1:0:0:0D=1#6:Ion 200 RT!Off:0!High:1!Medium:2!Low:5!Day Flash:63!Night Flash:62#6:Flare RT!Off:0!Day Steady:1!Night Steady:5!Day Flash:7!All-Day Flash:8!Night Flash:63#0::#1:1#B3121#2#1#0#0

 

bez konieczności definiowania filtrów wyłączających.


Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Medrida HFS, Merida TFS 

24-d4e1077f23de8150b93d6b38a42ed7c3.png Grupa Forum na Garmin Connect


#43 mataman

mataman
  • Użytkownik
  • 323 postów

Napisano 06 lipiec 2022 - 08:58

Chcę aby lampki działały także w czasie automatycznej pauzy, ale przestają świecić przy takiej konfiguracji.


2,1!Rec:2H=3H]1#4587520,196641#2,2!Day:1:63:0:0H=3!:1:0:0:0D=1#6291461,1409482753#2,2!Day:1:8:0:0H=3!:1:0:0:0D=1###0::#1:1#B3121#2#1#0#0

#44 Prozor

Prozor
  • Moderator
  • 8515 postów
  • SkądSulęcin

Napisano 06 lipiec 2022 - 09:13

Bo masz zdefiniowany filtr warunku: Timer state = recording. Czyli działa tylko podczas nagrywania. Należy zmienić warunek na większy niż stoper zatrzymany, czyli logicznie warunek ten spełni tak pauza, jak i nagrywanie. 

e9956c944d1664536609e9c9f0f3310c.jpg

czyli po poprawkach:

2,1!Rec:2H=3H]1#4587520,196641#2,2!Day:1:63:0:0H]1!:1:0:0:0D=1#6291461,1409482753#2,2!Day:1:8:0:0H]1!:1:0:0:0D=1#6:Ion 200 RT!Off:0!High:1!Medium:2!Low:5!Day Flash:63!Night Flash:62#6:Flare RT!Off:0!Day Steady:1!Night Steady:5!Day Flash:7!All-Day Flash:8!Night Flash:63#0::#1:1#B3121#2#1#0#0

 


Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Medrida HFS, Merida TFS 

24-d4e1077f23de8150b93d6b38a42ed7c3.png Grupa Forum na Garmin Connect


#45 Ulepekin

Ulepekin
  • Użytkownik
  • 286 postów
  • SkądMeseritz

Napisano 06 lipiec 2022 - 09:38

A tę konfigurację wkleić w lights configuration i czy tam wszystko jest dobrze z resztą tych "rubryk"6576af4c15bfe73f23073b390b941a7e.jpg



#46 Prozor

Prozor
  • Moderator
  • 8515 postów
  • SkądSulęcin

Napisano 06 lipiec 2022 - 10:30

Tak, w konfigurację świateł. Masz tu 3 możliwe konfiguracje - pierwotnie powstało to jako rozwiązanie mojego problemu używania różnych zestawów lampek i trochę ewoluowało. 

Powyższe przydatne jest nie tylko w przypadku posiadania różnych konfiguracji świateł (na zimę inne, latem inne - zwłaszcza przednie), ale również do testowania samych ustawień, czy wyboru jakiegoś wariantu konfiguracyjnego.

Czyli w trzech różnych polach można wstawić różne konfiguracje i wybierać konfigurację nawet podczas jazdy z poziomu mobilnego connect.

Jeśli wpiszesz/wkleisz w pierwszym, to wybierasz Current Configuration: Primary. Gdyby były inne konfiguracje, to przełączenie wymaga jedynie wyboru właściwej konfiguracji (pierwsza/druga/trzecia) zamiast przeklejać dane z konfiguratora, co jest mało wygodne (zwłaszcza w czasie jazdy).


  • Ulepekin lubi to

Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Medrida HFS, Merida TFS 

24-d4e1077f23de8150b93d6b38a42ed7c3.png Grupa Forum na Garmin Connect


#47 Ulepekin

Ulepekin
  • Użytkownik
  • 286 postów
  • SkądMeseritz

Napisano 06 lipiec 2022 - 11:16

Zrobiłem test na "sucho" w domu i światła się uruchamiają same gdy włączę aktywność.

Gdy dodałem ekran danych to się przestały uruchamiać i nie wiem dlaczego, gdy znów go usunąłem to wszystko wróciło do normy. Wiesz może czemu, czy czeka na połączenie z telefonem może ? Chciałem zrobić taki ekran by mieć podgląd w ilość prądu w lampkach.58494e558d2e965c9ce954fbe201a44b.jpg



#48 mataman

mataman
  • Użytkownik
  • 323 postów

Napisano 06 lipiec 2022 - 11:20



Bo masz zdefiniowany filtr warunku: Timer state = recording. Czyli działa tylko podczas nagrywania. Należy zmienić warunek na większy niż stoper zatrzymany, czyli logicznie warunek ten spełni tak pauza, jak i nagrywanie.
e9956c944d1664536609e9c9f0f3310c.jpg
czyli po poprawkach:
2,1!Rec:2H=3H]1#4587520,196641#2,2!Day:1:63:0:0H]1!:1:0:0:0D=1#6291461,1409482753#2,2!Day:1:8:0:0H]1!:1:0:0:0D=1#6:Ion 200 RT!Off:0!High:1!Medium:2!Low:5!Day Flash:63!Night Flash:62#6:Flare RT!Off:0!Day Steady:1!Night Steady:5!Day Flash:7!All-Day Flash:8!Night Flash:63#0::#1:1#B3121#2#1#0#0


Na logikę tak, w praktyce jednak podczas pauzy światła gasną i nijak nie da się tego zmienić. Nie ważne jakbym ten filtr ustawiał.

#49 Prozor

Prozor
  • Moderator
  • 8515 postów
  • SkądSulęcin

Napisano 06 lipiec 2022 - 11:58

Hymm... po południu to zweryfikuję...

 

Zrobiłem test na "sucho" w domu i światła się uruchamiają same gdy włączę aktywność.

Gdy dodałem ekran danych to się przestały uruchamiać i nie wiem dlaczego, gdy znów go usunąłem to wszystko wróciło do normy. Wiesz może czemu, czy czeka na połączenie z telefonem może ?

 Chciałem zrobić taki ekran by mieć podgląd w ilość prądu w lampkach

 

Albo NIE dodałeś pola do obsługi świateł (bez pola nie ma obsługi świateł! nie wystarczy dodać do Edge, musi być dodane do ekranu) i Edge obsługuje we własnym zakresie, albo w domu masz efekt braku silnego sygnału GPS, czyli funkcja "tunel" - lub informacja, że jeszcze nie czas ruszać, bo akwizycja słaba ;)

Wyjdź na balkon czy wystaw na parapet - sygnał złapie, lampki zgasną. No chyba, że będzie po zachodzie słońca (+/-10 minut) to będą świecić jako pozycyjne.

Zrobiłem to specjalnie, bo o ile przez tunele rzadko przejeżdżam, to informacja  o w miarę dobrym sygnale GPS jest dość istotne. Oczywiście ten filtr można usunąć z konfiguracji każdej z lampek:

0e0ce826dda360b8b4d469fa588748f2.jpg

 

Z kolei jak złapie GPS, to (w dzień!) czeka na ruszenie i lampki zapalają się dopiero po przekroczeniu progu prędkości:

bea310fb8385720c7b79c3cedbaf0e25.jpg

 

jeśli masz czujnik prędkości w kole, to wystarczy zakręcić kołem, żeby zasymulować prędkość >8km/h. Bez czujnika prędkość będzie wg gps, czyli bez jazdy na zewnątrz będzie ciężko to zasymulować.

Dla tylnej lampki w dzień warunkiem zaświecenia będzie nie prędkość, a zbliżenie się pojazdu - to można zasymulować albo włączając tryb symulacji, albo zbliżając się do roweru (a nawet otwierając drzwi - wymagane testy ;)

 

Ale który ekran? Bo wkleiłeś pełnoekranowe pole (tam masz na dole ilość prądu) i pola niepełnoekranowe - ikony będą wyświetlane wtedy, gdy pole będzie małe np. na szerokość ekranu 1/5 ekranu lub tylko jedno pole 1//10 ekranu.


Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Medrida HFS, Merida TFS 

24-d4e1077f23de8150b93d6b38a42ed7c3.png Grupa Forum na Garmin Connect


#50 Ulepekin

Ulepekin
  • Użytkownik
  • 286 postów
  • SkądMeseritz

Napisano 06 lipiec 2022 - 12:07

Chce mieć jeden duży ekran danych, a na nim takie oto pole i z tymi wszystkimi opcjami i baterią na dole, a jak to zrobić by było po polsku te komunikaty na tym polu ?d7f20d00660d7a475faadbe4e0879a80.jpg



#51 Prozor

Prozor
  • Moderator
  • 8515 postów
  • SkądSulęcin

Napisano 06 lipiec 2022 - 12:18

Chce mieć jeden duży ekran danych, a na nim takie oto pole i z tymi wszystkimi opcjami i baterią na dole, a jak to zrobić by było po polsku te komunikaty na tym polu ?d7f20d00660d7a475faadbe4e0879a80.jpg

 

Dodajesz pole pełnoekranowe i masz to co wyżej. Oczywiście BEZ dodanego pola (obojętnie w jakiej wielkości) pole działać nie będzie, musi być dodane do jakiegoś ekranu.

 

Żeby było po polsku to redefiniujesz "Button name" w konfiguracji lampki:

926493942eb13b80f093437985507551.jpg

#4587520,196641#4,4!Tunel:1:5:0:0G[3!Night:1:5:0:0Es-600,r0!DAY:1:63:0:0C]2.22222!:1:0:0:0D=1#0,73404416#9,6!NoGPS:1:4:0:0G[3!BRAKE:2:4:0:0C]1.94444A[-10!DRadar:1:7:0:0I]-1]0!NOC:2:4:0:0B[5Es-600,r600!NRadar:2:6:0:0Es-600,r600I]-1]0!:1:0:0:0D=1#7,6:Ion 200 RT!2,:-1,Wył.:0!1,Mocne:1!1,Średnie:2!1,Słabe:5!1,Migające Dz.:63!1,Migające Noc:62#5,4:Varia 510!2,:-1,Wył.:0!1,Stałe:4!1,Migające:7!1,Migające nocne:6#0::#1:1#123!:123!#B3122#2#2#0#0

 

Aczkolwiek nie wiem jak z polskimi znakami diakrytycznymi, gdyby były problemy to zamień np. "ł" -> "l" itd. - możesz oczywiście w powyższym ciągu konfiguracyjnym...


  • Ulepekin lubi to

Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Medrida HFS, Merida TFS 

24-d4e1077f23de8150b93d6b38a42ed7c3.png Grupa Forum na Garmin Connect


#52 Ulepekin

Ulepekin
  • Użytkownik
  • 286 postów
  • SkądMeseritz

Napisano 06 lipiec 2022 - 12:21

Ja chyb nie rozumiem tych pojęć , pole danych- ekran danych i stąd mi się te kłopoty biorą .Dla mnie to jedno i to samo ale jak widzę chyba jestem w totalnym błędzie .



#53 Prozor

Prozor
  • Moderator
  • 8515 postów
  • SkądSulęcin

Napisano 06 lipiec 2022 - 12:24

Sprawdź z ciągiem ze znakami polskimi - powinny wyświetlać się poprawnie, kiedyś sam konfigurator nie obsługiwał znaków diakrytycznych, teraz już można to zrobić, ale wydaje mi się, że Edge jednak wyświetlał je poprawnie.


Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Medrida HFS, Merida TFS 

24-d4e1077f23de8150b93d6b38a42ed7c3.png Grupa Forum na Garmin Connect


#54 Prozor

Prozor
  • Moderator
  • 8515 postów
  • SkądSulęcin

Napisano 06 lipiec 2022 - 18:43

Na logikę tak, w praktyce jednak podczas pauzy światła gasną i nijak nie da się tego zmienić. Nie ważne jakbym ten filtr ustawiał.

 

Zweryfikowałem -  filtr globalny jest zbędny (do usunięcia), a jeśli nawet ma być, to należy tam dać tylko jeden warunek, czyli sprawdzanie czy Timer state > Recording stopped bez sprawdzenia czy nagrywa. Ale w tym przypadku jest on absolutnie niepotrzebny, czyli usuwamy filtr globalny i pozostawiamy resztę i lampki świecą podczas nagrywania i pauzy, gasną po naciśnięciu stop.

 

#4587520,196641#2,2!Day:1:63:0:0H]1!:1:0:0:0D=1#6291461,1409482753#2,2!Day:1:8:0:0H]1!:1:0:0:0D=1#6:Ion 200 RT!Off:0!High:1!Medium:2!Low:5!Day Flash:63!Night Flash:62#6:Flare RT!Off:0!Day Steady:1!Night Steady:5!Day Flash:7!All-Day Flash:8!Night Flash:63#0::#1:1#B3121#2#1#0#0

 

 

Ja chyb nie rozumiem tych pojęć , pole danych- ekran danych i stąd mi się te kłopoty biorą .Dla mnie to jedno i to samo ale jak widzę chyba jestem w totalnym błędzie .

 

Ekran to ekran na którym można umieszczać pola danych. Pole danych może być pełnoekranowe - czyli jedno pole na pełnym ekranie, lub na ekranie można umieścić więcej niż jedno pole np. 8 czy 10.

 

Przy okazji, spolonizowana wersja pola pełnoekranowego ;) do sterowania lampkami jak najbardziej ma polskie znaki diakrytyczne:

41f44e9d339d6bddf8041a62e1241780.jpg

 

a pole 1/10 ekranu wygląda tak:

8aa3f91798638f7519239858a13d9674.jpg

tu opcja "tunel" czyli z komunikatem bezGPS - przydatne tak w tunelu, jak i informacja, czy sygnał GPS jest wystarczający. Przednia lampka świeci się światłem ciągłym o niskiej mocy, tylna światłem ciągłym. Uwaga - w tej konfiguracji w tunelu po detekcji pojazdu też będzie migać, jak ktoś woli stałe to trzeba przesunąć priorytet filtra.

 

5d2cdd0c49544a9a0f1d686f9da56ebe.jpg

Ikonka informująca o świetle migającym przednim w dzień, tylna nie świeci się (brak detekcji pojazdu).

 

ace5eb64b5fffc9e6bf6c34973246047.jpg

 

A tak jak radar wykryje pojazd (wyłączone światło przednie, bo koło zatrzymane). DRadar, bo jest jeszcze wersja nocna NRadar (czyli nocne pulsujące).

 

c7123834d0bced770af18021cd44d668.jpg

I powyżej podczas hamowania - świeci się tak światło przednie migające (prędkość powyżej prędkości minimalnej), jak i światło hamowania. Światło hamowania ma priorytet nad światłem radaru, czyli migania po detekcji pojazdu, czyli jeśli coś się zbliża to widzi migające światło, ale jeśli rowerzysta będzie hamować, to światło migające zmieni się na ciągłe informujące kierowcę o hamowaniu rowerzysty. Ewentualnie światło hamulca może być przydatne podczas jazd grupowych - czasami łatwiej zauważyć światło, niż zbliżające się koło poprzedzającego roweru.

 

Przełączanie trybów z tych małych ikon też jest możliwe, choć nieco uciążliwe: dla jednej lampki może być pole 1/10, dla dwóch 1/5, stąd jak ktoś chce z pola wygodnie (dotyczy urządzeń z ekranem dotykowym) sterować ręcznie oświetleniem, to polecam pole pełnoekranowe. Przy dobrej konfiguracji właściwie ręczne zmiany oświetlenia rzadko będą potrzebne...

 

Wersja dla e830:

#4587520,196641#4,4!Tunel:1:5:0:0G[3!Noc:1:5:0:0Es-600,r0!Dzien:1:63:0:0C]2.22222!:1:0:0:0D=1#0,73404416#9,6!BezGPS:1:4:0:0G[3!Hamuje:2:4:0:0C]1.94444A[-10!DRadar:1:7:0:0I]-1]0!Noc:2:4:0:0B[5Es-600,r600!NRadar:2:6:0:0Es-600,r600I]-1]0!:1:0:0:0D=1#7,6:Ion 200 RT!2,:-1,Wył.:0!1,Mocne:1!1,Średnie:2!1,Słabe:5!1,Migające Dz.:63!1,Migające Noc:62#5,4:Varia 510!2,:-1,Wył.:0!1,Stałe:4!1,Migające:7!1,Migające Nocne:6#0::#1:1#123!:123!#B3122#2#2#0#0


  • Ulepekin lubi to

Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Medrida HFS, Merida TFS 

24-d4e1077f23de8150b93d6b38a42ed7c3.png Grupa Forum na Garmin Connect


#55 Ulepekin

Ulepekin
  • Użytkownik
  • 286 postów
  • SkądMeseritz

Napisano 07 lipiec 2022 - 02:55

Prawie wszystko działa tylko u mnie ikony światła przedniego są po prawej stronie , a radar jest po lewej , nie wiem dlaczego ?0c23cd9df641a27ed7f2f11aec288632.jpg



#56 Prozor

Prozor
  • Moderator
  • 8515 postów
  • SkądSulęcin

Napisano 07 lipiec 2022 - 07:32

O ile to ma znaczenie, to zmiana położenia ikon/pól lampek poprzez zaznaczenie pola Invert lights - bezpośrednio w konfiguratorze (connect/express) lub w urządzeniach dotykowych (np. 830/1030 itp.). 

Edytor ustawień aplikacji można otworzyć tylko wtedy, gdy pole danych jest ustawione na układ 1 pole (pełnoekranowe). Aby otworzyć edytor ustawień aplikacji, należy nacisnąć trzykrotnie przycisk „Wyłącz” lub w przypadku, gdy sieć świetlna nie zostanie utworzona lub zostanie wyświetlony błąd, naciśnij raz w dowolnym miejscu na ekranie, aby otworzyć edytor. 

TouchSettings.png?raw=true

Jest tu możliwy wybór zapisanych konfiguracji, co umożliwia np. użytkowanie różnych zestawów lampek (np. na dzień inne, na noc inne), czy po prostu testowanie różnych (do trzech) konfiguracji.

W przypadku urządzeń przyciskowych obsługujących CIQ 3.2+ i mających więcej niż 32 KB pamięci dostęp do edytora ustawień aplikacji można uzyskać za pomocą widoku ustawień pola danych na urządzeniu. Aby przejść do menu ustawień aplikacji, przytrzymaj przycisk W górę lub Wstecz/Menu (w zależności od urządzenia, np Back/Menu dla Venu 2, Up dla fenix 6) i doklikać się do ConnectIQ Fields -> Smart Bike Lights -> Settings. 

WatchSettings.png?raw=true

powyższe dotyczyć powinno również E530. Jak widać tu też jest możliwy wybór konfiguracji (choć do tego trzeba się przeklikać...).

 

Aha, można używać dwóch lampek tego samego typu - czyli np. dwóch przednich czy dwóch tylnych sterowanych niezależnie, jednak wymagane jest kolejne pole sterujące #2 i użycie w konfiguratorze nr seryjnych lampek, tak żeby dane pole sterowało tylko lampkami z danymi nr seryjnymi, a nie próbowało sterować wszystkimi (co wygeneruje błąd).  

 

Jeszcze jedno - jak bardzo włączenie światła radaru tylko podczas detekcji pojazdu wpływa na oszczędność energii? Wystarczy popatrzeć jak często lampka włączała się podczas jazdy:

e37da04af5c79ce26b6079c067632ef4.jpg

 

Fakt, droga o dość małym ruchu i tu można oszczędzić najwięcej: przez ponad 1h 15 minut jazdy lampka tylna świeciła się (tryb mrugania) przez 340 sekund. Czyli nieco ponad 5,5 minuty. W tym 19 sekund oczekiwania na sygnał GPS zaraz po włączeniu. Czyli właściwie przez całą jazdę ok. 1h 10 minut była wyłączona, działał tylko radar. 

Dla przypomnienia czas działania RTL515 w zależności od trybu oświetlenia: 

  • 6 godzin w trybie światła ciągłego,
  • 8 godzin w trybie jazdy grupowej (peleton),
  • 6 godzin w trybie światła migającego nocnego,
  • 16 godzin w trybie światła migającego dziennego (RTL510: 15h)

Garmin nie podaje czasu działania tylko samego radaru, ale można przypuszczać, że będzie to kolejne kilka - kilkanaście godzin. I coś w tym jest, bo faktycznie już nie pamiętam kiedy ostatnio ładowałem radar... Dziwne, że fabryczne oprogramowanie RTL nie przewiduje trybu światła tylko po detekcji pojazdu (właściwie musiałyby być minimum 2 dodatkowe tryby: miganie i ciągłe, plus ewentualnie pulsujące nocne).


Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Medrida HFS, Merida TFS 

24-d4e1077f23de8150b93d6b38a42ed7c3.png Grupa Forum na Garmin Connect


#57 mataman

mataman
  • Użytkownik
  • 323 postów

Napisano 10 lipiec 2022 - 15:42



Zweryfikowałem - filtr globalny jest zbędny (do usunięcia), a jeśli nawet ma być, to należy tam dać tylko jeden warunek, czyli sprawdzanie czy Timer state > Recording stopped bez sprawdzenia czy nagrywa. Ale w tym przypadku jest on absolutnie niepotrzebny, czyli usuwamy filtr globalny i pozostawiamy resztę i lampki świecą podczas nagrywania i pauzy, gasną po naciśnięciu stop.

#4587520,196641#2,2!Day:1:63:0:0H]1!:1:0:0:0D=1#6291461,1409482753#2,2!Day:1:8:0:0H]1!:1:0:0:0D=1#6:Ion 200 RT!Off:0!High:1!Medium:2!Low:5!Day Flash:63!Night Flash:62#6:Flare RT!Off:0!Day Steady:1!Night Steady:5!Day Flash:7!All-Day Flash:8!Night Flash:63#0::#1:1#B3121#2#1#0#0





Wszystko śmiga elegancko jak wcześniej. Wielkie dzięki

#58 lukaszzsch

lukaszzsch
  • Użytkownik
  • 644 postów

Napisano 19 lipiec 2022 - 21:36

Panowie,

Szukam pola, które będzie mi w jednym okienku wyświetlać na zmianę kadencję i HR, znajdę coś takiego?

#59 mataman

mataman
  • Użytkownik
  • 323 postów

Napisano 19 lipiec 2022 - 23:08

Kurde to by było dobre.

#60 Hargin

Hargin
  • Użytkownik
  • 277 postów

Napisano 20 lipiec 2022 - 05:34

Kurde, to łapcie :-) 
 

https://apps.garmin....26-3295e98555c9

 

 





Dodaj odpowiedź