Szosowcy POZNAŃ
Gosc_KAZ_*
Napisano 01 maj 2008 - 11:17
Gosc_zawodowiec_;)_*
Napisano 01 maj 2008 - 12:35
P.S. trening zaliczam do udanych (pozdrowienia dla janczola, rozmiara i emilape :-D )
Napisano 01 maj 2008 - 13:13
Młodzież mnie przeciągnęła, spociłem się, zmęczyłem. Ale najgorszy dla mnie był dojazd na miejsce zbiórki przez pół miasta. No i pora. Kto w dzień wolny wstaje przed 10.00 :?:
Pozdro
PS. Mam mocne postanowienie być o 10.00 na obornickim w niedziele. :-)
[ Dodano: 2008-05-04, 14:11 ]
Jak ktoś nie chce płacić wpisowego, nie pragnie medali oraz chce być o 13.00 w domu, to polecam rondo obornickie o 10.00 w niedziele. Do 50 km spokojna jazda, później normalny wyścig. 97 km, avs 34,67 z dojazdem z i do domu (dojazd w tempie 20 km/h).
:-)
Napisano 22 maj 2008 - 09:00
Własnie się zarejestrowałem

Mam pytanko, jest ktoś chętny na wspólne treningi w północnych rejonach Poznania (zazwyczaj śmigam na trasie Poznań-Biedrusko-Złotniki-Złotkowo i te klimaty

Jeżdzę zawsze sam, ale wiadomo że z kimś przyjemniej i szybciej

pozdrawiam
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne

Napisano 03 czerwiec 2008 - 18:43
Cytat
Witam wszystkich
Własnie się zarejestrowałem
Mam pytanko, jest ktoś chętny na wspólne treningi w północnych rejonach Poznania (zazwyczaj śmigam na trasie Poznań-Biedrusko-Złotniki-Złotkowo i te klimaty
Jeżdzę zawsze sam, ale wiadomo że z kimś przyjemniej i szybciej
pozdrawiam
Witam również wszystkich
Treningi szosowe odbywają się w każda niedziele na radzie obornickim o 10 jak również w każdy inny dzień na czerwono w kalendarzu
Dodatkowo można ćwiczyć we wtorki i czwartki na poligonie w Biedrusku 16-19 zawsze ktoś śmiga można się przyłączyć i zaciągnąć :mrgreen:
Gosc_Tompoz_*
Napisano 14 grudzień 2008 - 20:49
Cytat
Jeszcze robią i nie wiadomo co z tego wyjdzie :-) ale jest nadzieja
Właśnie dzisiaj jechałem i rzeczywiście jest zrobiona. Elegancki, gładziutki asfalcik. Nie zrobili krótkiego odcinka, gdzieś 100m w Łęczycy w okolicy ul. Łąkowej. Bez sensu bo jest tam bardzo nierówno i nie wiem czy szoską sie przejedzie. Polecam.
Napisano 25 styczeń 2009 - 18:40
Cytat
Halo Poznań - jeździcie jeszcze z tego Ronda Obornickiego?
Czy ktokolwiek z okolicy Rataj chętny na kręcenie morderczych kółek nad Maltą ?
8-)
Jak najbardziej, dziś było ze 20 chłopa. Większość na góralach, tempo lajtowe, wiadomo - zima... Poznań - Oborniki - Murowana - Poznań
Dodaj odpowiedź