Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 mar 2008 13:39
3897 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 wrzesień 2009 - 17:40
Mnie trasa obojętna, co do tempa to zawsze można podzielić się na dwie grupki, lub robić skoki na podjazdach jak to było za pierwszym wspólnym spotkaniu. Ostatnio jak byliśmy we troje to ROZMIAR ładne tempo kręcił, kolega WinSho też by pewnie mocne zmiany dawał. Przy późniejszych godzinach może też pojawiłby się zawodowiec_
. Mowa o późniejszej godzinie spotkania była właśnie że koledze nie pasuje wcześniej, a druga sprawa, że chłodnawo rano jest. Na koniec trasy oczywiście Osowa góra :-D
Napisano 26 wrzesień 2009 - 17:19
Ja jutro mogę, ale nie wiem na co będzie mnie stac albo będe ledwo kręcił albo wręcz przeciwnie:-)
Dziś było nawet fajnie, ale chyba będzie trzeba jakoś inaczej trasę ustalać żeby ludzi po drodze zbierać.
emeryt :-PPo stomilu mnie krzyż boli sorka że mnie niema... , jutro ktoś coś planuje ??
Dziś było nawet fajnie, ale chyba będzie trzeba jakoś inaczej trasę ustalać żeby ludzi po drodze zbierać.
Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.
<p>
<p>
Napisano 26 wrzesień 2009 - 19:05
Najpierw muszą zasygnalizować, że w ogóle chcą się przyłączyć
Spoko wycieczka, szkoda tylko, że za Śremem musiałem sam pociskać, ale tak to jest jak się nie nadąża.
W każdym razie dzięki za wspólną jazdę i że na mnie poczekaliście.
Napisano 27 wrzesień 2009 - 11:29
małe OT
A wie ktoś może co to za spory rajd rowerowy wczoraj się przeciskał przez Hetmańską a potem w kierunku Starołęki ???? Ze 100 rowerów pomykało w eskorcie policji tak mniej więcej koło 11 godziny . Kto to organizował bo szukałem po sieci ale nie znalazłem.
A wie ktoś może co to za spory rajd rowerowy wczoraj się przeciskał przez Hetmańską a potem w kierunku Starołęki ???? Ze 100 rowerów pomykało w eskorcie policji tak mniej więcej koło 11 godziny . Kto to organizował bo szukałem po sieci ale nie znalazłem.