Szosowcy POZNAŃ
Napisano 05 kwiecień 2013 - 21:31
Ja mam zamiar wyjechać jutro gdzieś. Jakieś 100-120km spokojnym tępem. Ale pewnie gdzieś w kierunku na Oborniki zachaczając o poligon.
Dawno nie jechałem Oborniki - Obrzycko - Szamotuły więc może w tamtym kierunku się wybiorę (może coś takiego: mapka)
Ktoś chętny? Wyjazd jeszcze dokładnie nie wiem o której - pewnie jakoś pomiędzy 12.00 - 14.00 z okolic Suchego Lasu.
Też startuje jutro można powiedzieć dokładnie te rejony może ustawka jutro o 9:00 na Obornickim ? Tempo spokojne tlen ?
Jedziemy we 3 - czwarty mile widziany
Napisano 07 kwiecień 2013 - 19:52
Weekendowe fochy żony i dupa, ani w sobotę ani w niedzielę nigdzie wyjechałem. FUCK!
Przechodzę na system rannych treningów w tygodniu, jutro cisnę od rana (6.00) 100km i tak planuję 3 razy w tygodniu.
Dzisiaj była ustawką na Obornickim? Jechałem niedaleko ronda kibicować kumplowi na półmaratonie i widziałem wiarę na rowerach.
Napisano 07 kwiecień 2013 - 19:59
Nie żeńcie się jeżeli chcecie jeździć na rowerze :mrgreen:
Weekendowe fochy żony i dupa, ani w sobotę ani w niedzielę nigdzie wyjechałem. FUCK!
Przechodzę na system rannych treningów w tygodniu, jutro cisnę od rana (6.00) 100km i tak planuję 3 razy w tygodniu.
Dzisiaj była ustawką na Obornickim? Jechałem niedaleko ronda kibicować kumplowi na półmaratonie i widziałem wiarę na rowerach.
Uuuuu... czasami tak bywa, ale zawsze idzie się jakoś dogadać i wygospodarować chociaż 2h na trening.
Napisano 07 kwiecień 2013 - 20:22
A właśnie, że się żeńcie, dzięki mojej żonie wróciłem do kolarstwa po 10 latach i ona sama motywuje mnie do treningów i pomaga merytorycznie :mrgreen: Oczywiście trzeba zachować równowagę i nie ma mowy o zaniedbywaniu rodziny, ale nigdy nie mam problemów z treningami.Nie żeńcie się jeżeli chcecie jeździć na rowerze :mrgreen:
Napisano 07 kwiecień 2013 - 22:23
Ja zakupiłem lampkę za 200 zł i startuję trzy razy w tygodniu o ok. 20-21...
http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera
Napisano 08 kwiecień 2013 - 08:44
Mam dwójkę - Zuzka niecałe 3 lata i Kacper będzie miał roczek w maju.dawidr, a dzieciaki już masz? Poczekaj, wtedy sobie dopiero pojeździsz, zwłaszcza jak będą jeszcze małe ;-)
Ja zakupiłem lampkę za 200 zł i startuję trzy razy w tygodniu o ok. 20-21...
Tak jak pisałem, przechodzę na system rannych treningów. Dzisiaj już weszło 72km od rana :mrgreen:
Napisano 11 kwiecień 2013 - 08:52
Ktoś się wstępnie pisze ?
pzdr
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 11 kwiecień 2013 - 09:06
pzdr
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne