Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 mar 2008 13:39
3897 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 maj 2010 - 22:26
maciej1986, a może wystarczy tylko zmienić twój plan treningowy? Ja się biorę poważnie do roboty, ale i tak jestem zadowolony z formy w zeszłym roku to w weekend majowy pierwszy raz po wypadku wsiadałem na rower, a nogę miałem 1,5 miesiąca w gipsie (po czymś takim nie ma się mięśnia na nodze :-P) a leszno i tak przejechałem. W tym roku może być tylko lepiej.
BorysCh1, gratuluję wyniku
BorysCh1, gratuluję wyniku
Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.
<p>
<p>
Napisano 08 maj 2010 - 22:24
Ja będę
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 09 maj 2010 - 13:02
No i byłem dziś na Obornickim i takiego ognia nie pamiętam.
Generalnie do Obornik było spokojnie - 34-36 km/h, niestety zdecydowana większość zdecydowała się jechać krótszą pętle, ja zostałem na dłuższej.
Do Rogoźna to była walka o życie, średnia to około 46-47 km/h przez cały czas, sam nie wiem jak się utrzymałem, ale dałem radę
Potem było trochę spokojniej, ale średnia całej jazdy wyszła 37 km/h, to moja życiówka
Na Leszno z formą powinno być już dobrze
pozdrawiam
Generalnie do Obornik było spokojnie - 34-36 km/h, niestety zdecydowana większość zdecydowała się jechać krótszą pętle, ja zostałem na dłuższej.
Do Rogoźna to była walka o życie, średnia to około 46-47 km/h przez cały czas, sam nie wiem jak się utrzymałem, ale dałem radę
Potem było trochę spokojniej, ale średnia całej jazdy wyszła 37 km/h, to moja życiówka
Na Leszno z formą powinno być już dobrze
pozdrawiam
Napisano 10 maj 2010 - 08:56
Virenque, pozazdrościć. Jak czytam o tych prędkościach, to aż nie chce się wierzyć. Kapitalnie... Ja muszę nieco sam pokręcić, by mieć jakiekolwiek szanse choć trochę utrzymać się na Obornickim.
W sobotę rano byłem na biegu "Cała Polska biega", więc jazda w ten dzień odpadała, tym bardziej, że popołudniu musiałem być w pracy. W niedziele znowu w pracy i to w środku dnia, więc czas na rower znalazłem dopiero o 18tej. Pokręciłem się nieco w okolicach Biedruska, ale po piątkowym oddawaniu krwi, zarówno sobotni bieg jak i niedzielę kręcenie nie mogły wyglądać zbyt imponująco i czułem, ze uchodzi mi para z nóg. Mijałem kilku szosowców, a jeden wyprzedził mnie w żółtej koszulce Campagnolo, na żółtym ścigaczu. Oczywiście na podjeździe w Radojewie :mrgreen:
Ale i tak cieszę się, że udało mi się wsiąść na rower w ten weekend i chociaż trochę pokręcić.
W sobotę rano byłem na biegu "Cała Polska biega", więc jazda w ten dzień odpadała, tym bardziej, że popołudniu musiałem być w pracy. W niedziele znowu w pracy i to w środku dnia, więc czas na rower znalazłem dopiero o 18tej. Pokręciłem się nieco w okolicach Biedruska, ale po piątkowym oddawaniu krwi, zarówno sobotni bieg jak i niedzielę kręcenie nie mogły wyglądać zbyt imponująco i czułem, ze uchodzi mi para z nóg. Mijałem kilku szosowców, a jeden wyprzedził mnie w żółtej koszulce Campagnolo, na żółtym ścigaczu. Oczywiście na podjeździe w Radojewie :mrgreen:
Ale i tak cieszę się, że udało mi się wsiąść na rower w ten weekend i chociaż trochę pokręcić.
Napisano 10 maj 2010 - 21:36
Virenque z taką średnią to u was zawodowcy sami pogratulować ;-)
Sam nie wiem jak ja się utrzymałem, przez jakieś 18 km szła średnia około 45 km/h i to była walka z tyłu o utrzymanie koła. Było blisko żeby strzelić, ale jakoś się udało
Pełne zadowolenie byłoby jak bym przy takich prędkościach był w stanie wychodzić na zmiany
pzdr
Napisano 11 maj 2010 - 20:19
Jak już będziecie znali godzinę napiszcie, może uda mi się wpaść 
Ale tempo spokojne, co by mieć siłę na Obornickie w niedzielę.
pzdr
Ale tempo spokojne, co by mieć siłę na Obornickie w niedzielę.
pzdr
Napisano 11 maj 2010 - 20:35
Spoko, ja dziś odważyłem się pojeździć rano na poligonie i mijałem żołnierzy chodzących po lesie i bagnach z karabinami 
Na szczęscie nikt mnie nie zatrzymał
pzdr
Na szczęscie nikt mnie nie zatrzymał
pzdr