Szosowcy POZNAŃ
Posted 09 April 2010 - 19:22
Dla tych co nie byli:
Tempo było typowo hulajnogowe a ludu było tak na oko z 300 osób z okładem. forowiczów było chyba z 5 osób.
Gost Bike został zamocowany na moście dworcowym i ma formę szosówki !
Posted 09 April 2010 - 20:10
swoja droga wracajac z masy prawie walnalby mnie samochod... jechalem sobie elegancko po glogowskiej. no i sobie mysle, ze przeciez facet nie bedzie skrecal zaraz przede mna, ze widzi jak szybko jade i ze nikogo za mna nie ma... na cholera ma sie pchac? kur*a, gdybym nie wjechal na chodnik wyladowalbym na masce... i czym jezdzil? bmw! niech no jeszcze raz takiego spotkam w bmw to mu kur*a opony poprzebijam... doslownie plaga idiotow.
Posted 09 April 2010 - 20:30
przejazdy bez policji moim zdaniem tylko jeszcze lepiej obrazuja jak rowerzysci czuja sie wsrod samochodow i uswiadamiaja, ze dla nas tez potrzebne sa 'drogi'.
swoja droga wracajac z masy prawie walnalby mnie samochod... jechalem sobie elegancko po glogowskiej. no i sobie mysle, ze przeciez facet nie bedzie skrecal zaraz przede mna, ze widzi jak szybko jade i ze nikogo za mna nie ma... na cholera ma sie pchac? kur*a, gdybym nie wjechal na chodnik wyladowalbym na masce... i czym jezdzil? bmw! niech no jeszcze raz takiego spotkam w bmw to mu kur*a opony poprzebijam... doslownie plaga idiotow.
Ja już raz sie tak przejechałem po masce samochodu, jak kobieta chciała zaparkować pod politechniką w prawo... Hamowałem oczywiście, więc tylko w sumie oparłem przednie koło na boku maski, a sam przejechałem się po niej
Posted 09 April 2010 - 20:54
Posted 10 April 2010 - 17:37
Ja jutro, czyli w czwartek ruszam około 16:00 z Naramowic (ul. Błażeja) i jadę dalej do Biedruska i potem rundki na poligonie.
I co byłeś na tym poligonie ??
Bo o tej porze po pracy też tam byłem ale jechałem od Obornickiej.
Jutro planuje setkę tym razem w tlenie, ale pogoda może nie sprzyjać.
Posted 10 April 2010 - 17:46
Czerwono czarny Giant, spodenki Caisse d'Epargne i niebieska bluza.
Kolarzy było dużo, więc pewnie się mijaliśmy.
Ja jutro chyba zdecyduje się w końcu na ustawkę na Obornicką, choć prognozy nie zachęcają.
pzdr
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Posted 10 April 2010 - 19:20
Chyba od razu po chwili robiłem nawrót
pzdr
Posted 10 April 2010 - 20:48
No to już kojarzę
Chyba od razu po chwili robiłem nawrót
pzdr
Zgadza się, ja wyciągałem z kieszeni licznik żeby wpiąć, potem Cie dogoniłem, ale po chwili robiłeś nawrót, a ja pojechałem dalej.
Jutro musi być ładnie !
Chociaż do tej godziny 15
Dla tych co śledzą pogodę www.pogodynka.pl .
Posted 11 April 2010 - 12:40
Posted 11 April 2010 - 12:54
Ja za Obornikami się włączyłem do pierwszej grupki, ale jak tempo wzrosło do około 45 km/h to nie miało to sensu i odpuściłem.
Poczekałem chwilę i potem jechałem w dwójkę z kimś po zmianach. Można więc powiedzieć się dojechałem w drugiej "grupce"
Za tydzień znów się pojawię, ale pogoda mogłaby być lepsza.
maciej1986 miło było poznać
pozdrawiam