Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 mar 2008 13:39
3897 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 kwiecień 2012 - 20:30
Hmm no co tu pisać...najgorsze jest to, że mogłem powalczyć o dobre miejsce - była jeszcze moc pod nogą. Wywrotka na finiszu przy sporej prędkości nie jest przyjemna...mogłem się połamać. Całe szczęście miałem dobry kask - ostro walnąłem głową w asfalt - kask popękany a głowa cała 8-) Szyja tylko do dziś mnie boli. Szlify są - najgorzej z biodrem nie chce się goić i jest dość spory obrzęk ale co tam nie przeszkadza mi to w dalszych treningach :mrgreen: Kolano, łokieć, ręka to pikuś :-P Rower od razu w serwisie wylądował...na pewno owijka, klamka z hamulcem, siodełko, nie wiem co z kołem przednim bo opona się przebiła od razu przy wypadku:( Ogólnie fajne ściganie było.WinSho, mocno się (i kozę) poodzierałeś?
Napisano 10 kwiecień 2012 - 20:35
Wyniki - podium http://www.naszosie....niu-rozpoczety/
Dzięki :!: Kolega z teamu na podium w mastersach :mrgreen: Kurde powinienem być od razu za nim :-P Ciekawe kiedy pojawią się pełne wyniki...
Napisano 17 kwiecień 2012 - 20:20
Poszukuję chętnych na dłuższą trasę, okolice 150km, mam opcję dłuższą oraz krótszą. Nie lubię sam takich odcinków pokonywać, więc zamieszczam posta 
Moje propozycje to:
1. Poznań-Oborniki-Szamotuły-Pniewy-Poznań
2. Poznań-Gniezno-Biskupin-Murowana-Poznań
3. Poznań-Pobiedziska-Powidz-Września-Poznań
Trasy wyznaczałem sobie różnie, tzn. czasem główna droga, czasem mało uczęszczane drogi lokalne. To tak orientacyjnie, rzecz jasna można się dogadać i uzgodnić inny przejazd, bądź zupełnie inną trasę. Wszelkie propozycje mile widziane. Główne założenie jakie sobie stawiam to pokonywać tego typu trasy w towarzystwie.
Pierwszy termin jaki mi pasuje na taki wypad to najbliższa niedziela.
Moje propozycje to:
1. Poznań-Oborniki-Szamotuły-Pniewy-Poznań
2. Poznań-Gniezno-Biskupin-Murowana-Poznań
3. Poznań-Pobiedziska-Powidz-Września-Poznań
Trasy wyznaczałem sobie różnie, tzn. czasem główna droga, czasem mało uczęszczane drogi lokalne. To tak orientacyjnie, rzecz jasna można się dogadać i uzgodnić inny przejazd, bądź zupełnie inną trasę. Wszelkie propozycje mile widziane. Główne założenie jakie sobie stawiam to pokonywać tego typu trasy w towarzystwie.
Pierwszy termin jaki mi pasuje na taki wypad to najbliższa niedziela.
Napisano 20 kwiecień 2012 - 20:34
Panowie, jutro się wybieracie na trening ze Starołęki? O której? Może uda mi się wynegocjować wyjście...
http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera
Napisano 04 maj 2012 - 12:05
BorysCh1, napisz jak Ci poszła czasówka w Żmigrodzie?
Raczej słabo. Czas na dystansie 19,3km 29:34. O 25 sekund gorszy od mojego rekordu....
Niestety źle pojechałem taktycznie. Za mocno pocisnąłem na początku. Na nawrocie miałem czas 14min, ale później przyszedł kryzys i ostatnie 5 km po dziurach było katastrofalne. Brakuje formy w tym roku :-/
Miejsca nie znam - pewnie gdzieś pod koniec stawki ;-)
Planujesz jutro trening???