Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 Mar 2008 13:39
3897 replies to this topic
Posted 28 April 2010 - 22:29
W dniu 01.05.2010 r. (sobota) w miejscowości Biedrusko koło Poznania odbędzie się Ogólnopolski wyścig Kolarski. Zawody zostania rozegrane w formie indywidualnej jazdy na czas. W celu uzyskania szczegółowych informacji należy kontaktować się z PTC Poznań, którego przedstawicielami są Panowie Tadeusz Kubiak tel. 501 482 317 oraz Romuald Szaj tel. 504 004 447
Wedle informacji wywieszonej na głośniku . podczas zawodów w Pomiechówku zawody zostały przeniesione na inny termin.
http://www.kolarstwo...ndarzimprez.htm
Czy ktoś coś wie na ten temat?
Wedle informacji wywieszonej na głośniku . podczas zawodów w Pomiechówku zawody zostały przeniesione na inny termin.
http://www.kolarstwo...ndarzimprez.htm
Czy ktoś coś wie na ten temat?
Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.
<p>
<p>
Posted 29 April 2010 - 10:53
Rozmawiałem z Panem Romualdem i powiedział że czasówka się nie odbędzie :-( Podobno ma się odbyć 21-go ale to też nic pewnego.
Aby omówic start w Lesznie możemy się spotkać w sobotę, jakoś z rana. Np na rondzie Starołęka o 10... Wiem, że nie wyszystkim pasuje :-/
Aby omówic start w Lesznie możemy się spotkać w sobotę, jakoś z rana. Np na rondzie Starołęka o 10... Wiem, że nie wyszystkim pasuje :-/
Posted 29 April 2010 - 15:00
Kurcze ja w sobotę na Starołeke z rana raczej nie dam rady :/
Dziwne, że odwołali czasówkę...
Ktoś się wybiera w niedzielę na Obornickie ?
Dziwne, że odwołali czasówkę...
Ktoś się wybiera w niedzielę na Obornickie ?
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Posted 29 April 2010 - 17:41
Byłem dzisiaj na smochowicach w sklepie rowerowym (ul. Sianowska), rozmawiałem z właścicielem, miał popołudniu u niego się zjawić p. T. Kubiak i miał się wywiedzieć co i jak z czasówką. Do tego kryterium na smochowicach 22 maja, będzie klasyfikacja "0" mastersów i może bez licencji da radę wystartować, trzeba będzie zagadać z organizatorami i sędziami.
Posted 01 May 2010 - 12:58
Chyba daruję sobie jutro 150km :-P może 3-ego pojadę. Jeszcze raz dzięki panowie. Tempo było jak dla mnie dobre, muszę trochę km dokręcić i będzie lepiej :-) . Pierwszy tydzień kiedy udało mi się 4 treningi rowerowe w tygodniu zrobić byle tak dalej.
Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.
<p>
<p>
Posted 01 May 2010 - 13:11
Ja też dziękuję za jazdę. Troszkę szybko skończyliśmy ale BorysCh1 jedzie jutro na czasówkę i to dlatego. Pogoda dopisała mnie jechało się dobrze mimo wczesnej pory. Mój pierwszy ciut ostrzejszy trening ale tempo było odpowiednie jednak troszkę mało mi było i w Mosinie powspinałem się jeszcze na naszą górę pożegowską. Kilka wjazdów później spokojnie na Śrem i do domu. Razem wyszło ponad 100km. Pozdrawiam
Posted 02 May 2010 - 18:59
Hej chłopaki. Właśnie wróciłem ze Żmigrodu z czasówki. Dystans 19,3 km - 2/3 trasy z kiepskim asfaltem. Czas 29 min 08 sek i 4 miejsce w kat B. Wynik przyzwoity tylko trochę przykro do trzeciego straciłem 2 sek a do pierwszego tylko 30 sek.
PS WinSho, Rozmiar - wy też jesteście mocni, a w grupie to dopiero będzie z Nas siła. Tak jeszcze sobie tylko myślę, że trzeba częściej zmiany dawać...
maciej1986 - niestety wyścig na Smochowicach raczej odpada bo planuję jechać na maraton do Gryfic.....
PS WinSho, Rozmiar - wy też jesteście mocni, a w grupie to dopiero będzie z Nas siła. Tak jeszcze sobie tylko myślę, że trzeba częściej zmiany dawać...
maciej1986 - niestety wyścig na Smochowicach raczej odpada bo planuję jechać na maraton do Gryfic.....
Posted 02 May 2010 - 19:26
No grupka wyłoniła się konkretna. Trzeba będzie zrobić jakiś wspólny trening, mam nadzieję że nam BorysCh1 nie odjedzie w pewnym momencie 
Ja póki co realizuję założone treningi i do Leszna powinno być dobrze z formą
pzdr
Ja póki co realizuję założone treningi i do Leszna powinno być dobrze z formą
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...