Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 Mar 2008 13:39
3897 replies to this topic
Posted 21 May 2010 - 11:32
Z tego co się orientuję w sobotę jest czasówka na Poligonie, a w niedzielę wyścig w Suchym Lesie.
pzdr
Virenque > Dzięki !!
A nie wiecie może gdzie w sieci są jakieś szczegóły na ten temat? chętnie bym sie przejechał popatrzeć a nie wiem nawet o której to sie zaczyna, z której strony poligonu wjechac itp.
http://www.naszosie....ters-kalendarz/
W sobotę jest jeszcze wyścig na Smochowicach, czasówka zaczyna się od strony Złotnik. Ze startem w czasówce jest najmniejszy problem :mrgreen:
Posted 21 May 2010 - 15:42
Jaką trasę planujecie na jutro ?
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Posted 22 May 2010 - 15:55
Jeżeli zjawił się ktoś na Starołęce to przepraszam ale miałem problem z kołami i na rondo nie dotarłem.
Po telefonie do WinSho, dopompowałem powietrza w 2 komplet kół i jako że było już 20 po 11 to przeleciałem przez Dębinę i ruszyłem w kierunku Rogalina. Lepiej mieć kontakt telefoniczny, jak co na priva.
WinSho, dzięki za trening następnym razem muszę się porządnie najeść przed treningiem i coś z sobą pozabierać, bo było widać co się dzieje :-P
Po telefonie do WinSho, dopompowałem powietrza w 2 komplet kół i jako że było już 20 po 11 to przeleciałem przez Dębinę i ruszyłem w kierunku Rogalina. Lepiej mieć kontakt telefoniczny, jak co na priva.
WinSho, dzięki za trening następnym razem muszę się porządnie najeść przed treningiem i coś z sobą pozabierać, bo było widać co się dzieje :-P
Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.
<p>
<p>
Posted 22 May 2010 - 18:22
Witam
Mam nadzieję że trening Wam się udał przed Lesznem.
Ja "szalałem" na maratonie w Gryficach ;-) Szkoda tylko, że trafiłem do takiej słabej grupy. Po dwóch kilometrach jechałem już sam.... i tak przez 40 następnych. Na szczęscie forma OK i średnia oscylowała w okolicach 38km/h. Potem dogoniła mnie grupka "wyjadaczy" i z nią się zabrałem do samej mety. W czasie jazdy dowiedziałem się jeszcze, że jest zmieniona trasa :-/ To tylko świadczy o organizacji... Wyszło w sumie 92km i czas 2h:22min. Wynik 9 miejsce w OPEN i 2 miejsce w kat MIII - w sumie jestem zadowolony.
PS Po maratonie z mety w Niechorzu do Gryfic jechałem rowerkiem i rozciełem oponę :-( . Skończyło się na 10 km spacerku (bloki do wymiany) :-?
Pozdro i do zobaczyska w Lesznie.
Mam nadzieję że trening Wam się udał przed Lesznem.
Ja "szalałem" na maratonie w Gryficach ;-) Szkoda tylko, że trafiłem do takiej słabej grupy. Po dwóch kilometrach jechałem już sam.... i tak przez 40 następnych. Na szczęscie forma OK i średnia oscylowała w okolicach 38km/h. Potem dogoniła mnie grupka "wyjadaczy" i z nią się zabrałem do samej mety. W czasie jazdy dowiedziałem się jeszcze, że jest zmieniona trasa :-/ To tylko świadczy o organizacji... Wyszło w sumie 92km i czas 2h:22min. Wynik 9 miejsce w OPEN i 2 miejsce w kat MIII - w sumie jestem zadowolony.
PS Po maratonie z mety w Niechorzu do Gryfic jechałem rowerkiem i rozciełem oponę :-( . Skończyło się na 10 km spacerku (bloki do wymiany) :-?
Pozdro i do zobaczyska w Lesznie.
Posted 23 May 2010 - 12:15
Gratuluje wyniku ... widac że kondycja dopisuje.... Wyszło w sumie 92km i czas 2h:22min. Wynik 9 miejsce w OPEN i 2 miejsce w kat MIII - w sumie jestem zadowolony.
dlatego ja śmigam na zwykłych SPD - bo można w nich bezkarnie chodzićPS Po maratonie z mety w Niechorzu do Gryfic jechałem rowerkiem i rozciełem oponę :-( . Skończyło się na 10 km spacerku (bloki do wymiany) :-?
Posted 26 May 2010 - 18:18
Witam
Jest ktoś chętny na wspólne śmiganie jutro tj. w czwartek jeśli pogoda dopisze?? Trasa Starołęka->Rogalinek a co dalej to się pomyśli może Kórnik może w stronę Środy. Godzina do ustalenia
dzisiaj widziałem że jakaś grupka dziewczyn na szosach śmigała koło Hetmańskiej w stronę Starołęki fajnie byłoby się jakoś zebrać i pośmigać bo samemu trochę smutno:P Jeśli będą chętni możemy powymieniać się numerami i jakoś dokładnie dogadać
Jest ktoś chętny na wspólne śmiganie jutro tj. w czwartek jeśli pogoda dopisze?? Trasa Starołęka->Rogalinek a co dalej to się pomyśli może Kórnik może w stronę Środy. Godzina do ustalenia