Szosowcy POZNAŃ
Started By
Agamemnon88
, 19 mar 2008 13:39
3897 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 sierpień 2009 - 10:03
Ponieważ nie wszyscy są świetnie wytrenowani (bo na przykład niedawno zaczęli/wrócili do jeżdżenia) np. ja
, chciałem zaproponować wspólne jazdy na bardzo amatorskich dystansach 40-60km z niepowalającą średnią 25-27 km/h.
Szczegóły takie jak czas i trasa są do ustalenia. Fajnie byłoby gdyby znalazły się ze dwie - trzy chętne osoby do "peletonu"

Szczegóły takie jak czas i trasa są do ustalenia. Fajnie byłoby gdyby znalazły się ze dwie - trzy chętne osoby do "peletonu"

Napisano 13 sierpień 2009 - 18:51
No to super. Jest nas trzech, może jeszcze ktoś się zgłosi.
Jeśli chodzi o termin pasował by raczej przyszły weekend (21-23 sierpnia), ale w tygodniu też możemy coś wybrać.
Z jakich części Poznania startujecie? Warto by ustalić jakiś punkt startowy i trasę.
Jeśli chodzi o termin pasował by raczej przyszły weekend (21-23 sierpnia), ale w tygodniu też możemy coś wybrać.
Z jakich części Poznania startujecie? Warto by ustalić jakiś punkt startowy i trasę.
Napisano 17 sierpień 2009 - 21:21
No to co i kiedy. W tygodniu mogę po 18.00 w czwartek raczej odpada bo po 19.30 jadę zawsze sam. Na początek najlepsza jednak jest sobota, tylko napiszcie kto o której godzinie może. Miejsce raczej przy ustalaniu trasy.
Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.
<p>

Dodaj odpowiedź