Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 mar 2008 13:39
3897 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 kwiecień 2010 - 13:27
Tak jak napisał Maciej1986, z deszczem nie było problemów.
Bardziej denerwował wiatr z boku, przed którym często nijak nie szło się schować, nawet w tak dużej grupie.
pzdr
Bardziej denerwował wiatr z boku, przed którym często nijak nie szło się schować, nawet w tak dużej grupie.
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 13 kwiecień 2010 - 17:51
Dzis trasa, Strzeszyn-Suchy Las-Radojewo- Biedrusko poligonem do Złotnik i Koszalińska do domu, bardzo przyjemnie się jechało, pogoda na pewno nie przeszkadzała, na poligonie minąłem z 8 jadących w przeciwną stronę.
Dystans 37,5 km w czasie 1:15 - 1:20 jakoś tak średnia gdzieś między 28-30km/h
Pozdrawiam
Dystans 37,5 km w czasie 1:15 - 1:20 jakoś tak średnia gdzieś między 28-30km/h
Pozdrawiam
Napisano 13 kwiecień 2010 - 20:23
Ja tam generalnie ostatnio "workuje" głównie na trekkingu ale ostatnio jak byłem na szosówecce to zauważam pozytywną tendencję powrotu do szosówek u ludzi.
W okolicach miasta widziałem kilkanaście ludzi na szosówkach ale pozdrowienie odwzajemnił tylko jeden na Garbarach .
Dzisiaj tylko 13 Km przejechałem po centrum......wstyd nawet mięśni nie rozgrzałem.
Ech zazdroszczę Wam ilości czasu jaki możecie spędzić na rowerach. W tym roku coś mi nie idzie.
W okolicach miasta widziałem kilkanaście ludzi na szosówkach ale pozdrowienie odwzajemnił tylko jeden na Garbarach .
Dzisiaj tylko 13 Km przejechałem po centrum......wstyd nawet mięśni nie rozgrzałem.
Ech zazdroszczę Wam ilości czasu jaki możecie spędzić na rowerach. W tym roku coś mi nie idzie.
Napisano 14 kwiecień 2010 - 20:51
Też planuję na sobotę jakieś 2-3 godzinki treningu, ale na spokojnie, bo w niedzielę Obornickie
Czekam na szczegóły 
pzdr
pzdr
Napisano 14 kwiecień 2010 - 21:43
Macieju nie przesadzaj proszę
Chciałem się w końcu z Wami spotkać nie na jakiś mocny trening ale na wspólną rekreacyjną jazdę. Ostatnio nie patrzę na średnią za to uważam bacznie by nie przekroczyć granicy 140 na pulsometrze.
Jeśli Pobiedziska to muszę mieć czas na dojazd do Poznania na 9 się na pewno nie wyrobię.
Można spokojnie pokręcić np. na Kórnik tam jest mniejszy ruch ale to już od Was zależy, trasa przez Komorniki i Stęszew też jest dobra.
Jeśli Pobiedziska to muszę mieć czas na dojazd do Poznania na 9 się na pewno nie wyrobię.
Można spokojnie pokręcić np. na Kórnik tam jest mniejszy ruch ale to już od Was zależy, trasa przez Komorniki i Stęszew też jest dobra.
Napisano 15 kwiecień 2010 - 13:43
Dla mnie na Kórnik to średnio, bo wtedy mam do przejechania całe miasto :/
Dziś śmigałem na Poligonie i 5 metrów przede mną przebiegło stado saren (naliczyłem 25 sztuk) - niesamowity widok jak się jedzie rowerem
pzdr
Dziś śmigałem na Poligonie i 5 metrów przede mną przebiegło stado saren (naliczyłem 25 sztuk) - niesamowity widok jak się jedzie rowerem
pzdr
Napisano 15 kwiecień 2010 - 14:32
Niedziele już są północne z racji Obornickiego 
Znajdźmy jakiś złoty środek
pzdr
Znajdźmy jakiś złoty środek
pzdr