Smar do Łańcucha
Napisano 31 marzec 2013 - 15:55
Teraz zastanawiam się nad smarek Morgan Blue , którego używa między innymi Omega Pharma , Vacansoleil , Lotto Belisol .Do tej pory znalazłem tylko jednego dystrybutora w Polsce , który mejst Wertykal
http://www.wertykal..../Morgan-Blue/72
Napisano 31 marzec 2013 - 19:12
Napisano 31 marzec 2013 - 19:20
wiele teamow uzywa MB i niektore za to placa.... kolegi dziewczyna jest mistrzynia pewnego kraju na torze i na szosie i jej wszystkie rowery i lancuchy "jada" na Morgan Blue.
Wniosek nasuwa sie jeden- dobry produkt kosztuje. Skad wiesz czy te szczotki nie sa warte swojej ceny. Odnosisz cene do zarobkow w PL czy EU ?
aaa, jak JEDEN "KTOS" przetestowal ( chocby nawet rzekomo ) a kilku ( chocby bezmyslnie ) go "poprze" - to dla ciebie produkt bedzie juz dobry, a szczotki warte uwagi ?
Chcesz wiedziec na 100% - kup i sprawdz.
Mi sie inny wniosek nasuwa, ale chyba nie chcesz wiedziec jaki.
psy szczekaja, a karawana jedzie dalej.
porzadek jest domena prostych umyslow, tylko geniusz ogarnie chaos.
Napisano 31 marzec 2013 - 19:56
Napisano 31 marzec 2013 - 21:19
To cena 1 zestawu w McDonaldzie....
Niewazne GDZIE zrobione - wazne JAK.
Jesli jakosc usprawiedliwia -wysoka nawet- cene, coz w tym zdroznego ?
Napisano 31 marzec 2013 - 21:49
Jak slusznie zauwazyles to nie ceny sa za wysokie, tylko zarobki zenujaco niskie.
Mialem silny problem z akceptacja tego stanu rzeczy, wiec sobie poszedlem precz. I nie wracam. Uraz mam tak silny, ze nawet nie bywam.
Pracowalem odkad skonczylem 16 lat. W Polsce. + - 20 lat. Nie musisz mi nic tlumaczyc. Nie urwalem sie z choinki.
Jak zreszta wczesniej napisalem jestem freelancerem, co znaczy ze raz mam kupe forsy, a raz nie mam jej wcale . Ale stan posiadania nie zmienia opinii , ze :
Jak ktos chce miec produkt renomowanej , uznanej firmy, produkt uzywany przez profesjonalne teamy sportowe TO MUSI ZA TO ZAPLACIC.
A NIE NARZEKAC, ZE DROZEJ NIZ Z FIRMY "SZCZOTEXPOL IMPORT EXPORT".
Napisano 01 kwiecień 2013 - 12:56
Weldtite to bdb produkty w miarę "normalnej" cenie, dodatkowo mają bardzo szeroki asortyment. Uzywam ich smarow i olejów na warsztacie i są bardzo ok. Może nie wytrzymaja takich przebiegów ja MB czy FL, ale do codziennego użytku są w sam raz.
JEŻELI CHODZI O SMAR TO SPRÓBUJCIE SMARU DO LIN NAJLEPIEJ NIEMIECKIEGO
Napisano 01 kwiecień 2013 - 13:04
Weldtite to bdb produkty w miarę "normalnej" cenie, dodatkowo mają bardzo szeroki asortyment. Uzywam ich smarow i olejów na warsztacie i są bardzo ok. Może nie wytrzymaja takich przebiegów ja MB czy FL, ale do codziennego użytku są w sam raz.
http://www.google.pl...iw=1280&bih=632
to są smary najwyższej jakości
Napisano 24 kwiecień 2013 - 19:00
Poki co minelo 230km od ostatniego oliwienia i nadal ladnie chodzi. Lancuch bez porownania mniej sie brudzi niz 'zakropiony rolfem'.
Uzywany w warunkach suchych, z jedna wstawką ok 20km w slabym deszczu. Moze wiecej bede mogl powiedziec po kilku tys km, acz poki co jestem naprawde mile zaskoczony, zwlaszcza w kontekscie uzytkowania pedrosa road rage, wspomnianego rohloffa czy zielonego i czerwonego FL. Nie twierdze ze jest 'naj', ale nie wydaje mi sie tez by byl przereklamowany.
Napisano 25 kwiecień 2013 - 19:08
Mam olej Rolhofa przynajniej tak wynikało z aukcji allegro ale posmarowany łańcuch po 100km jest już suchy a lepi sie do niego brud niemiłosiernie. Wiec to chyba jakaś podróba.
- rybka lubi to
Napisano 25 kwiecień 2013 - 19:34
Ja R powiedzialem Auf Wiedersehn ( chyba tak sie tego nie pisze :oops: )
Napisano 25 kwiecień 2013 - 21:41
Może można gdzieś dostać taki smar fabryczny ? To by było rozwiązanie na moją bolączke.
Napisano 25 kwiecień 2013 - 21:53
a ja dalej bede stosował Castrola jest jak fabryczny
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo