Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 mar 2008 13:39
3897 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_dAb_*
Napisano 10 lipiec 2013 - 13:10
niestety drobna uwaga:
Wczoraj o godzinie 19.15 odbiłem się od bramy przed torem poznań.
Wykupione mają wtorek do 19, środa do 17, ale Pan przy bramie ostrzegł, że jeżdżą o wiele dłużej... i mają na to zgodę.
sorry za zamieszanie, nie sądziłem ze tak będzie
Wczoraj o godzinie 19.15 odbiłem się od bramy przed torem poznań.
Wykupione mają wtorek do 19, środa do 17, ale Pan przy bramie ostrzegł, że jeżdżą o wiele dłużej... i mają na to zgodę.
sorry za zamieszanie, nie sądziłem ze tak będzie
Napisano 10 lipiec 2013 - 17:09
WItam!
Nazywam się Sławek i mam przyjemność po raz pierwszy zagościć na tym forum.
Bardzo mi się podoba idea wspólnych treningów i mam nadzieję, że gdy forma będzie już odpowiednia, to dołączę do Was.
Póki co przygotowuje się do 1/2 IronMan'a w Poznaniu i zaciekawił mnie wyścig na Torze Poznań o którym wspomnieliście wcześniej. Czas jest idealny żeby sprawdzić się przed triathlonie. Jednak nie mogę znaleźć żadnej stronie z bliższymi informacjami o tym wyścigu.
Czy ktoś mógłby mi podać strone lub też samemu przybliżyć takie informacje jak dystans, wpisowe, czy jedzie całą grupa razem..?!
Dzięki i pozdrawiam
Nazywam się Sławek i mam przyjemność po raz pierwszy zagościć na tym forum.
Bardzo mi się podoba idea wspólnych treningów i mam nadzieję, że gdy forma będzie już odpowiednia, to dołączę do Was.
Póki co przygotowuje się do 1/2 IronMan'a w Poznaniu i zaciekawił mnie wyścig na Torze Poznań o którym wspomnieliście wcześniej. Czas jest idealny żeby sprawdzić się przed triathlonie. Jednak nie mogę znaleźć żadnej stronie z bliższymi informacjami o tym wyścigu.
Czy ktoś mógłby mi podać strone lub też samemu przybliżyć takie informacje jak dystans, wpisowe, czy jedzie całą grupa razem..?!
Dzięki i pozdrawiam
Gosc_Rzysko_*
Napisano 10 lipiec 2013 - 21:09
pozycja "20.07.2013 r." http://www.kolarstwo...ndarzimprez.htm
Szczegóły powinny się kiedyś pojawić, natomiast nastaw się na max 50pln (raczej będzie 20pln), maksymalny dystans 90km (raczej okolice 70km) i to wsio, będziesz startował w odpowiedniej dla wieku kategorii lub cyklosport...
Szczegóły powinny się kiedyś pojawić, natomiast nastaw się na max 50pln (raczej będzie 20pln), maksymalny dystans 90km (raczej okolice 70km) i to wsio, będziesz startował w odpowiedniej dla wieku kategorii lub cyklosport...
Napisano 13 lipiec 2013 - 17:18
www.facebook.com/strato.bike
Gosc_Rzysko_*
Napisano 13 lipiec 2013 - 20:50
Nie wydali mi jeszcze licencji, mastersem nie jestem, muszę coś "obskoczyć" "byle było", no i przygotowania do GMP, żeby nie wspominać o Ironman'ie 70.3 i Tour de Pologne dzień wcześniej... -płaskie wyścigi nie wchodzą w grę, nie mam i nie będę miał już na to nogi...
Napisano 14 lipiec 2013 - 18:11
pomyliłeś się mówiąc że w gnieznie było płasko ;D hopka za hopką , czołowy wiatr i całe życie na rancie . Z peletonu poszła 11 osobowa ucieczka która dojechała do mety , ja solowo wjechałem na finisz z grupy goniącej . Finisz był pod górkę ;p ogolnie pofałdowana trasa , non stop hopka ;D