dostosuje się. Ale jeśli po południe to 16 - 16:30
Babice, Leszno, Kampinos, Sochaczew, Błonie i okolice
Napisano 15 czerwiec 2014 - 17:57
Pozdrawiam z Mazur, znad jeziora Omulew. Wczoraj piździło masakrycznie i momentami padało więc robiliśmy głównie offroad po lesie, dziś mniej dmuchało za to bardziej polewało plus było tak masakrycznie zimno że ubraliśmy po dwie pary skarpet, windstoppery, kurtki przeciwdeszczowe i ochraniacze na buty. Nawet wyciągnąłem stare rękawiczki do zmiany opon i założyłem dziecku bo miał całe palce skostniałe w krótkich. Po 40 km powiedzieliśmy pas. Do głowy mi nie przyszło że może być tak zimno w połowie czerwca. Polecam restaurację w Nidzicy na zamku, świetne naleśniki ze szpinakiem i placki ziemniaczane.
A kolejnego dnia kiedy zrobiło się słonecznie mój syn, lat 10, dał radę przejechać 101 km ze średnią 20.0!
Napisano 17 czerwiec 2014 - 13:16
Witam Witam
ja dziś ( mam nadzieje ) bede o 17:30 przy kościele w babicach
pisze sie ktoś na krótką, spokojną jazdę ? .
Nie mam zamiaru jechać standardową trasą bo jest troche za długa... wole raczej coś na spontana lecz żeby trasa nie przekroczyła 45 KM.. bo mam niecałe 2 godz na jazdę... a trzeba jeszcze wrócić jakoś ![]()
To ktoś sie pisze ?
Napisano 17 czerwiec 2014 - 14:08
Pętla Babice - Lipków - Mariew - Zaborów - Wąsy - Pilaszków - Borzęcin - Trakt Królewski - Lipków - Babice ma 40 km