Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 mar 2008 13:39
3897 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 maj 2009 - 21:51
W tym temacie to bardziej dotyczy tego itp. z tytułu, ale gdzie to dać skoro to jedyne miejsce dotyczące Poznania
http://miasta.gazeta...a_ulatwien.html
:evil:
http://miasta.gazeta...a_ulatwien.html
:evil:
Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.
<p>

Napisano 07 maj 2009 - 19:00
Wróciłem na rower, no i pomału jest coraz lepiej. Jak sie uda to pojadędo Leszna na maraton ale tylko po to żeby go przejechać. Narazie jakiekolwiek podjazdy są ciężkie.
Trochę powoli jeżdżę więc na szosówkę wsiąde jak już będe reprezentował jakiś poziom :-P
Trochę powoli jeżdżę więc na szosówkę wsiąde jak już będe reprezentował jakiś poziom :-P
<p>

Napisano 11 maj 2009 - 21:42
Dziś spotkała mnie nie miła sytuacja.
Robię sobie trening jak zawsze przez poligon w Biedrusku, a tu wyprzeda mnie cywilny samochód i każe się zatrzymac.
Wysiada mundurowy (chyba jakiś wyższy rangą) i prosi o przepustkę.
Oczywiście mówię że nie mam, a on że za to grozi 500 zł i czy ma dzwonić po policję.
Jakoś się z nim dogadałem i opuściełem teren poligonu.
Jechałem trasą Biedrusko - Złotniki, czyli tam gdzie trenuje masa ludzi.
Zdarzyło się Wam coś podobnego ? Jeżdze już tam ponad 2 lata i dopiero teraz taka sytuacja.
Nie wiem co o tym myśleć, jakoś nie uśmiecha mi się kombinowac nowych tras na trening :/
pzdr
Robię sobie trening jak zawsze przez poligon w Biedrusku, a tu wyprzeda mnie cywilny samochód i każe się zatrzymac.
Wysiada mundurowy (chyba jakiś wyższy rangą) i prosi o przepustkę.
Oczywiście mówię że nie mam, a on że za to grozi 500 zł i czy ma dzwonić po policję.
Jakoś się z nim dogadałem i opuściełem teren poligonu.
Jechałem trasą Biedrusko - Złotniki, czyli tam gdzie trenuje masa ludzi.
Zdarzyło się Wam coś podobnego ? Jeżdze już tam ponad 2 lata i dopiero teraz taka sytuacja.
Nie wiem co o tym myśleć, jakoś nie uśmiecha mi się kombinowac nowych tras na trening :/
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne

Napisano 13 maj 2009 - 17:40
Nie zdarzyło, nie wiem czy po drugiej stronie też, ale od złotnik w zeszłym roku nowe znaki ustawili. Poligon jest dalej czynny i osobiście będę już go omijał. Jak tam Ci się cokolwiek stanie to jest dupa, nawet jak kierowca wojskowej ciężarówki przejedzie Cię jadącego drogą to wina i tak będzie Twoja... Będąc w wojsku dowiedziałem się od zawodowych żołnierzy, że wiele razy musieli przerywać ćwiczenia bo ktoś się zaplatał na poligon. Jak są ćwiczenia z użyciem materiałów niebezpiecznych to po obydwóch stronach stoją patrole.
Napisano 13 maj 2009 - 22:24
"Poligon oczywiście jest, ale takie sytuacje zdarzają się niezmiernie rzadko
i na pewno nie w weekendy. Koleś miał ewidentnego pecha, ale, niestety, w
tym przypadku prawo stoi po ich (trepów) stronie, więc należy podkulić ogon
i próbować uniknąć mandatu."
"od jakiegoś czasu (okolo 3 tyg)ciężko dostać się na poligon poniewaz jest on albo zamknęty tzn siedzi dwóch panow na szlabanie i nie wpuszcza bez przepustki a jak widac tez przeganiają:("
cytaty znajomych
Widac coś się dzieje, może trzeba dopaść jakiegoś żołnierza i się dowiedzieć
, może to tylko chwilowe.
i na pewno nie w weekendy. Koleś miał ewidentnego pecha, ale, niestety, w
tym przypadku prawo stoi po ich (trepów) stronie, więc należy podkulić ogon
i próbować uniknąć mandatu."
"od jakiegoś czasu (okolo 3 tyg)ciężko dostać się na poligon poniewaz jest on albo zamknęty tzn siedzi dwóch panow na szlabanie i nie wpuszcza bez przepustki a jak widac tez przeganiają:("
cytaty znajomych
Widac coś się dzieje, może trzeba dopaść jakiegoś żołnierza i się dowiedzieć

<p>

Dodaj odpowiedź