No można, ale można też poczekać do niedzieli i jechać w super warunkach
.
Babice, Leszno, Kampinos, Sochaczew, Błonie i okolice
Posted 04 April 2014 - 19:26
No można oczywiście
Każdy niech jedzie w takich warunkach jakie mu odpowiadają. Ja nie lubię jeździć w deszczu ale na Rondzie Babka, deszcze nie deszcz, niektórzy nigdy nie wymiękają.
Posted 04 April 2014 - 20:48
Właśnie o to samo chciałem zapytać... Z tego co widziałem na poprzednich stronach to pisze się jajacek, macko68 i ricki, czyli niezbyt liczna, ale mocna ekipa ;-) Ja też zamierzam wpaść, bo później krucho u mnie z czasem, aczkolwiek nie wiem czy wytrzymam tempo. W razie problemów gdzieś się odczepię i dokręcę sobie w samotności.
Posted 04 April 2014 - 21:23
Wg tego co pisał ricki, odpowiednio 9:00 i 9:05, więc margines błędu jest niewielki ;-)
Potwierdzam:-) Jutro o 9:00 będę ja, 80-cio letni Zbyszek ;-) Marek, Jacek może jeszcze Paweł. To z pewnych uczestników. Raczej gonitwy jutro nie będzie ale nigdy nie mów nigdy ;-)
Podbijajcie na zbiórkę na pewno będzie OK.
Do jutra. Kładę się spać żeby noga była;-)
Posted 04 April 2014 - 21:23
kr2ych http://new.meteo.pl/...type=0u&id=3038
Nie no sporo osób się zapowiadało na jutro, także będzie z kim pojeździć.
Zdarzało mi się jeździć przy -15 w sporym śniegu, ale ostatnio się rozleniwiłem (może przez to, że zima za słaba była
)
http://zapodaj.net/7...9636bf.jpg.html
Ja startuje niedziela 12.10 (10 minut dla spóźnialskich) spod kościoła w Babicach, może Ktoś po sobocie będzie chciał dołączyć poza tymi, któzy się zapowiadali na niedzielę.
Posted 04 April 2014 - 22:42
Myślałam że fajnie byłoby start spod fontann 9-10 - to jak?
Jesli mozesz to przyjedz na 12 do Babic. Wiekszy squad bedzie a nie tylko my dwoje.
Dzis pojechalem do roboty na szosie. Rano bylo zimno ale dobrze mi sie jechalo bo bylem wypoczety a o 22:00 jakos cieplej ale nie mialem pary zeby trzymac 30. Jeszcze ciemno to kilka razy w niezle dolki sie wpakowalem to tak gleboko mi siodlo wlazlo ze 5 min z chodzilem z roweru. Zrobilo mi sie SPD z tylka ![]()
Posted 05 April 2014 - 10:39
Jako, że ICM zapowida delikatne opady w okolicach 14 ( w które ja nie wierzę), są osoby, które chciałyby jechać wcześniej, drogą kompromisu proponuję wyjazd o 11 spod kościoła w Starych Babicach. Przed 14 wrócimy, a wyjazd spod fotnann możecie ustawić sobie 10.20-10.30. Czy wszystkim pasuje??
http://www.meteo.pl/...&cname=Warszawa
Posted 05 April 2014 - 12:41
Dzięki Maćkowi, Arturowi i Pawłowi za wspólną jazdę. Ten Zaciąg pod Zaborów niestety już nie przetrzymałem. W Mariewie zrobiłem sobie przerwę w sklepiku na Colę i Snickersa. Do tego momentu miałem średnią ponad 31.Wiatr niby bardzo silny ale jadąc spacerowo w górnym chwycie spokojnie kręciłem sobie 22-24 km/h do domu więc nie było tragedii.
A kto to był ten gość w koszulce Banesto?
Posted 05 April 2014 - 13:01
Również wielkie dzięki Jacek (Arturowi i Maćkowi oczywiście również - za dzisiejsze katusze ;-))! Oj tak, Maciek tam nieźle pocisnął - było ok. 43 km/h - nie dość, że pod górę to jeszcze pod wiatr, który dziś był zgodnie z prognozami naprawdę solidny... Starałem się po prostu nie odpaść, bo potem też bym już pewnie nie dogonił. Jakoś się jednak udało i dojechaliśmy razem do końca. Dziś grupetto nam nie wyszło, ale myślę, że jeszcze będzie okazja ;-) Mi do Czarnowa wyszła średnia ponad 32,5 km/h, ostatecznie po jeździe pod wiatr 31 km/h (razem 82 km).